Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

am nevoie de ajutor joc pe un server privat si sunt hunter cred ca am facut questurile de hunter am abilitatile feed call revive dismis taming cred ca training mastery dar cand ma duc la pet trainer imi jice ca lipseste growl 1 growl 2 am incercat in general training dar nam gasit nici un skill.

mam dus in thunderbluf in hunter rise la nenea Holt Thunderhorn si ma lasa sa fac nici un quest ,sunt lvl 24.ajutor

Posted

Care credetzi ca va fi cea mai buna clasa la pvp in wotlk si de ce?

Eu cred ca DK fiindca are multe abilitatzi atat impotriva castarilor cat si impotriva la melee.

Si magu a suferit niste schimbari frumoase as zice eu, cat si hunterul.

Iar la cea mai slaba clasa la pvp va ramane tot warru, care fara un healer in spate nu prea are shanse.

-------------------------------------------------------------------------------------

Xhosas - lvl 70 shaman

Tickshot - lvl 70 hunter

Moostyle - lvl 70 druid

Spykes - lvl 63 mage

Posted

hehe am vazut warr in pvp face orice clasa fara healer....depinde cum joci tu oricum nu este o clasa suprema sa zic asa depinde cu ce joci tu mai bn s normal ce spec ai..

Posted

Eu nu ma refer la skillul playerilor, ci doar la clasa de ex cel mai bun warr contra la ce mai bun lock cine crezi ca va castiga...?

Posted

Eu zic ca habar nu ai ce spui. Cand a ajuns warriorul langa warlock acesta din urma e MORT.

Nu sunt deacord cu tine, warriorul nu are destul dmg pt a concura cu doturile si drain life-ul lockului chiar daca acestea au fost nerfuite. Un warlock bun rar pierde impotriva unui warrior. Dar hai sa discutam despre viitor ca despre prezent cred ca s-a vorbit prea mult.

Posted

Iar la cea mai slaba clasa la pvp va ramane tot warru, care fara un healer in spate nu prea are shanse.

Pacat ca jocul nu e balansat pe 1v1.

Nu sunt deacord cu tine, warriorul nu are destul dmg pt a concura cu doturile si drain life-ul lockului chiar daca acestea au fost nerfuite
Mortal strike, stii ce-i ala?
Posted

Mortal strike, stii ce-i ala?

A vicious strike that deals weapon damage plus 210 and wounds the target, reducing the effectiveness of any healing by 50% for 10 sec.

Cred ca stiu. Probabil nu ai gearu necesar pentru a face fatza sau poate specul sau poate... nush... nu joc de azi wow am jucat toate clasele si le cunosc. Wrrior vs Warlock nu este decat un castigator... locku... putetzi sa ma contrazicetzi chiar daca voi jucatzi warr/lock nu este relevant deoarece suntetzi un caz particular. Uitatziva pe thredurile cu warriori si vedetzi acolo pe cine pot ei sa bata.

Posted

If there?s a team that?s passionate about doing another WarCraft RTS, then that?s definitely something we would consider. It?s nothing that we?re working on right now. We have development teams working on Wrath of the Lich King, StarCraft II, Diablo III, and when those teams are all off the projects they?re working on, they?ll be intimately involved in the the discussions about what?s next.

Frank Pearce

In mod sigur o sa apara si un warcraft IV la un moment dat, hopefully cu un storyline new si interesant , in urma caruia sper sa apara si un expansion la wow ( new races si toate hero clases : witch doctor, shadow hunter , blademaster etc etc ) sau poate un nou mmorpg.

Desigur toate astea ar avea loc peste 3ish ani cel putin .

Posted

deci...warr incepe in berseker stance...cand a vazut fear pe el berserker rage -> intercept -> hamstring...dupa ce i se duce berseker rage da death wish(imun fear 40 sec)...si de aici nu prea mai am ce sa povestesc...+ ca warr poate sa dea pummel la drain life asa ca locku nu mai are shadow spell...and that's how the warr pwns lock :)

p.s: mai are si death wish deci si mai mult dmg dat(30% parca sau cat?)

LE: poate sl/sl lock mai are o sansa...dar asa trasa de par...

Posted

Daca aveam un pc mai performant intram acum si iti faceam 2 filmulete:

1.Pe warlock(season 2, vindicator, some tier 4, s3 offhand, prince dagger,isles badge items) luand in gura de la toti warriori s1+, destruction fiind. Poate cu alte builduri ai sanse mai mari, dar nu cu mult.

2.Pe warrior. Season 0.5 and blues, rupand cam orice lock medium skilled cu 3/5 s2, si in rest chesti mai slabute.

Eu nu stiu din ce carti de adormit copiii ai scos ca lock > warrior in pvp, dar ar fi bine sa te mai informezi.

Edit: Si sl/sl are sanse mici daca nu este warriorul retardat mental.

Posted

Imi cer scuze ca nu am precizat, asa cum warru va fie MS hibrid spec asa va fi si locku fie sl/sl fie deep demo cu destro.

Posted

un build pt lvl-ing la un rogue care abia a facut 20..multumesc.

poti sa incerci sub pana la hemmo[iti va salva mult energy care el costa 35 iar ss 45(40 din talente)] si dupa aia poti sa te duci assasination :)

dar asa de repede sa te schimbi? ai prea multi bani si vrei sa-i cheltui? :))

p.s: ceva de genu'

p.s2: s-ar putea sa nu fie cine stie ce build, dar eu asa as merge :)

p.s3: PTR= Public Test Realm

Posted

mama am facut si eu lvl 30...si fericit am strans 18 gold sa ma duc sa imi iau mount,DA E O GRAMADA DE BANI E 29 NUMA RIDDNIG TRAINING SI 10 MOUNTU.....mai imi trebuie 21 de gold...voi cum ati strans....ca am impresia ca pe la lvl 40 pot sa imi cumpar cu cat iau pe mobi si cat iau pe questuri.... :-??

Posted

la pvp probabil lock si mage , la mage imi place noua abilitate: Mirror Image , sa vedem cum functioneaza... daca copiile sunt leite caster-ului, nu cred ca mai stii in cine dai

Va dati seama in Arena . 5 mage :D

Hunter paote deveni imabtabil la pvp in momentul de fata: Barov trinket + hurricane = machine gun + build special ptr dps + pet (raptor) = probabil lock/priest sa il faca

Posted

mama am facut si eu lvl 30...si fericit am strans 18 gold sa ma duc sa imi iau mount,DA E O GRAMADA DE BANI E 29 NUMA RIDDNIG TRAINING SI 10 MOUNTU.....mai imi trebuie 21 de gold...voi cum ati strans....ca am impresia ca pe la lvl 40 pot sa imi cumpar cu cat iau pe mobi si cat iau pe questuri.... :-??

bwahahaha, acum cateva saptamani luai mount la 40 si te costa 90g

live with it

Posted

pe mine ma imprumutat cu 9 gold vogt aka Loki restu i-am strans wow eu am skinning si tailoring vroiam sa las skinningul dar acum e o mina de aur vand stacku de turtle scalpe cu aproape 20gold ceea pentru mn e bine mai ales ca farmez usor...treaba la mine este ca sunt pe un realm nou si preturile sunt mici, stiu eu cel mai bn te-ai baga pe herebalism..mining...chiar skinning...app restul de gold i-am strans doar cu 1 ora de farmat pe zi...ma duceam in redridge la humanoizi luam cate 4-5 o data pe mine (la lvl 31) si strangeam linen si wool le transformam in bolt si le vindeam cu 1 gold stacku...sper ca ai inteles ce am vrut sa spun.

succes. :>

Posted

Eu unul am preferat sa merg cu aspect of the cheetah (hunter) si din ce stangeam imi dezvoltam profesiile: First Aid / LW / Skining /Fishing - pe care le aveam la maxim cand am facut 70

Dar recunosc ca la fiecare char care l-am facut am cerut gold la cineva ptr mount de 30/ respectiv 40 :D

La cel de 100%/ fly am strans :D .