Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

' date='Sep 12 2008, 10:13' post='3062028']

Nu ii da release. E doar disponibil la download, pentru ca la cati oameni au, daca fac toti download la tot patchul in ultimele zile inainte de release o sa il luam cu 1kb/s. De fiecare data au facut asa, insa inainte de release o sa fie pe PTR unde o sa il tina cateva saptamani si abia apoi o sa fie live. Avand in vedere ca au estimat ca Wotlk va fi in anul asta, eu zic ca o sa dea drumul la 3.0 pe la jumatea lui octombrie sa tina lumea ocupata pana in decembrie cand cred eu ca o sa vina Wotlk, inca sunt o gramada de buguri si fixuri de facut in el, nu cred ca o sa il lanseze mai repede de 2 luni.

wotlk nu o sa fie pe ptr.. niciodata.. pathcu asta o sa fie lansat intr`o sapt maxim 2 .. pt k singurul lucru la care ai sa ai acces in patch o sa fie talentele.. in rest nimic. au destui testeri pe wotlk beta open deci pe PTR nu va fi nici un WOTLK

Posted

Daca ai fi si citit ce am scris ai fi vazut ca am zis ca patchul va fi pe PTR nu WOTLK. Si nu, nu vor fi doar talentele in patch, va fi de exemplu si noua profesie, Inscription doar ca va fi limitata la 375 urmand ca cei ce vor cumpara WOTLK sa poata sa ajunga la maxim, vor fi si barbershops si multe alte chestii din WOTLK.

Aici si aici sunt confirmate cele zise de mine de blue posters.

Posted

mam uitat si eu prin el :D , au facut multe ptr hunter.. au schimbat mai multe chestii cum ar fii: asptect of the viper si aspect of the beast.

mi-a atras atentia un spell/talent la mage... nu stiu daca a fost introdus in pathc-ul asta: Mirror Image.

Mirror Image Rank 01 lvl80 Arcane Creates 3 copies of the caster nearby, which cast spells and attack the mage's enemies. Lasts 30 sec.

(10% of Base Mana, 3 Minute Cooldown)

ma intreb cat de folositor va fii , mai ales in pvp

@ps: au bagat si 2h sword pe o mana la war in patch-ul asta?

Posted

info patch 3.0.1 ->

With the release of Wrath of the Lich King approaching, we wanted to provide you with some important information. In preparation for the expansion, we will be issuing a new content patch in the coming weeks. Much like the patch made available shortly before The Burning Crusade's release, this content patch is designed to bridge current game content with that of the expansion and will contain some exciting changes and additions.

We have outlined some of the larger features scheduled to release with the patch below:

New class spells and talents.

Barbershops in capital cities.

Zeppelin towers outside of Orgrimmar and Tirisfal Glades.

Stormwind Harbour.

In-game guild calendar.

Hunter pet skill revamp.

New profession: Inscription.

Two brand-new Arenas featuring challenging new layouts, terrain hazards, and moving obstacles:

Orgrimmar Arena.

Dalaran Arena.

As mentioned above, this is not a comprehensive list, just some of the major highlights. We?ll post the full patch notes as soon as they?re available.

Regarding Inscription, please note that all Burning Crusade players will be able to select Inscription as one of their two professions and level up to a skill level of 375 with it. Upon the release of Wrath of the Lich King, players who purchase and install the expansion will be able to continue leveling in Inscription and the other professions beyond 375.

asta e changelogu de la prepatchu asta.

Posted

unde pot gasi,in outland niste dragoni zburatori(sa pot zbura pe ei) sau hipogrifi....

iti trebuie 5000g ptr train 280% speed , sau 500g train ptr 60% speed la fly

eu ca ally le-am invatat in Shadowmoon Valley , wildhammer stronghold(parca).

Daca vrei dragon trebui sa faci cva rep cu Netherwing , eu un quest pe langa BT, chain quest.. care te ajuta sa faci rep cu ei .. apoi te duci pe aceea "insulita" si faci un q ptr free mount sau poti sa il cumperi cu 200g

Daca vrei griff il cumperi de unde ai invatat trainul

Posted

pentru hoarda gasesti in shadowmoon village uite aici harta shadowmoon-ului http://wow.gamepressure.com/map.asp?ID=83

in rest mai sunt mounturi cu 310% speed il gasesti la Kael`thas the sunstrider :cool2: dar are vreo 5% sansa sa pice si bossu e greu , mai e un mount tot 310% dar trebue rep cu Netherwing si trebue sa faci si un q parca ... in rest mai e o meduza zburatoare dar trebue rep cu sha`tari skyguard

Posted

N-am inteles ceva . Cum adica Zeppelin Towers outside Orgrimmar si Tirisfal Glades . Dar pana acum nu era acolo? impreuna cu cel din Grom' Gol . Ce au schimbat la ele?

astea is cele 2 zeppeline cu care ajungi in Northend.. da o sa fie puse degeaba pana la wotlk pt k nu poti ajunge acolo inca :D

Posted

ok ms..dar petrnu hoarda?aceasi intrebare:Unde pot gasi dragoni de calarit ...pt hoarda

Dragonii [ Netherwings ] sunt neutrii si pot fi luati atat de allys , cat si de hordes din acelasi loc .. anume : Shattrah [ Quest-line`ul pentru reputatie este in SMV pe Netherwing Ledge si incepe cu un BElf hunter NPC langa Sanctuum of the Stars ]

in rest mai sunt mounturi cu 310% speed il gasesti la Kael`thas the sunstrider :cool2: dar are vreo 5% sansa sa pice si bossu e greu , mai e un mount tot 310% dar trebue rep cu Netherwing si trebue sa faci si un q parca ... in rest mai e o meduza zburatoare dar trebue rep cu sha`tari skyguard

Sansa de drop pentru Ashes of Al'ar e de fapt 1.6% si cel de la Netherwings e de 280% speed ... nu mai dati informatii aiurea doar sa va aflati in treaba ...

@dylan - Din cate observ eu , nu prea sti cine stie ce despre joc si nu cred ca ai inca levelul necesar sa poti folosi mount`urile [ ori asta , ori esti 70 pe vre`un fun server ]. Asa ca iti voi da un sfat .. cauta pe forumul serverului pe care joci informatiile de care ai nevoie pentru ca sigur te vor putea ajuta ei mai bine cu informatii despre unde sunt vendorii de mounts ...

In caz ca ma insel totusi , in caz ca joci pe retail si totusi ai 70 fara sa sti chestiile astea ... citeste reply`ul de mai sus in acelasi post.

Posted

Salutare.

De curand am cumparat si eu wow .. si vreau sa ma bag pe oficial ... as dori si eu raspuns la urmatoarele intrebari : :)

1. ce caracter sa aleg asa ca pt un incepator ?? sa pot sa ma descurc singur in pve.. (as avea rugamintea la exemple sa imi recomandati si ce profesii sa aleg pt acel caracter ).

2. ce server sa aleg ?? ( sa fie ceva romani ).

3. pe serverul oficial se poate monta addon-ul de QuestHelper ??

Tin sa precizez ca am jucat wow decat 1 saptamana pe un server privat..

Respect :tiphat:

Posted

1.Toate rasele au ceva "Special" care o sa te atraga . Nu exista ceva bun ptr lvling , sau pun doar pvp .

2.pe majoritatea realmurilor o sa gasesti roman . eu iti recomand realmuri care sunt high populaded.

3.toate questurile merg si pe blizz.

Posted

1. ce caracter sa aleg asa ca pt un incepator ?? sa pot sa ma descurc singur in pve.. (as avea rugamintea la exemple sa imi recomandati si ce profesii sa aleg pt acel caracter ).
Daca vrei solo pve iti recomand un pet class adica warlock sau hunter. Diferenta intre cei 2 e ca hunterul poate sa dea tame la mobii de gen "beast" si sa ii foloseasca pe post de pets (cu propriul sistem de lvling, skills etc) iar warlockul summoneaza o selectie de demoni (pe care ii iei pe parcurs ce avansezi) cu roluri diferite si ceva mai specializate (gen tank sau utility).

Ca profesii iti recomand alchemy si herbalism, or sa te ajute mult la low lvl. Mining+skinning daca vrei sa faci bani mai usor in loc sa-ti faci potiuni.

2. ce server sa aleg ?? ( sa fie ceva romani ).
am auzit ca pe sylvanas sunt "ceva romani". Nu cauta vreo populatie cine stie cat de mare de romani, pentru ca nu o sa gasesti.

3. pe serverul oficial se poate monta addon-ul de QuestHelper ??
da
Guest Asterics
Posted

pe sylvanas sunt prea multi si e naspa :|

Dc e naspa ? as vrea si eu sa stiu mai multe, servere cu romani, sa am de unde alege :P

Mai mult pt arene ..

Posted

de exemplu .. romanii is mult prea 'ciumegi' fata de altii.. unde is multi romani iese scandal daca ai intr'o guilda 200 de romani 20 dintre iei o sa vrea si ei sa'si faca guilda.. |pff voi stiti cum e cu 'pre multi romani' eu am pe sylvanas un mag de 36 parca.. si cum l'am crescut am dat /w la aia mai mari si ziceam ca le dau acolo 10 g sa ma ajute la un q.. daca vine cineva vine faci un q 2 apoi iese 'ca nu mai poate' .. mai bine ii zici unui strain care nici nu vrea sa iti ia bani si stai si te ajuta o ora.. romanii se cred superiori si le place sa 'fraiereasca' ..

concluzia : prea multi romani dauneaza grav sanatatii..

eu prefer pe un realm maxim 100 de romani .. nu ca pe sylvanas 500 la H si vreo 700 la ALy ..

Posted

Pt fast lvling recomand hunter.

Hai pe Zenedar, nu sunt multi romani, dar are un priten un guild foarte fun, cu oameni firendly, care te ajuta si vorbesc cu tine (suntem la Ally)