WhiteWolf Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Da, ca bonus de intrare primesti 2000g si 10 boosturi la alegere in care instante vrei tu. Dupa ce faci 70 cu ajutorul nostru, fiecare membru va avea obligatia sa iti dea un cadou si te vom lua la boost in BT (ne cerem scuze, acuma ne chinuim la ultimul boss din SWP). Sau stii ce? Forget it. Quote
andy31 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 VA ANUNT CA ASTAZI 6/09/2008 m'am lasat OFICIAL de wow :crybaby: va doresc succes in continuare , :right: Andreyx :tiphat: :right: Quote
Aldguth Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Asta inseamna ca nu o sa mai postezi pe aici? Oki guys, deschideti sampania ^_^ Quote
andy31 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 eu sunt un maestru intrale wovului si am sa va dau sfaturi ucenicii mei ^_^ Quote
Shuriken Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 eu sunt un maestru intrale wovului si am sa va dau sfaturi ucenicii mei ^_^ nu fi rau WoTLK se stie ca va aparea in Q4 al acestui an stie careva o data mai exacta cumva? Quote
WhiteWolf Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 nu fi rau WoTLK se stie ca va aparea in Q4 al acestui an stie careva o data mai exacta cumva? Blizz says end of the year. La 1-2 saptamani de la urmatorul patch. Quote
Laur3nTyu Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Blizz says end of the year. La 1-2 saptamani de la urmatorul patch.it will be a christmas preasent :P eu kiar nu vreau sa vine asa repede.. desi vreau sa`mi fac un DK k e misto , l`am incercat pe beta Quote
mihai22 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Ma joc Lineage si am o intrebare ...ce inseamna "instanta"? ..cum este in asociatie cu L2 Quote
Laur3nTyu Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Ma joc Lineage si am o intrebare ...ce inseamna "instanta"? ..cum este in asociatie cu L2 la WoW o instance = un loc in care gasesti niste mobi ( NPC ( monstri ) ) si 3-4-5 BOSSi .te duci frumos cu 4 preteni si cureti acolo instanta.. si iti cad armuri/arme de la bossi. sunt instance gen 25 man au fost si de 40 man kre tot asa.. au niste mobi prin ea.. si mai multi bossi care au un loot ( adik ce cad de la ei ) improved fata de 5 man instance. thats kinda all pe scurt in leg cu L2 n`am nici o idee .. nu am jucat niciodata Quote
andy31 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 care face pariu .. eu zic ca miercuri nu e sfarsitu lumii :) pariez contu meu de wow (inca e activ ) daca pierd pariul ne vedem in rai si o sa vi-l dau atunci Quote
mihai22 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 la WoW o instance = un loc in care gasesti niste mobi ( NPC ( monstri ) ) si 3-4-5 BOSSi .te duci frumos cu 4 preteni si cureti acolo instanta.. si iti cad armuri/arme de la bossi. sunt instance gen 25 man au fost si de 40 man kre tot asa.. au niste mobi prin ea.. si mai multi bossi care au un loot ( adik ce cad de la ei ) improved fata de 5 man instance. thats kinda all pe scurt in leg cu L2 n`am nici o idee .. nu am jucat niciodata adica un spoit de mobi :) la Lineage bosii sunt singuri , eventual cu garzi, si se bat foarte greu ...in jur de 30 de oameni bine organizati sau cam 60 de "adunaturi" :D Quote
Stef Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 e o diferenta la wow nu stai cu griji ca vine alta alianta peste tine in timp ce omori bossu.... Quote
Lasher_ro Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Instantele din L2 au si ele RB, desi per-total sunt mult mai nasol facute ( cel putin aia de la kamaeli ... kamaloka n-am fost inca ).Dc vb despre asta aici ? ^^ Quote
Shade Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 adica un spoit de mobi :) la Lineage bosii sunt singuri , eventual cu garzi, si se bat foarte greu ...in jur de 30 de oameni bine organizati sau cam 60 de "adunaturi" :Dnu e un spot. Instante exista in numeroase MMO-uri si wow n-a fost primul care a introdus conceptul.O instanta e o zona (dungeon, city etc) care are propriul ei "loading" screen si in care nu intra decat un anumit numar/grup de oameni. De exemplu, in Lineage 2 ai Elven ruins, unde toata lumea poate sa intre si intra in fix acelasi dungeon in care ai intrat si tu (ii vezi, poti vorbi cu ei etc). Aceea nu e o instanta. Daca ar fi o instanta, s-ar incarca si ai fi numai tu singur, sau tu + cei cu care erai in party, iar cand un alt party ar incerca sa intre, ar intra intr-o alta zona, insa exact la fel, cu exact aceiasi mobi si aceeasi arhitectura, nu ar putea sa vada sau sa interactioneze cu tine sau cu cei din party-ul tau pentru ca ar fi in alta locatie (chiar daca dungeon-ul ar fi exact la fel).Deci o instanta e una din "copiile" unui dungeon in care poti intra separat de ceilalti. Daca altii incearca sa intre fara sa fie in acelasi party, intra in alta "copie" si nu pot sa te intalneasca. Quote
Shade Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Dc mi-ati sters post-ul ?pentru ca trebuia sa postezi aici: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showforum=151 Quote
goldensilver Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Va trece 1 luna..apoi 1 luna juma , timp in care zi dupa zi o sa te simtzi nostalgic si atras de puteri nevazute si misterioase catre lumea odata intima shi blablabla, cam prin acel moment o sa apara wotlk , mai trec 2 saptamani pana te holbezi la cat de misto o sa fie si o sa revii tu Quote
Stef Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 glumea cand a zis ca se lasa de wow..... Quote
Phyxyon Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Va trece 1 luna..apoi 1 luna juma , timp in care zi dupa zi o sa te simtzi nostalgic si atras de puteri nevazute si misterioase catre lumea odata intima shi blablabla, cam prin acel moment o sa apara wotlk , mai trec 2 saptamani pana te holbezi la cat de misto o sa fie si o sa revii tu Depinde cat timp ai jucat inainte . Eu n-am mai jucat de vreo 2 luni si nici acuma nu am nici un chef sa il joc din nou . Poate as fi intrat online sa mai vorbesc cu astia de pe realm si fosta ghilda vreo 15 min da sa joc nah. Ai sa te plictisesti si tu . Faza cu wow . Chiar daca baga patch dupa patch . Expansion si noi dungeon-uri nu stiu e plictisitor . Ar trebui ceva nou revolutionar sa te tina in priza cu a fost in BC arena . In Wotlk ce Siege ? Parca as fi intr-un simulator de zbor de 2 lei si 3 bani . Astept sa vad cand apare Diablo 3 stie cineva vrun release date?? Quote
Shuriken Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Astept sa vad cand apare Diablo 3 stie cineva vrun release date??din cate stiu eu dupa 2010 Quote
ReneGade Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Si eu m-am plictisit in urma cu 2 luni grav de WoW , si zilele acestea mi-a revenit dor de WoW care m-a facut sa mai imi cumpar un nou cont . Quote
Laur3nTyu Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Si eu m-am plictisit in urma cu 2 luni grav de WoW , si zilele acestea mi-a revenit dor de WoW care m-a facut sa mai imi cumpar un nou cont . blah.. eu de azi ma las de wow nu mai am ce face KJ DOWN fac o pauza pana la wotlk , + k incepe scoala Quote
Stef Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 FFS da wow se baeaza doar pe asta...cum sa nu mai ai ce face... Quote
goldensilver Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Ce addon itzi arata iconul in mijlocul screenului , apoi isi da fade , atunci cand cooldownul s-a terminat ? folosit in principal in pvp , say , in this moovie pe la inceput http://www.warcraftmovies.com/stream.php?i...aa5748456a28738 Quote