Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

Da, ca bonus de intrare primesti 2000g si 10 boosturi la alegere in care instante vrei tu. Dupa ce faci 70 cu ajutorul nostru, fiecare membru va avea obligatia sa iti dea un cadou si te vom lua la boost in BT (ne cerem scuze, acuma ne chinuim la ultimul boss din SWP).

Sau stii ce? Forget it.

Posted

Blizz says end of the year. La 1-2 saptamani de la urmatorul patch.

it will be a christmas preasent :P eu kiar nu vreau sa vine asa repede.. desi vreau sa`mi fac un DK k e misto , l`am incercat pe beta

Posted

Ma joc Lineage si am o intrebare ...ce inseamna "instanta"? ..cum este in asociatie cu L2

la WoW o instance = un loc in care gasesti niste mobi ( NPC ( monstri ) ) si 3-4-5 BOSSi .te duci frumos cu 4 preteni si cureti acolo instanta.. si iti cad armuri/arme de la bossi. sunt instance gen 25 man au fost si de 40 man kre tot asa.. au niste mobi prin ea.. si mai multi bossi care au un loot ( adik ce cad de la ei ) improved fata de 5 man instance.

thats kinda all pe scurt :happy1:

in leg cu L2 n`am nici o idee .. nu am jucat niciodata

Posted

la WoW o instance = un loc in care gasesti niste mobi ( NPC ( monstri ) ) si 3-4-5 BOSSi .te duci frumos cu 4 preteni si cureti acolo instanta.. si iti cad armuri/arme de la bossi. sunt instance gen 25 man au fost si de 40 man kre tot asa.. au niste mobi prin ea.. si mai multi bossi care au un loot ( adik ce cad de la ei ) improved fata de 5 man instance.

thats kinda all pe scurt :happy1:

in leg cu L2 n`am nici o idee .. nu am jucat niciodata

adica un spoit de mobi :) la Lineage bosii sunt singuri , eventual cu garzi, si se bat foarte greu ...in jur de 30 de oameni bine organizati sau cam 60 de "adunaturi" :D

Posted

adica un spoit de mobi :) la Lineage bosii sunt singuri , eventual cu garzi, si se bat foarte greu ...in jur de 30 de oameni bine organizati sau cam 60 de "adunaturi" :D

nu e un spot. Instante exista in numeroase MMO-uri si wow n-a fost primul care a introdus conceptul.

O instanta e o zona (dungeon, city etc) care are propriul ei "loading" screen si in care nu intra decat un anumit numar/grup de oameni. De exemplu, in Lineage 2 ai Elven ruins, unde toata lumea poate sa intre si intra in fix acelasi dungeon in care ai intrat si tu (ii vezi, poti vorbi cu ei etc). Aceea nu e o instanta. Daca ar fi o instanta, s-ar incarca si ai fi numai tu singur, sau tu + cei cu care erai in party, iar cand un alt party ar incerca sa intre, ar intra intr-o alta zona, insa exact la fel, cu exact aceiasi mobi si aceeasi arhitectura, nu ar putea sa vada sau sa interactioneze cu tine sau cu cei din party-ul tau pentru ca ar fi in alta locatie (chiar daca dungeon-ul ar fi exact la fel).

Deci o instanta e una din "copiile" unui dungeon in care poti intra separat de ceilalti. Daca altii incearca sa intre fara sa fie in acelasi party, intra in alta "copie" si nu pot sa te intalneasca.

Posted

Va trece 1 luna..apoi 1 luna juma , timp in care zi dupa zi o sa te simtzi nostalgic si atras de puteri nevazute si misterioase catre lumea odata intima shi blablabla, cam prin acel moment o sa apara wotlk , mai trec 2 saptamani pana te holbezi la cat de misto o sa fie si o sa revii tu

Posted

Va trece 1 luna..apoi 1 luna juma , timp in care zi dupa zi o sa te simtzi nostalgic si atras de puteri nevazute si misterioase catre lumea odata intima shi blablabla, cam prin acel moment o sa apara wotlk , mai trec 2 saptamani pana te holbezi la cat de misto o sa fie si o sa revii tu

Depinde cat timp ai jucat inainte . Eu n-am mai jucat de vreo 2 luni si nici acuma nu am nici un chef sa il joc din nou . Poate as fi intrat online sa mai vorbesc cu astia de pe realm si fosta ghilda vreo 15 min da sa joc nah. Ai sa te plictisesti si tu . Faza cu wow . Chiar daca baga patch dupa patch . Expansion si noi dungeon-uri nu stiu e plictisitor . Ar trebui ceva nou revolutionar sa te tina in priza cu a fost in BC arena . In Wotlk ce Siege ? Parca as fi intr-un simulator de zbor de 2 lei si 3 bani .

Astept sa vad cand apare Diablo 3 stie cineva vrun release date??

Posted

Si eu m-am plictisit in urma cu 2 luni grav de WoW , si zilele acestea mi-a revenit dor de WoW care m-a facut sa mai imi cumpar un nou cont .

blah.. eu de azi ma las de wow :)) nu mai am ce face KJ DOWN :gun::gun:

fac o pauza pana la wotlk , + k incepe scoala :comp2: