Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

virus iei gatherer de exemplu, 2 zile doar minezi, 2 zile doar strangi plante si o sa ai un back-up destul de important in gatherer, deci np sa nu mearga impreuna.

nu m`am referit la 70 .. asa cum s`a mai zis , iti faci 2 profesii care sa te duca la 70 fara complicatii si costuri , chiar sa iti scoti bani din ele .. dupa aia shimbi profesiile pe ce vrei tu cu adevarat.

eu m`am referit la lvling , e mai bine sa iei doar un gathering cu tracker si skinning sau alta profesie care sa te avatanjeze decat herb si mining.

avand in vedere ca e prima oara,cand am alchemy pe vreun char,va intreb voi ce alegere ati face,

1:Transmuting master

2:Elixir master

3:Potion master

sper cam scris bine :),multumesc anticipat

daca nu faci raids si inca te ocupi de gear up si heroics , iti sugerez sa te faci transmute master si sa faci crafts gratis la orice potiune / elixir / flask pana descoperi majoritatea sau tot ce e important. Dupa aia iti faci elixir / pot master si poti sa vinzi crafts sau sa pastrezi proc [ depinde de intelegere ] si se scot o gramada de bani din asta .. insa transmute la inceput ca nu faci nimic daca n`ai retetele discovered si/sau nu folosesti flasks constant pt raid

Posted

Sincer nu va inteleg de ce nu va place levelingul. Toti trageti tare catre 70 si cand ajungeti va plictisiti. Real WoW nu e la 70 cum zic toti, real WoW e 1-70, si daca mai tii cont si de lore, e foarte entertaining.

eu am facut 70 rpd pt k aveam prietenii kre ma asteptau in SWP :D pe langa asta.. mai am 3 charuri intre lvl 50-65 kre de vreo 4-5 luni fac lvl pe ele.. deci -> fun -> gank -> entertaining :gun: . ce-i drept.. e fain sa faci lvl.. dar knd ai prea multe char-uri de 70.. deja devine booring.

ps: M'uru down -> KJ next :yum:

Posted

Personal, mi se pare tare plictisitor sa faci level, mai ales in Azeroth unde questurile sunt imprastiate pa harta si alergi de la un cap la altul. Plus lipsa de iteme ca rewarduri, trebuie sa faci instante dar nici te acolo nu te umpli prea mult. Dupa 58 cand intrii in Outland e mai fun.

Dar la 70 e mult mai frumos chiar daca farmezi honor/reputatii/instante.

Posted

daca un prieten a primit invitatie de wotkl poate sa o puna pe accountul meu ?

EDIT : nvm era lipsit de inspiratie si asa de fericit azi noapte cand a primit invitatia ca a puso pe contu lui din greseala :)) (are un lvl 11 ) si nare nici GC

Posted

daca un prieten a primit invitatie de wotkl poate sa o puna pe accountul meu ?

EDIT : nvm era lipsit de inspiratie si asa de fericit azi noapte cand a primit invitatia ca a puso pe contu lui din greseala :)) (are un lvl 11 ) si nare nici GC

se putea dar.. lipsit de inspiratie nu se mai poate :))

pt securitate sporita voi ce faceti ? eu de ex. am contul pe alt mail

eu am avut un cont.. si mi`am puse detalii false ( din entuziasm si nerabdare) .. si am uitat secret answere.. mi`am luat hack .. si am ramas cu hacku :( .. mi`am luat alt cont.. facut lvl si gata :) deci sfat : puneti-va numele real si un secret question/answer care sa-l tineti minte :comp2:

si ca sa-ti raspund la intrebare.. nu fac nimic.. impart contu cu 2-3 prieteni :)) dar de incredere. n`am avut nicodata probleme cu noul cont de cand l`am facut.

ps: nu intrati pe site-uri gen power lvl`ing sau gold seller.. iti hackuiesc aia contu cat ai zice "fish"(peste) :gun:

Posted

Am patit-o si eu la fel doar ca eu uitasem secret password dar din fericire si o tona de emailuri la blizzard cu toate datele care le stiam si cd key l-am primit inapoi in vreo 3 saptmani cu jumatate din iteme si fara nici un gold . Era la level 60 faza , nu aveam BC cumparat si m-am apucat de druid . Unii isi boosteaza alturile cu mainu . Eu mi-am crescut mainu cu altu :)))

Posted

Am patit-o si eu la fel doar ca eu uitasem secret password dar din fericire si o tona de emailuri la blizzard cu toate datele care le stiam si cd key l-am primit inapoi in vreo 3 saptmani cu jumatate din iteme si fara nici un gold . Era la level 60 faza , nu aveam BC cumparat si m-am apucat de druid . Unii isi boosteaza alturile cu mainu . Eu mi-am crescut mainu cu altu :)))

cum sa isi boosteze mainurile cu altul ? doar sunt pe acc. account .. cum sa cresti mainu cu altu ? :dontknow:

Posted

Firefox + NoScript + Symantec Endpoint Protection la zi + creier.

Si din astea creierul conteaza cam 80%. Am primit recent un mail ce parea normal venit de la noreply@blizzard.com si bineinteles continea the usual bullshit ca vor sa-mi verific contul etc.

Mail-ul continea mai multe lucruri mai mult sau mai putin obvious:

- Cerea sa ma loghez pentru a-mi "verifica" contul * Bullshit alert! Blizz specifica clar si tare ca ei nu o sa ceara niciodata asa ceva.

- Link-urile duceau spre un phishing site facut pe un webhost gratuit * Massive bullshit alert!

- Mail-ul si mai multe link-uri din el faceau toate referire la Worldofwarcraft.com cand te trimiteau spre EULA sau alte info. * Bullshit alert! Doar joc pe europe.

- Adresa de mail pe care am primit mesajul este veche si nu o mai folosesc pentru contul de WoW. * Bullshit alert!

- Mici inconsistente si greseli de formulare atipic pentru un mail de la Blizzard. * Minor Bullshit Alert! Mai greu de observat dar cu siguranta la fel de important.

Ideea e ca in ziua de azi trebuie sa fi de-a dreptul paranoic cand esti pe net si sa nu te grabesti cu informatii "sensibile" cum sunt conturile sau parolele si sa privesti de 2 ori pe ce dai click.

Eu nu am avut nici un fel de antivirus pana acum o luna cand am cumparat un comp nou pentru ca vechiul calculator era vizibil incetinit de ele, si timp de 2 ani nu am avut nici un fel de problema din acest punct de vedere, totusi e foarte recomandabil sa ai cel putin un browser bun (gen firefox) si sa fi foarte atent cu ce iei de pe DC, emule, torenti.

Posted

you mean this one ? am ras in hohote!

http://img516.imageshack.us/my.php?image=thisonevb0.jpg

ps. nu am fire wall nu am antivirus, am doar cap si imi ajunge, va garantez ca nu am nici un virus. + am "lucrat" in hacking! deci stiu cu ce se papa ^^ numa bine.

Posted

cum sa isi boosteze mainurile cu altul ? doar sunt pe acc. account .. cum sa cresti mainu cu altu ? :dontknow:

Gold . Boost nu inseamna numai sa il duci in instante si sa faci level cu el . Orice te ajuta sa cresti mai usor inclusiv gold e boost.

Posted

Gold . Boost nu inseamna numai sa il duci in instante si sa faci level cu el . Orice te ajuta sa cresti mai usor inclusiv gold e boost.

dap , cva de genu items+gold = boost :P . doamne mi-e asa de dor de magu ala mic si dragutz ( gnome ) kre mi l`au hackuit :((:((

Posted

fa'ti altul :P

ma ia si pe mine cineva pe un sv pvp la H side pls :)

Frostmane.

Posted

Cum a zis si Officeru, te luam pe Frostmane la noi. :D

ma ajutati la lvl ? imi dati bani ? craftati epice la 70 pe gratis ma boostati in BT mai incolo .. imi dati... un film cu chuck norris niste :happy1: si fursecuri cu lapte normal ? OK ? :D

Posted

ma ajutati la lvl ? imi dati bani ? craftati epice la 70 pe gratis ma boostati in BT mai incolo .. imi dati... un film cu chuck norris niste :happy1: si fursecuri cu lapte normal ? OK ? :D

nu vrei sa-ti plateasca si contul pentru tine?