Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

mda ma las de skinning am ajuns sa vad 100 Light leather cu 80 silver....voi ce ziceti sa ma puc acum pe enchant

app: am lvl 29 maine fac 30 am cumparat deja calul ca nu vreau sa ii cheltuiesc aiurea...mai am vreo 7 gold....

Posted

mda ma las de skinning am ajuns sa vad 100 Light leather cu 80 silver....voi ce ziceti sa ma puc acum pe enchant

app: am lvl 29 maine fac 30 am cumparat deja calul ca nu vreau sa ii cheltuiesc aiurea...mai am vreo 7 gold....

Eu zic sa te uiti la AH sa vezi ce se vinde mai bine pe realmul tau: ore, herbs sau leather si te apuci de prof respectiv. Cand esti 70, renunti la acel gathering prof si iei enchanting.

P.S.: Mounts la 30, uitasem, /sigh.

Posted

Eu as zice sa iti iei un tailoring si un gather profession . Daca va fi ca in BC tailoringul o sa te ajute destul de mult la inceput . Zic eu ca nu se merita 2 gather profession pentru ca oricum vei face foarte mult gold in ziua de azi la lvl 70 . Faci toate dailys si iei cel putin 250g/zi , teoretic eu nu cred ca am facut 50 de dailys in 2 luni exceptand cat am farmat netherwingul :))

Posted

Am si eu un undead warrior...si nu prea m-am tinut de meserii...

ce-mi recomandati sa stau incontinuare pe lvl -ing ?sau ...

Meseriile se fac in general in paralel cu levelingul ca sa profiti de ele.

Posted

Eu as zice sa iti iei un tailoring si un gather profession . Daca va fi ca in BC tailoringul o sa te ajute destul de mult la inceput . Zic eu ca nu se merita 2 gather profession pentru ca oricum vei face foarte mult gold in ziua de azi la lvl 70 . Faci toate dailys si iei cel putin 250g/zi , teoretic eu nu cred ca am facut 50 de dailys in 2 luni exceptand cat am farmat netherwingul :))

de ce ar face un warrior tailoring :| ? nu poti face 250 g din dailyes fara netherwing

Posted

de ce ar face un warrior tailoring :| ? nu poti face 250 g din dailyes fara netherwing

era pentru magu lui Steff nu pentru Bulan . Lasal pe Bulanel ca stie baiatu ce sa-si iasa pe warru lui .

Posted

desi herba si mining sunt profesii de gathering bune , nu merg impreuna. Nu merg din simplul motiv ca nu le poti pune pe amandoua pe tracker .. ia mai bine in functie de ce esti , herba / mining si tailoring, enchanting , JC sau daca nu vrei doar sa faci bani la inceput , poti lua mining si engi [ desi nu faci bani multi , iti garantez ca te vei distra serios cat faci lvl cu engi daca`l ti la un nivel cu lvl`ul tau :) ]

Posted

Cu engineering faci bani la lvl 70 daca ai goggles, mote extractor si epic flyer, farmand gas clouds in Nagrand, SMV, Netherstorm si Zangarmarsh.

Posted

era pentru magu lui Steff nu pentru Bulan . Lasal pe Bulanel ca stie baiatu ce sa-si iasa pe warru lui .

praf nu am zis de el cred ca ai sarit un post 2-3 .. :-j

Posted

Meseriile se fac in general in paralel cu levelingul ca sa profiti de ele.

la cat de repede faci lvl acum.. tot ramai cu meseriile in urma.. mai ales dak ai BS sau tailoring .. eu am reusit sa raman si cu herbalism pe un char.. ( bine k nu prea culegeam plante :P ) dar dak kiar ai chef sa iti faci meseriile.. poti sa le faci si la 70.. devine mai usor .

Posted

la cat de repede faci lvl acum.. tot ramai cu meseriile in urma.. mai ales dak ai BS sau tailoring .. eu am reusit sa raman si cu herbalism pe un char.. ( bine k nu prea culegeam plante :P ) dar dak kiar ai chef sa iti faci meseriile.. poti sa le faci si la 70.. devine mai usor .

Asa zic toti ca la level 70 e mai usor insa atunci vei avea alte preocupari inclusiv sa iti iei flying epic , gear si sa iti mai ramana si ceva gold de cheltuit . In plus unele meserii se fac mai usor la level mic si fac o groaza de bani . Eu cu herbalist cu druidu meu de level 45 am facut 800g cat am facut level , good days cu fadeleaf:)) vindeam in prostie la rogues ..

Posted

am facut azi lvl 30 da nu am gold nici sa invat sa ma urc pe cal dar sa il mai si calaresc :lol: :lol: am 4 gold ooo da si din skinning nu prea scot nimic....totusi am vazut in AH ca astia din herb scot gold calumea..de maine ma las de skinning daca nu imi cumpara nimeni light leatheru si medium leather cred ca am pus cate 15 stackuri de fiecare...

app: fac cam 2 lvluri si ceva pe zi ce ziceti e putin..??

Posted

am facut azi lvl 30 da nu am gold nici sa invat sa ma urc pe cal dar sa il mai si calaresc :lol: :lol: am 4 gold ooo da si din skinning nu prea scot nimic....totusi am vazut in AH ca astia din herb scot gold calumea..de maine ma las de skinning daca nu imi cumpara nimeni light leatheru si medium leather cred ca am pus cate 15 stackuri de fiecare...

e bine .. nu conteaza cat de repede / incet faci .. e important sa savurezi jocul intimp ce faci lvl .. :cool2:

Posted

avand in vedere ca e prima oara,cand am alchemy pe vreun char,va intreb voi ce alegere ati face,

1:Transmuting master

2:Elixir master

3:Potion master

sper cam scris bine :),multumesc anticipat

Posted

avand in vedere ca e prima oara,cand am alchemy pe vreun char,va intreb voi ce alegere ati face,

1:Transmuting master

2:Elixir master

3:Potion master

sper cam scris bine :),multumesc anticipat

dupa mine eu zic sa faci pot master , deoarece eu personal gasesc mai rpd mats pt elixirs decat pt pots.. dar asta e doar ideea mea :D

eu am facut 1-70 intr`o saptamana si 3 zile.. bine k jucam cam 8 ore pe zi :) . la lvl 70 aveam /played 7 days si cateva ore.. deci e prea usor sa faci lvl acum

edit: a da.. si uitasem.. am dat si ca prostu 80 de gold la lvl 40 sa`mi iau mount si sa invatz in loc sa astept 3-4 zile pana ce le`au facut cu 35 si la lvl 30

Posted

dupa mine eu zic sa faci pot master , deoarece eu personal gasesc mai rpd mats pt elixirs decat pt pots.. dar asta e doar ideea mea :D

eu am facut 1-70 intr`o saptamana si 3 zile.. bine k jucam cam 8 ore pe zi :) . la lvl 70 aveam /played 7 days si cateva ore.. deci e prea usor sa faci lvl acum

edit: a da.. si uitasem.. am dat si ca prostu 80 de gold la lvl 40 sa`mi iau mount si sa invatz in loc sa astept 3-4 zile pana ce le`au facut cu 35 si la lvl 30

yo am avut in jur de 13 zile la played dar inainte sa se introduca noul xp increased . Oricum nu stiu dar imi displace rau tare levelingul . Fati elixir master . Pots faci mai repede dar nu stiu cel putin la mine pe BL nu prea se cumparau si erau destul de ieftine 4/5g pe stack . Oricum Herbalismul e super la level 70 , te duci in terrokar la skyguards si farmezi copaci . De preferat dimineatza pe la prima ora cand nu e nimeni . Eu in vreo 2 ore cu hunterul unui prieten faceam vreo 2 ture la banca cu herbs si vreo 5/6 lotusuri .. Deci herb fTW!!!

Posted

Sincer nu va inteleg de ce nu va place levelingul. Toti trageti tare catre 70 si cand ajungeti va plictisiti. Real WoW nu e la 70 cum zic toti, real WoW e 1-70, si daca mai tii cont si de lore, e foarte entertaining.

Posted

true .. e chiar placut sa faci lvl sa te chinui la un quest.. sa faci party la altul.. nu sa chemi un 70 sa faci 5lvl /zi si apoi sa te dai mare ca ai 6 de 70 (cunosc caz ) si apoi sa te lauzi cum platesti guilda in gold sa te duca sa faci iteme..