Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

gz ..

ma apuc de jewelcrafting :)

cum se populeaza un realm sa fie full ? exista o metoda 'artificiala' ?

Se deschide free migration catre realm de Blizzard. Daca iti detesti realmu, ai o lista maaaare de realmuri din care sa alegi. I-ati unu PvP si te pui Horde, sa nu te plictisesti cand esti 70.

Posted

Cand se deschide free realm transfer , sau merge la mai multe realmuri - dar e destul de rar sau se trasfera lumea .

E bine sa iti faci pe un realm PVP ca de acolo poti sa te duci daca vrei apoi pe PVE dar invers nu merge ..

Posted

vreau sa zic.. nu se poate umple un realm ? de ex mai multe conturi sa faca mai multe chare pe un realm realul sa fie full si apoi sa apara free migration de pe realmul acela pe altul ?

Posted

Lol, no. Un real se considera full dupa numarul de caractere aflate in joc la un moment dat, daca are queue la orele de varf etc. poti sa ai tu 10 caractere dar daca esti logat doar cu unu, e degeaba.

Chiar daca s-ar crea mai multe conturi si sa se logheze in acelasi timp, presupunand prin absurd, free migration se va face doar catre servere subpopulate.

Cel mai bine scoti 20 euro, sau cat e acum si migrezi spre un alt real full.

Posted

nu e simplu :)

Deci ti se pare mai simplu sa joci pe un realm pe care nu`ti place decat sa faci reroll ...

Pentru ce stai pe realmu ala daca nu`ti place ... ? ca gear nu ai cine stie ce. Ai kara , blues si greens pe pala si greens pe hunters ... Aceleasi chars si gear le faci in 2-3 luni de zile pe alt realm , insa o sa joci pe un realm full sau poate mai bine dezvoltat dpdv pve.

Posted

man.. eu abia astept sa se deschida free transfer .. nu mai pot sta un queu 5 min sa intru pe real ! :comp2::comp2: asta din cauza migratorilor :gun: . btw. realmu pe care joc e Kazzak .FULL CU DRACI ! :sef:

Posted

Ok mai am o intrebare.Un alt gigel de la 3 cum a mai spus cineva in thread :P

mi-a zis ca pe un realm de pvp se face mai repede lvl,e adevarat?Defapt au as vrea sa ma duc pe un realm pvp pt ca nu imi place sa treaca pe langa mine night elfi,dwarfi,pitici etc si io sa nu pot sa le dau in gura :D.

PS:sunt lvl 21 ^_^

Posted

Level se face exact la fel ca pe un realm PVE , poate si mai greu fiindca in zonele neutre pot sa te atace la discretie . Deci de la lvl 30 esti ganked din 10 in 10 min pe un realm populat bine ...

Posted

Ok mai am o intrebare.Un alt gigel de la 3 cum a mai spus cineva in thread :P

mi-a zis ca pe un realm de pvp se face mai repede lvl,e adevarat?Defapt au as vrea sa ma duc pe un realm pvp pt ca nu imi place sa treaca pe langa mine night elfi,dwarfi,pitici etc si io sa nu pot sa le dau in gura :D.

PS:sunt lvl 21 ^_^

lol nu pe realmurile pvp faci mai greu lvl...ex: cand te duci prima data in stv la lvl 30 31+ te ataca toti apoi la lvl 38+ 40 ii omori tu pana la urma nu ii poti condamna e realm PVP :beer:

Posted

la cum cresc eu.. imi ia 4 luni de fiecare char.. si aici am prieteni ..

Atunci pune in balanta dezavantajele si avantajele realmului si vezi daca se merita sa stai. Daca se merita , ignora lucrurile care te deranjeaza si nu te mai plange de ele , pt ca nimeni de`aici nu le poate schimba ... decat tu poti [ migrand / re-roll ]

@steff - Are dreptate Phyx , are trebui sa iei enchanting in loc de skinning ... sau daca vrei neaparat gathering skill pt bani , mai bine mergi pe mining

Posted

Atunci pune in balanta dezavantajele si avantajele realmului si vezi daca se merita sa stai. Daca se merita , ignora lucrurile care te deranjeaza si nu te mai plange de ele , pt ca nimeni de`aici nu le poate schimba ... decat tu poti [ migrand / re-roll ]

@steff - Are dreptate Phyx , are trebui sa iei enchanting in loc de skinning ... sau daca vrei neaparat gathering skill pt bani , mai bine mergi pe mining

Enchanting e mult mai bun , ai sa vezi la lvl mare cati bani faci si nu din enchanturi ci din disenchanting . Sau daca vrei cum zice miaunel asta:)) gather ia-ti herb o sa te ajute mai trz daca faci raiduri foarte mult pentru flaskuri si pots . Eu am avut noroc cu un prieten din ghilda si farmam cu charu lui :))

Posted

Enchanting e mult mai bun , ai sa vezi la lvl mare cati bani faci si nu din enchanturi ci din disenchanting . Sau daca vrei cum zice miaunel asta:)) gather ia-ti herb o sa te ajute mai trz daca faci raiduri foarte mult pentru flaskuri si pots . Eu am avut noroc cu un prieten din ghilda si farmam cu charu lui :))

pai am ales skinning deoarece nu am cums a ma descurc cu bani....in momentul asta vand light leather si medium....oricum nu merg bn afacerile am prieteni pe alte realmuri vand stacku cu 3-4-5 gold si eu il dau cu 20s ca mai mult nu se vinde.....ma gandesc ca la lvl mai are sa ma pun pe enchanting.....

Posted

Strange toate iteme care iti cad verzi si albastre si cele de la q rewards pentru enchanting cand ai sa faci skill , iti zic sigur ca dusturile sunt foarte scumpe . Mie mi-a luat vreo 1000g 1-375 in 1 saptmana .

Posted

Strange toate iteme care iti cad verzi si albastre si cele de la q rewards pentru enchanting cand ai sa faci skill , iti zic sigur ca dusturile sunt foarte scumpe . Mie mi-a luat vreo 1000g 1-375 in 1 saptmana .

asa putin :) ?

eu am dat si 2500-3000 g si acu e 368

Posted

Daca omu are skinning lasati-l cu skinning ca de acum de cand s-au prins raiderii ca drums of haste e bune la progress toata lumea isi face leatherworking. O sa faca destui bani mai incolo cu rugged si knothide leather. Enchanting e costisitor chiar daca-l lasi la 275 sa faci bani din el.

Posted

Daca omu are skinning lasati-l cu skinning ca de acum de cand s-au prins raiderii ca drums of haste e bune la progress toata lumea isi face leatherworking. O sa faca destui bani mai incolo cu rugged si knothide leather. Enchanting e costisitor chiar daca-l lasi la 275 sa faci bani din el.

300 ca sa poti disenchanta epics de 70

Posted

se duc vremurile cu Drums of Battle ca isi face cd la use ca la pots ...