Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

Azi a fost cazut serverul de beta o vreme. Acum e up dar nu am putut intra , probabil e full sau ceva de genul pentru ca ramane la conected.

Chestia cu talentele macar la warlocks se vede ca au lucrat ceva. La rogue sunt in acelasi stadiu din Alpha asta ma enerveaza, ca eu personal le-am dat o gramada de tickets la skillurile care nu merg si banuiesc ca si restul au facut acelasi lucru. Si nu au rezolvat absolut nimic. Doar animatia la stealth a fost rezolvata, de parca aia era importanta :))

Posted

Locku se tine inca bine in WTLK, dintre casteri magu e problema mare. La sectiunea mage in forumul WTLK e zarva nu gluma. Dupa ce magu a pierdut din damage in TBC in special in pve comparativ cu pre TBC, o gramada se plang, ca si subsemnatul, ca va pierde iarasi si in WTLK. Comparativ, in beta, un mag in pve nici nu se apropie la 80% DK damage si asta cu un echipament destul de slabut fata de end WTLK.

Speram sa apara schimbari, altfel o gramada de magi vor incepe un DK , rogue sau lock.

Posted

De cand a aparut situ asta si prea multe chesti pe boj oamenii sunt mai noobi ..

numai cand vezi 'LF healer ZA 2200 bh required ' sau ' lf healer kara 1800 bh required ' pai bt si sunwel la cat bh faci la 3000 :) d[|-_^|]b .. too many noobs .. btw got epic flying mount

Posted

De cand a aparut situ asta si prea multe chesti pe boj oamenii sunt mai noobi ..

numai cand vezi 'LF healer ZA 2200 bh required ' sau ' lf healer kara 1800 bh required ' pai bt si sunwel la cat bh faci la 3000 :) d[|-_^|]b .. too many noobs .. btw got epic flying mount

Badge gear si no attunements au fost implementate pentru a nu fi nevoie sa "farmezi" sa ajungi undeva in pve ... asta fiind putin impinsa de la spate si de evolutia pvp`ului. Ideea insa nu e sa ai gear si doar atat, ci sa si sti sa`ti joci clasa la maxim ... Daca sti sa joci , gearul e pe locul 2 in necesitatile pentru progress sau orice altceva.

Sunt insa o gramada de oameni care pun totul pe seama gearului si o duc la extrem [ exact cum spuneai si tu , 1800 bh pt kara ... ] , insa asta pentru ca gearul poate recupera lipsa skillului intr`o anumita masura la anumite nivele [ heroics , kara de ex ]. Referitor la BT insa , de ce crezi ca se foloseste trialul ? Pentru ca gearul nu mai e singura diferenta intre playeri la anumite nivele , ci si cum joci ... de`aia gearul e biletul de intrare in guilda si prin trial esti testat sa se hotarasca daca ramai sau nu.

gz pentru mount :))

Posted

am jucat cu al2lea si am inteles/vazut ca e ptr lvling .. vreau sa fac numai bm si mark, mai mult pe bm

vreau dmg dps , cu build al 2lea nu faceam nimic 0 si nici primu nu e bun :/

cred ca e ma bine sa bag pe BM mult si 19 pe MArk

le: http://eu.wowarmory.com/character-talents....k&n=Teroare asta raman

Posted

am jucat cu al2lea si am inteles/vazut ca e ptr lvling .. vreau sa fac numai bm si mark, mai mult pe bm

vreau dmg dps , cu build al 2lea nu faceam nimic 0 si nici primu nu e bun :/

cred ca e ma bine sa bag pe BM mult si 19 pe MArk

Vrei DPS. Daca ai gear bun, mergi pe Survival cu putin in MM. Daca inca nu ai gear bun, mergi pe MM cu putin BM. O sa-ti fac un buold mai incolo ca acuma ma grabesc.

Guest DirigX
Posted

Hello,am inceput si eu de ieri sa joc WoW pe servere retail.Joc pe lightbringer,sunt lvl 15 blood elf hunter.

Am o intrebare: Se merita sa bagi bani pt un twink de lvl 19 sau 29? sau mai bine strang pt mount?

Note: Joc cu un prieten care e lvl 21,mic si el.Nu ne ajuta nimeni cu bani sau altceva :)

Posted

Hello,am inceput si eu de ieri sa joc WoW pe servere retail.Joc pe lightbringer,sunt lvl 15 blood elf hunter.

Am o intrebare: Se merita sa bagi bani pt un twink de lvl 19 sau 29? sau mai bine strang pt mount?

Note: Joc cu un prieten care e lvl 21,mic si el.Nu ne ajuta nimeni cu bani sau altceva :)

clar ca nu se merita intrun twink bagi cam 500-1000 g ca sa fie bun .. am mai vazut eu din aia de lvl 34 care au twink de 19 cu enchanturi de 1 agility si 1 stamina si 1 dmg pe arma..

| voi faceti dailyuri ?

parca era ceva concurs de pescuit in BB .. duminica nu ? la ce ora ?

Posted

Ce sa faci cu twinks? Ai cumparat wow ca sa ramai la 19-29 si sa bati oameni mai low geared prin BG-uri?

Oricum pentru 29 twink iti trebuie cam 2500g ca sa-l faci interesant.

Posted

Nu are rost sa pierzi timpul la low lvl . Jocul devine superb de la lvl maxim . E frumos cand iti bati contentul e.g PVE sau PVP cand termini tot si dai si putin slack :))

Guest DirigX
Posted

U,va rog mai in romana :) inca nu stiu ce sunt dayliuri,slack.

2500g? Vai de mine,gata m-am linistit cu twinku...

Dar totusi sunteti siguri ca atat de mult costa?poate e alta economie aci...ma rog sunt nub nustiu sigur :) nu le am cu banii.abia am 11 gold facuti din mining :))

Posted

DA iti trebuie mult gold de ex pt un rogue twink:

Head: Lucky Fishing Hat - Items - World of Warcraft, Or Green Tinted Goggles - Items - World of Warcraft(150eng)With Libram of Constitution(100life).

Neck: Scout's Medallion - Items - World of Warcraft.

Ring: Seal of Sylvanas - Items - World of Warcraft

Ring 2: Legionnaire's Band - Items - World of Warcraft.

Legs: Scouting Trousers - Items - World of Warcraft *Of The Monkey*(Nethercleft Leg Armor On it, (40stam 12agi).

Chest: Blackened Defias Armor - Items - World of Warcraft(100 Health Enchant).

Back: Sentry Cloak - Items - World of Warcraft (3Agi Enchant).

Feet: Nat Pagle's Extreme Anglin' Boots - Items - World of Warcraft, Feet of the Lynx - Items - World of Warcraft(Minor Speed Enchant).

Belt: Deviate Scale Belt - Items - World of Warcraft.

Hands: Scouting Gloves - Items - World of Warcraft *Of the monkey*(15Agility Enchant).

Wrist: Forest Leather Bracers - Items - World of Warcraft(9Stam Enchant).

Shoulder: Talbar Mantle - Items - World of Warcraft.

Thrown: Throat Piercers - Items - World of Warcraft.

Trinket: Arena Grand Master - Items - World of Warcraft.

Trinket 2: Arena Grand Master - Items - World of Warcraft.

Weapon:

Main Hand: Shadowfang - Items - World of Warcraft (15Agility Enchant).

Off Hand: Cruel Barb - Items - World of Warcraft (15Agility Enchant)

tu ce zici cat ar costa doar itemele astea + enchanturi???

Posted

2500g? Vai de mine,gata m-am linistit cu twinku...

N-are rost sa-ti faci primul si singurul caracter twink ... si nici nu ai cum. Intai iti faci un char normal , il duci la 70, faci bani, raiding , pvp sau ce-ti place , si cand incepi sa te plictisesti incerci si altceva ( gen un twink ).

Daily = Daily Quests. Quest-uri care se fac odata pe zi, in fiecare zi.

Din cate stiu, slack inseamna exact ce pare sa insemne ... sa te izbeasca lenea si sa nu mai faci nimic :D

Posted

Din cate vad, nici twink nu stii ce-nseamna.

Mai bine joci si descoperi singur jocul in loc sa pui urechea la ce-ti zice gigi de la 3 "fa-ti bah twink ca e mijto!!!11"

Posted

slack e sa stai online si sa nu faci nimic , sa chatuiesti cu prietenii ca de asta e mmorpg sa interactionezi cu altii nu sa joci de unul singur , si e mult mai placut cand ai prieteni care sa te ajute din cand in cand .

Posted

slack e sa stai online si sa nu faci nimic , sa chatuiesti cu prietenii ca de asta e mmorpg sa interactionezi cu altii nu sa joci de unul singur , si e mult mai placut cand ai prieteni care sa te ajute din cand in cand .

<3 slack B)