Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

Macar nu e din ala cu "pliz how do i stand up?"

nu ? citeste`i posturile din nou atunci

Nu imi plac servarele fun sunt o rusine pt wow :P

Blade ... scuze daca te`am insultat , insa pui niste intrebari care nu ar trebui intrebate pe un forum , ci ar trebui sa le deduci / descoperi prin experienta minima de joc [ ex: lvling ].

Posted

Nu stiu de voi insa cunosc foarte multi , inclusiv eu , care au inceput mai intai pe un server privat apoi s-au mutat pe Blizzard . Nu ar fi logic si nu ar avea rost sa cumpar jocul si sa vad apoi ca nu imi place .

@steff . Fostul meu GM din ghilda si prietena lui au fost in RO prin Bucegi , Sibiu si N Moldovei :)))

Posted

Nu stiu de voi insa cunosc foarte multi , inclusiv eu , care au inceput mai intai pe un server privat apoi s-au mutat pe Blizzard . Nu ar fi logic si nu ar avea rost sa cumpar jocul si sa vad apoi ca nu imi place .

@steff . Fostul meu GM din ghilda si prietena lui au fost in RO prin Bucegi , Sibiu si N Moldovei :)))

M-am apucat pe un privat intai. Dupa o saptamana am renuntat si am tras concluzia ca WoW este absolut aiurea. Dintr-o intamplare m-am apucat acuma cativa ani pe serverele Blizzard si n-am mai plecat de atunci. Vrei sa vezi cu e WoW? Fa-ti un trial, nu juca pe privat.

Posted

Eu am inceput direct pe oficial si fara un trial de 10 zile in prealabil.

Aveam antecedente cu jocurile de la Blizzard, primul a fost Diablo 1, continuand cu Starcraft, Diablo 2, Warcraft 3 si eram convins ca nu o sa fiu dezamagit de primul lor MMO.

Si n-am fost :)

Posted

eu prima data am jucat trialul mi-a placut dar nu eram 100% sigur ca daca voi cumpara jocul imi va placea asa ca am jucat ceva timp pe servere private dar acum joc pe blizz si e de sute de ori mai calumea...

Posted

M-am apucat pe un privat intai. Dupa o saptamana am renuntat si am tras concluzia ca WoW este absolut aiurea. Dintr-o intamplare m-am apucat acuma cativa ani pe serverele Blizzard si n-am mai plecat de atunci. Vrei sa vezi cu e WoW? Fa-ti un trial, nu juca pe privat.

Eu prima oara am jucat vrun an pe vreo 3 servere private si satul de atatea wipes la server DB mi-am luat jocu , am stat cam vrun an pe Burning Legion si m-am lasat nush e cam plictisitor , prea multi prieteni au plecat si dupa un an de hardcore raiding trebuia o pauza .

Posted

Cam 8 luni pe private ( cu pauze ), dupa care am inceput un trial ( nu ca sa vad cum e , ci pt gief free days ) si upgrade.

Iar cei din Level spun ca serverele private afecteaza in mod negativ serverul oficial. Eu vad ca le aduc playerii >.>

Posted

Eu am jucat prima oara vreo 3 sapt pe private , insa m`am saturat de ce inseamna privatele [ lag , reroll DB + wipe , buguri ... aveam la lvl 1 wand of biting cold cumparata din brill de un prieten si mi`a dat`o prin un bug la bags , wandu fiind bop .. ] si am inceput un trial. Dupa trial , mi`am upgradat accountul si de`atunci joc pe blizz

Posted

Eu anul trecut am jucat free trial. Apoi pauza. Acum o luna am gasit un site cu Top nushcat servere private. M-am conectat la cel din varful listei, am facut un night elf hunter, am omorat 2 monstri, am crescut in nivel si m-a deconectat. In zilele urmatoare am cumparat Battlechest.

@ETA: o parte din pagina asta arata de parca am fi la un AA si povestim ce am trait rofl.

Posted

Eu am inceput pe oficial si acolo am ramas, am cumparat jocul doar pentru ca era facut de Blizzard, pentru mine asta era suficient la momentul respectiv.

Iar cei din Level spun ca serverele private afecteaza in mod negativ serverul oficial. Eu vad ca le aduc playerii >.>

In general serverele private afecteaza negativ serverele oficiale in cazul in care nu ofera aceeasi calitate, nu e doar cazul WoW.

Daca jocul pe un server privat este identic cu cel de pe oficial singura chestie negativa e ca o parte din cei care joaca pe private daca acestea nu ar fi existat ar fi jucat pe oficial si firma respectiva ar fi castigat mai mult , dar jocul in sine nu ar avea de suferit.

Problema e cand jocul de pe private difera , uneori extrem de mult de cel de pe oficial. Aici se incadreaza si WoW , multi posteaza pe forumuri chiar si acum la atatia ani de la aparitie unele informatii care pe oficial nu mai sunt de actualitate de ani buni de zile pentru ca respectivii nu au un termen de comparatie.

Posted

Prima data am jucat pe propriul server pe care m-am chinuit sa il fac la insistenta unui amic care juca in acelasi mod(no internets). Dupa cateva saptamani am cumparat amandoi o copie a jocului si am jucat pe acelasi cont. Asta timp de vreo 4 luni(timp in care dusesem un tauren warrior la 60 si faceam raids in ZG)...dupa care in sfarsit mi-am luat si eu propria copie.

Posted

' date='Aug 29 2008, 14:11' post='3025730']

In general serverele private afecteaza negativ serverele oficiale in cazul in care nu ofera aceeasi calitate, nu e doar cazul WoW.

Daca jocul pe un server privat este identic cu cel de pe oficial singura chestie negativa e ca o parte din cei care joaca pe private daca acestea nu ar fi existat ar fi jucat pe oficial si firma respectiva ar fi castigat mai mult , dar jocul in sine nu ar avea de suferit.

Problema e cand jocul de pe private difera , uneori extrem de mult de cel de pe oficial. Aici se incadreaza si WoW , multi posteaza pe forumuri chiar si acum la atatia ani de la aparitie unele informatii care pe oficial nu mai sunt de actualitate de ani buni de zile pentru ca respectivii nu au un termen de comparatie.

IMO, este exact invers. Daca jocul este identic cu cel de pe oficial, de ce sa mai dai banii pe oficial ? Atunci cand jocul difera foarte mult, cum este si cazul WoW, nu prea sunt probleme. Ca se gasesc 2-3 sa posteze informatii aiurea cand lumea cauta ceva legat de oficial, nu e cine stie ce pierdere.

Posted

Pai pierderea este tocmai prin faptul ca informatiile respective eronate sunt preluate si raspandite apoi de altii care nici macar nu joaca jocul respectiv dar au citit undeva ca nu merita sa il joace.

Probabil cel mai bun exemplu in acest sens e Age of Conan. La putin timp dupa ce a aparut jocul pe un site de jocuri a aparut un review al unui tip care se considera mare cunoscator in domeniu. Respectivul a desfiintat in review jocul daca ai fi citit postul respectiv considerai ca Solitaire e un joc superb comparativ cu Age of Conan. Cam la o saptamana dupa postul respectiv a aparut un alt post al aceluiasi tip, in care lauda Age of Conan si se scuza pentru primul post zicand ca de fapt el nici nu a jucat jocul dar din ce i-au zis altii a considerat ca e naspa si de aceea a scris articolul. Nici la data primului nici la data celui de-al 2-lea articol respectivul nu a fost jucat jocul. Cam asta se intampla cu informatiile aiurea, sunt preluate de oameni care vor sa aduca argumente in o disputa si nu conteaza daca ei personal nu au jucat jocul respectiv.

Daca e identic dupa cum am spus mai sus singura pierdere e o pierdere in potentiali clienti chestie care afecteaza firma care face jocul, desi si privatele aduc pe serverele oficiale jucatori asa ca se balanseaza cat de cat treaba, dar jocul in sine nu e afectat cu nimic.

Posted

Speedy tu poti intra pe beta zilele astea? La mine sta 10 minute sa se conecteze apoi imi da disconnect inainte sa ia character list.

Eu am "inceput" pe privat in sensul ca am jucat acum 2-3 ani niste wow pe un server luat de pe top 10 list... asa ca sa vedem cum e. Dupa vreo 30 minute de disconnects si animatii lipsa m-am lasat. Totusi mi-a placut jocul cat de cat.

Cam un an dupa asta, cineva mi-a dat o "provocare" sa joc wow pe oficial... trial account, paid account, and away we go.

@delete: in general nu e bine sa se invete lumea sa posteze tranzactii cand aici ar putea fi alte discutii mai interesante. And i don't mass fear bgs, i mass dps raids.

Si despre serverele private: atm nu afecteaza mare lucru, cei care joaca acolo oricum n-au bani de dat pe oficial, ideea e ca unii idioti mai compara oficialul cu privatul gen "mama ce naspa e wow, daca skillul x nu merge pe privat nu merge nici pe oficial" iar pe-aia nu ii vreau pe retail oricum. Daca serverele private ar fi 100% ca oficialul atunci din 8 milioane de playeri s-ar face 1 milion retail, restul private.

Posted

O sa incerc sa intru in beta cand ajung acasa azi si o sa iti spun daca imi merge, nu am mai intrat de cand a fost introdus noul patch, momentan la clasa mea talentele noi nu functioneaza in marea lor majoritate si de aceea nu prea ma mai atrage sa intru in beta, sper sa ajunga si rogues la reglari , la toate clasele scrie cate ceva in fiecare patch numai la noi scria no changes :P

Posted

Speedy tu poti intra pe beta zilele astea? La mine sta 10 minute sa se conecteze apoi imi da disconnect inainte sa ia character list.

Si la mine face la fel, mai ales seara si in weekend. E un sigur server care tine toata Europa si pe deasupra mai are si o parte a Americii. Super aglomerat pot sa spun, asta e cauza.

Posted

Improved Shadow Bolt: Buffs only self.

Shadow Embrace: Buffs only self.

Blood Pact: Grants health instead of Stamina.

Fel Intelligence: Has replacement ranks that grant flat values of Intellect and Spirit.

Bataie de joc , in ritmul asta nu prea vad bine warlock in wotlk .

Posted

Improved Shadow Bolt: Buffs only self.

Shadow Embrace: Buffs only self.

Blood Pact: Grants health instead of Stamina.

Fel Intelligence: Has replacement ranks that grant flat values of Intellect and Spirit.

Bataie de joc , in ritmul asta nu prea vad bine warlock in wotlk .

link, sursa ceva? Ca mi se pare ca-s fake.

EDIT: NEVERMIND, e pe prima pagina pe mmo-champion.com

Ce sa zic... go go power rangers