Loki Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 de ce nu pot invata sa trag cu pusca? night elf-ii nu pot invata asta? Quote
Loki Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 ' date='Aug 22 2008, 13:49' post='3009846']Mergi si fa-i scandal la astamamaaa, ce scandal i-am facut si pana la urma m-a invatatthx :) Quote
Waka Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 O intrebare despre WOTLK intro trailer.La sfarsit cand spune "You Shall be...?"Nu inteleg urmatoru cuvant nu se aude bine pe trailer?Kill? Quote
mmc Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 O intrebare despre WOTLK intro trailer.La sfarsit cand spune "You Shall be...?"Nu inteleg urmatoru cuvant nu se aude bine pe trailer?Kill?KingAsta zice per total:My son...the day you were born, the very forests of Lordaeron whispered the name...Arthas.My child...I watched with pride as you grew into a weapon...of righteousness.Remember, our line has always ruled with wisdom and strength. And I know you will show restraint in exercising your great power.But the truest victory, my son, is stirring the hearts of your people. I tell you this, for when my days have come to an end...you shall be King. http://www.wowwiki.com/Terenas_Menethil_II Quote
andy31 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Blizzard a anuntat ca toate datele date de shopuri sunt pure speculatii. Data de lansare nu a fost anuntata, dar din cate ii stiu pe cei de la Blizz, va fii anuntata cu 1 saptamana inainte ca sa aiba timp sa organizeze lansarea.in 1 sapt toata Terra se umple de wotlk .. ? cam greu toate magazinele in 1 sapt.. eu am prieteni care si-au comandat jocul si de 1 an .. de la blizz .. parca 30 de lire .. si le vine atunci cand e lansarea . Quote
WhiteWolf Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 in 1 sapt toata Terra se umple de wotlk .. ? cam greu toate magazinele in 1 sapt.. eu am prieteni care si-au comandat jocul si de 1 an .. de la blizz .. parca 30 de lire .. si le vine atunci cand e lansarea .N-am zis ca intr-o saptamana ajunge jocul la toata lumea. Am zis ca Blizzard o sa ANUNTE LANSAREA cu o saptamana inainte. Si eu mi l-am precomandat de la Gameshop... Quote
andy31 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 o sa fie ca atunci cu bc`u tu si inca 30 de oameni faceti acelasi quest ma ajuta careva pls era un site cu pets pr hunter pe specii , foarte detaliat ati scris p'aici de el mai demult .. imi puteti da site'ul ? ms http://www.wotlkwiki.info/index.php/Barbershop#tab=General tare :) Quote
WhiteWolf Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Siteul cu pets -> http://petopia.brashendeavors.net/ Quote
Mamut Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 arcane mage e bun de ceva in PvE?daca da vreau buildsi mai vreau si un build de frost mage PvPP.S: 17/0/44 e bun de ceva in PvP? Quote
Whatevbla Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 arcane mage e bun de ceva in PvE?daca da vreau buildsi mai vreau si un build de frost mage PvPP.S: 17/0/44 e bun de ceva in PvP?Eu vreau un cheeseburger. Quote
advancecpl Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 dar apare alta problema.Cum ajung acolo? )lol chiar nu sti sau stiai....din duskwood te duci in stranglehold valley...dupaia in boty bay...iei vaporu pana la the barrens si de acolo meri frumos in tanaris utilizand harta... Quote
K-Draku Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 va salut.as vrea si eu sa am joc numa ca nush de nude sa iau si nush cum fac sa intru pe un server privatmar putea ajuta cineva?Siteul cu pets -> http://petopia.brashendeavors.net/exista pet pt pick bani etc Quote
tthdd Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 exista pet pt pick bani etcda, cauta si rame pt dat la peste, e super tarebtw, petopia nu cred ca mai este bun, de la nush ce patch, petii au devenit asemanatori, era frumos inainte cand puteai sa-l iei pe tooth ala (am uitat exact cum ii zice dar am stat vreo 3 zile dupa el) de prin badlands, era cel mai bun pt imo :P Quote
Shade Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 si mai vreau si un build de frost mage PvPP.S: 17/0/44 e bun de ceva in PvP?Ala e buildul cel mai folosit pentru pvp frost. Quote
Bulan69 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 wtb dude pt chainu de la netherwing cu races. intrati pe emeriss si discutam pe whisper =) Quote
Whatevbla Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 va salut.as vrea si eu sa am joc numa ca nush de nude sa iau si nush cum fac sa intru pe un server privatmar putea ajuta cineva?Jocul il poti descarca de pe site-ul oficial. Iar in ceea ce priveste serverul privat, noi nu te putem ajuta, sau poate ca putem, dar nu vrem, pentru ca server privat = lame ;). Iti sugerez sa faci rost de bani si fa-ti un cont pe oficial, astfel joci cu adevarat WoW, si nu shitwow a la server privat. Quote
Stef Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Jocul il poti descarca de pe site-ul oficial. Iar in ceea ce priveste serverul privat, noi nu te putem ajuta, sau poate ca putem, dar nu vrem, pentru ca server privat = lame ;). Iti sugerez sa faci rost de bani si fa-ti un cont pe oficial, astfel joci cu adevarat WoW, si nu shitwow a la server privat.de ce il faci sa se simta inferior vrei sa te fac cu sare si otet sa nu mai crezi ca esti om?mai bine taci si zii ca serverele private nu sunt acceptate de blizzard. ps: dami un pm si iti zic eu ce sa faci. Quote
Whatevbla Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 De ce il faci sa se simta inferior? Vrei sa te fac cu sare si otet sa nu mai crezi ca esti om?Mai bine taci si zi-i ca serverele private nu sunt acceptate de Blizzard. ps: da-mi un pm si iti zic eu ce sa faci.meh. Nu vroiam sa il fac sa se simta inferior, pe nimeni, nici pe tine.Poate ca a sunat prea cinic...Tu joci pe privat? On topic: K-Draku, tu stii ce vrei sa faci. Eu ti-am spus doar opinia mea si, cred, a majoritatii. WoW pe oficial e mai fun decat serv privat. Quote
Stef Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 nu nu joc acum pe privat am jucat mult timp si de asta poate ii tin partea dar si din cauza faptului ca am inceput sa joc wow pe privat ca multi alti... Quote
andy31 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 chill .. ce e mai bine bow/crossbow/gun ? din punct de vedere al munitiei gloantele sunt cele mai bune nu ? Quote
Mamut Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 hmh...mie sagetile mi se par cele mai bune(daca faci honored cu scale of the sands ca sa iei sagetile epice)in plus sagetile sunt mai "silentioase". daca tie iti place cum face pusca aia in toate halurile n-ai decat sa iei pusca...dar eu recomand bow Quote
WhiteWolf Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 chill .. ce e mai bine bow/crossbow/gun ? din punct de vedere al munitiei gloantele sunt cele mai bune nu ?E buna aia care are damage si speed mai mare :)Am citit azi ca Blizzard a anuntat ca WotLK va veni in intervalul septembrie-octombrie. Quote