Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

O intrebare despre WOTLK intro trailer.La sfarsit cand spune "You Shall be...?"Nu inteleg urmatoru cuvant nu se aude bine pe trailer?Kill?

Posted

O intrebare despre WOTLK intro trailer.La sfarsit cand spune "You Shall be...?"Nu inteleg urmatoru cuvant nu se aude bine pe trailer?Kill?

King

Asta zice per total:

My son...the day you were born, the very forests of Lordaeron whispered the name...Arthas.

My child...I watched with pride as you grew into a weapon...of righteousness.

Remember, our line has always ruled with wisdom and strength. And I know you will show restraint in exercising your great power.

But the truest victory, my son, is stirring the hearts of your people. I tell you this, for when my days have come to an end...you shall be King.

http://www.wowwiki.com/Terenas_Menethil_II

Posted

Blizzard a anuntat ca toate datele date de shopuri sunt pure speculatii. Data de lansare nu a fost anuntata, dar din cate ii stiu pe cei de la Blizz, va fii anuntata cu 1 saptamana inainte ca sa aiba timp sa organizeze lansarea.

in 1 sapt toata Terra se umple de wotlk .. ? cam greu toate magazinele in 1 sapt..

eu am prieteni care si-au comandat jocul si de 1 an .. de la blizz .. parca 30 de lire .. si le vine atunci cand e lansarea .

Posted

in 1 sapt toata Terra se umple de wotlk .. ? cam greu toate magazinele in 1 sapt..

eu am prieteni care si-au comandat jocul si de 1 an .. de la blizz .. parca 30 de lire .. si le vine atunci cand e lansarea .

N-am zis ca intr-o saptamana ajunge jocul la toata lumea. Am zis ca Blizzard o sa ANUNTE LANSAREA cu o saptamana inainte. Si eu mi l-am precomandat de la Gameshop...

Posted

dar apare alta problema.Cum ajung acolo?

=)))lol chiar nu sti sau stiai....din duskwood te duci in stranglehold valley...dupaia in boty bay...iei vaporu pana la the barrens si de acolo meri frumos in tanaris utilizand harta...

Posted

exista pet pt pick bani etc

da, cauta si rame pt dat la peste, e super tare

btw, petopia nu cred ca mai este bun, de la nush ce patch, petii au devenit asemanatori, era frumos inainte cand puteai sa-l iei pe tooth ala (am uitat exact cum ii zice dar am stat vreo 3 zile dupa el) de prin badlands, era cel mai bun pt imo :P

Posted

va salut.

as vrea si eu sa am joc numa ca nush de nude sa iau si nush cum fac sa intru pe un server privat

mar putea ajuta cineva?

Jocul il poti descarca de pe site-ul oficial. Iar in ceea ce priveste serverul privat, noi nu te putem ajuta, sau poate ca putem, dar nu vrem, pentru ca server privat = lame ;). Iti sugerez sa faci rost de bani si fa-ti un cont pe oficial, astfel joci cu adevarat WoW, si nu shitwow a la server privat.

Posted

Jocul il poti descarca de pe site-ul oficial. Iar in ceea ce priveste serverul privat, noi nu te putem ajuta, sau poate ca putem, dar nu vrem, pentru ca server privat = lame ;). Iti sugerez sa faci rost de bani si fa-ti un cont pe oficial, astfel joci cu adevarat WoW, si nu shitwow a la server privat.

de ce il faci sa se simta inferior vrei sa te fac cu sare si otet sa nu mai crezi ca esti om?

mai bine taci si zii ca serverele private nu sunt acceptate de blizzard.

ps: dami un pm si iti zic eu ce sa faci.

Posted

De ce il faci sa se simta inferior? Vrei sa te fac cu sare si otet sa nu mai crezi ca esti om?

Mai bine taci si zi-i ca serverele private nu sunt acceptate de Blizzard.

ps: da-mi un pm si iti zic eu ce sa faci.

meh. Nu vroiam sa il fac sa se simta inferior, pe nimeni, nici pe tine.

Poate ca a sunat prea cinic...

Tu joci pe privat?

On topic: K-Draku, tu stii ce vrei sa faci. Eu ti-am spus doar opinia mea si, cred, a majoritatii. WoW pe oficial e mai fun decat serv privat.

Posted

nu nu joc acum pe privat am jucat mult timp si de asta poate ii tin partea dar si din cauza faptului ca am inceput sa joc wow pe privat ca multi alti...

Posted

hmh...mie sagetile mi se par cele mai bune(daca faci honored cu scale of the sands ca sa iei sagetile epice)

in plus sagetile sunt mai "silentioase". daca tie iti place cum face pusca aia in toate halurile n-ai decat sa iei pusca...

dar eu recomand bow

Posted

chill ..

ce e mai bine bow/crossbow/gun ? din punct de vedere al munitiei gloantele sunt cele mai bune nu ?

E buna aia care are damage si speed mai mare :)

Am citit azi ca Blizzard a anuntat ca WotLK va veni in intervalul septembrie-octombrie.