Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

Am impresia ca tine doar sesiunea respectiva de logare, ai dat log off nu mai poti cumpara inapoi ce ai vandut.

nu asta ma interesa sa-l cumpar inapoi, am incercat sa vad daca il vand si apoi il cumpar poate asa il voi de_soulbound-iza, dar n-a mers; credeam ca exista poate alta metoda de a face asta

Posted

Pai nu exista nicio metoda de a face asta :)

E si normal de altfel, altfel s-ar vinde la AH end game raiding gear si nu asta e scopul jocului.

Daca itemul ti-a ramas mic (in sensul ca ai altul mai bun) il vinzi la vendor sau daca ai enchanting ca profesie ii dai disenchant.

Posted

cum e cel mai usor de crescut cu hunter ? am pet pisica de la chainul de hunting din winterspring .. alba si dragutza seamana cu un leutz .. am fost bm pana la 62 da mergea incet.. la 62 mam facut mm dadeam bine dar omoram 2 mobi si mana gata.. acum m`am pus 23/0/33 .. e bine ?

Posted

ia arunca si tu un ochi prin talente, ca nu e greu sa-ti dai seama care e de damage, care e de heal si care e de punchin bag...

pai si normal ca m-am uitat.. doar ca nu stiu sigur .. adica sa-mi bag toate punctele pe a3a ramura? adica nu mai bag nimic la protection? merge power lvl asa?

Posted

pai si normal ca m-am uitat.. doar ca nu stiu sigur .. adica sa-mi bag toate punctele pe a3a ramura? adica nu mai bag nimic la protection? merge power lvl asa?

Incearca. Cu cat mai multe iti spunem noi, cu atat mai nestiutor devii.

Pana la urma o sa-ti dai seama ce merge si ce nu. Ideea e ca daca-ti dai seama singur ii zice experienta si nu ramai clueless ca un newb.

Posted

eu pe pala am crescut retrii si mia fost f greu .. pe cand un prieten a crescut pe prot si a facut 70 cand eu eram 62 .. avea mult armor tinea 4-5 mobi dadea consecration si folosea sealul ala care da viata

Cum fac sa imi scrie la nume ' Andreyx of the Shattered Sun ' ? sunt exalted btw

Posted

Cum fac sa imi scrie la nume ' Andreyx of the Shattered Sun ' ? sunt exalted btw

Mergi la Inn, urci pana la ultimul etaj, e un npc cu un quest, dai 1000g si-ti da titlul.

Posted

defapt au aparut si primele screenshots din noul BG numit Strand of the Ancients (nu stiu de ce am senzatia ca va fi DoTA pe fata) http://www.wotlkwiki.info/index.php/Strand...eta_Screenshots

cat si un mic filmulet pentru a ne arata ce este defapt Barbershop http://www.wotlkwiki.info/index.php/Barbershop din cate imi dau eu seama e acelasi lucru cu cele care le avem la dispozitie cand ne creeam un caracter,doar ca acuma platim.

Posted

am facut 1% wipe cu 5 min left la illidan pe la al 3lea kill . Auzisem si ca s-a facut pe BL wipe la Brutallus la 10k hp left . Apropo virus pe ce realm esti? - misto avatar:))) .

lasa ca si wipurile la vashj la 1 % erau faine toti full blues and shituri

Posted

Avand in vedere modificarile ce se for face, care credeti ca va fi cel mai bun healer dupa expasnion ? Holy Priest i think...

Ma gandesc sa-mi fac un healer...

Si e rupere intro-u - artisti cei de la Blizz...abia astept filmul :bananadance2:

Posted

totusi cand apare Wotlk ? la inceput ziceau ca martie apoi iunie .. acu cica apare in oct.. am vazut si la site'uri de games , scriau ca o sa il aibe pe stoc in oct..

Posted

totusi cand apare Wotlk ? la inceput ziceau ca martie apoi iunie .. acu cica apare in oct.. am vazut si la site'uri de games , scriau ca o sa il aibe pe stoc in oct..

tot ce auzi , inclusiv ce o sa auzi pe forumuri - sunt speculatii. Asteapta mai bine un anunt oficial ca si daca sti , si daca nu sti ... tot pe aceeasi data iese.

Posted

Gameshop in continuare zice 30 sept, iar din cate am inteles blizzard au zis ca o sa fie candva dupa octombrie, sigur anul asta.

Posted

Avand in vedere modificarile ce se for face, care credeti ca va fi cel mai bun healer dupa expasnion ? Holy Priest i think...

Nu cred ca o sa existe un cel mai bun healer, dupa cum nu a existat nici pana acum :)

Posted

Gameshop in continuare zice 30 sept, iar din cate am inteles blizzard au zis ca o sa fie candva dupa octombrie, sigur anul asta.

Blizzard a anuntat ca toate datele date de shopuri sunt pure speculatii. Data de lansare nu a fost anuntata, dar din cate ii stiu pe cei de la Blizz, va fii anuntata cu 1 saptamana inainte ca sa aiba timp sa organizeze lansarea.