Mamut Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 pai te duci la un trainer si zici sa dai reset la talente, platesti 1 gold sau cat e si dupa asta toate punctele care le aveai pe protection se scot de acolo si poti sa le bagi unde vrei.daca vrei sa ramai protection poti sa ramai si 2h ca, cand ti se activeaza reckoning dai destul de bine, dar daca esti prot cel mai indicat este sa fii 1h+shield Quote
WhiteWolf Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Sincer, o sa-ti ia mai mult timp sa ajungi 70 cat timp esti pe protection decat daca nu stai in instante toata ziua. Retribution for leveling ftw. :D Quote
andrew` Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 turage cam de cate ori pe saptamana faci BT?L.E si voi restu care faceti BT pute`ti sa spuneti:D Quote
Lasher_ro Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 BT nu se reseteaza odata pe saptamana ? Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 O data pe saptamana in mod normal, dar cum nu mai e instanta noua facem BT doar cand nu avem raid de Sunwell, oricum o data pe saptamana se poate termina si il terminam de fiecare data. Quote
virus_ro Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Noi suntem guilda semi-casual ... 2 din 3 raids sunt in BT , 1 MH Quote
andy31 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 maggy down yesterday :) t4 chest am bagat tot dkp`u pe el 32 mai mult decat celalalt care avea numa 31,, am si bagu epic de 20 slot amd at roll de 98 cu 1 mai mult decat un priest cu 97 xD .. @ Shade in northerend poti zbura ? (sper ca nu .. nu am epic flying si nu vreau sa imi iau ) Quote
Guest Trazn3t Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 In seara asta, al 2lea raid al guildei am reusit : Aran 1st try, Chess 1st try, Prince 2nd try, Netherspite 7% Quote
Lasher_ro Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 in northerend poti zbura ? (sper ca nu .. nu am epic flying si nu vreau sa imi iau )Da.Dar trebuie training special. Quote
virus_ro Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 In seara asta, al 2lea raid al guildei am reusit : Aran 1st try, Chess 1st try, Prince 2nd try, Netherspite 7%NS e destul de usor daca e teamwork si coordonare , bafta urmatorul raid :)RoS , Mother si Council down. RoS dupa 3 zile de raid , in ultimul raid RoS + mother 2nd try [ 1% "wipe" prima data .. s`au entuziasmat ruptz si au resetat`o ... ] duminica , council azi si maine illidan tries :P wish me luck Quote
Phyxyon Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 am facut 1% wipe cu 5 min left la illidan pe la al 3lea kill . Auzisem si ca s-a facut pe BL wipe la Brutallus la 10k hp left . Apropo virus pe ce realm esti? - misto avatar:))) . Quote
mmc Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 @ Shade in northerend poti zbura ? (sper ca nu .. nu am epic flying si nu vreau sa imi iau )La level 77 faci niste questuri iar apoi ai voie sa folosesti flying mount in Northrend, nu platesti nimic in plus.Mai multe aici: http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=11301.0Asa ca pune mana de acum si strange bani pentru epic flyer :) Quote
Whatevbla Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Cand faceti raid/instanta/etc folositi programe gen ventrillo? Sau nu e nevoie? Quote
Shade Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Cand faceti raid/instanta/etc folositi programe gen ventrillo? Sau nu e nevoie?E nevoie absoluta de ventrilo in orice raid. In instante nu trebuie. Quote
virus_ro Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 am facut 1% wipe cu 5 min left la illidan pe la al 3lea kill . Auzisem si ca s-a facut pe BL wipe la Brutallus la 10k hp left . Apropo virus pe ce realm esti? - misto avatar:))) .Deathwing-EU Cand faceti raid/instanta/etc folositi programe gen ventrillo? Sau nu e nevoie?In raids e mai mult ca sigur nevoie de un program de genul asta , insa in instante nu e nevoie ... insa se poate folosi ingame voice chat pentru instante daca se insista :) Quote
Razvan Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 deci bine imi scot punctele de la protection.. dar la ce bag? Quote
Phyxyon Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Cand faceti raid/instanta/etc folositi programe gen ventrillo? Sau nu e nevoie? in raid e "recomandat" macar pana invatati toti encounterurile . Apoi dupa al 4 sau 5lea kill sa zicem la un boss mediu se poate face foarte usor si fara astfel de programe , cele mai frecvente fiind vent sau teamspeek . Oricum ar fi fara VT raidu e plictisitor . Incearca , cu niste prieteni sa faci group q / battleground / instance sau raiduri cu si apoi fara el si sa vezi ce dif mare e:P trece mai usor timpu . Incearca sa farmezi rep cu Sporeggar fara vent ) innebunesti Quote
Lasher_ro Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 deci bine imi scot punctele de la protection.. dar la ce bag?Retribution e pt leveling. Roaga pe cineva sa posteze un talent build pt levelu' tau, eu nu ma prea pricep la pala >.> Quote
WhiteWolf Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 deci bine imi scot punctele de la protection.. dar la ce bag? La Retribution. in raid e "recomandat" macar pana invatati toti encounterurile . Apoi dupa al 4 sau 5lea kill sa zicem la un boss mediu se poate face foarte usor si fara astfel de programe , cele mai frecvente fiind vent sau teamspeek . Oricum ar fi fara VT raidu e plictisitor . Incearca , cu niste prieteni sa faci group q / battleground / instance sau raiduri cu si apoi fara el si sa vezi ce dif mare e:P trece mai usor timpu . Incearca sa farmezi rep cu Sporeggar fara vent ) innebunesti Am farmat Sporeggar fara vent. :D Quote
Shade Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 deci bine imi scot punctele de la protection.. dar la ce bag?ia arunca si tu un ochi prin talente, ca nu e greu sa-ti dai seama care e de damage, care e de heal si care e de punchin bag... Quote
user000 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 bah mie mio picat serveru acuma...vi so mai intamplat si voua ? joc pe boulderfist. Quote
Lasher_ro Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Misery e down. Citeste news in stanga cand intri in joc >.> Quote
virus_ro Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Am farmat Sporeggar fara vent. :D same - exalted pe 3 chars Quote
user000 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 mie numi aparea nimica...da am aflat pana la urma de pe site :( Quote
Loki Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 se poate ca un item soulbound sa fie de-soulbound-izat? :)am incercat sa-l vand la weapon trader si apoi sa-l cumpar inapoi dar n-a mers Quote