Phyxyon Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Cum se cheama Addonu ala pentru raid invite guild players ex : All level 70 characters or above leave groups for raid invite.Bump -_- addonu care faci invite pt raid se numeste Ora2 . Quote
Phyxyon Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 cat bh iti trebuie pt gruul ? dar pt maggy ? Toate raidurile exceptand KZ si ZA sunt de maxim 25 , a si desigur fara outdoor raids care pot fi pana la 40 , indoor is max 25 , dar unele pot fi facute cu multi mai putini participanti totul depindinzand de gearlevelul raidului . Gruul a fost facut in 5 oameni , Maggy a fost "nerfed to oblivion" , cel mai bine e sa te duci in 25 sa ai un raid cat de cat relaxat nu un wipe fest mai ales daca esti la inceput cu gearul . Acum e cam vara nu is mai toate raidurile suspendate? Stiu ca ultima data cand am intrat pe BL se faceau doar PuGuri toti erau in vacanta:))) . Chiar ce ziceti in WotLk vor scoate Warglaives de la Illidan? As fi curios ca m-as duce in BT sa-mi iau mult ravnitul staff doamne cat l-am omorat pe ala si a cazut o data si ala care l-a luat a plecat din ghilda . Din cate am vazut in WotLK va fi putin interesant dar nici chiar asa misto . Nu stiu dar devine cam plictisitor jocu . Ar trebui sa faca o continuitate si e in timeline sa se mai schimbe cateva teritorii , ceva razboi , era misto sa ai libera alegere in de Faction vrei cu orice rasa ti-ai dori . Spre exemplu faci o anumita reputatie cu un faction neutru si cand ajungi exalted te poti muta la H sai A . As fi curios sa fiu undead si allied :D , ar fi mai multa diversitate in joc . Si pentru a se evita abuzul sa zicem cand te-ai tranferat toata reputatia se anuleaza , sau cv de genu asta . Oricum e plictisitor la un moment dat , devine jocul prea monoton . Quote
ratseloP Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 addonu care faci invite pt raid se numeste Ora2 .Nvm, ty. Quote
Lasher_ro Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Probabil e vorba si de diferenta de timp jucat, dar sincer mie mi se pare mult mai bun wotlk decat " putin interesant ".Nu stiu in beta, dar early maps care aparusera aratau anumite teritorii schimbate ( adica aratau putin altfel Eastern Kingdoms si Kalimdor ). Quote
andy31 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Toate raidurile exceptand KZ si ZA sunt de maxim 25 , a si desigur fara outdoor raids care pot fi pana la 40 , indoor is max 25 , dar unele pot fi facute cu multi mai putini participanti totul depindinzand de gearlevelul raidului . Gruul a fost facut in 5 oameni , Maggy a fost "nerfed to oblivion" , cel mai bine e sa te duci in 25 sa ai un raid cat de cat relaxat nu un wipe fest mai ales daca esti la inceput cu gearul . Acum e cam vara nu is mai toate raidurile suspendate? Stiu ca ultima data cand am intrat pe BL se faceau doar PuGuri toti erau in vacanta:))) . super dar eu am intrebat cat bh(bonus healing ) imi trebuie :) nvm.. oricum gruul down si maggy maine ..niciun wipe la gruul . Quote
Phyxyon Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 nui prea important la gruul si maggy cat heal ai tu , e binisor sa ai un tank decent , am facut gruul cu warrior arms MT avea shield de heal din kz:))) Quote
Shade Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Probabil e vorba si de diferenta de timp jucat, dar sincer mie mi se pare mult mai bun wotlk decat " putin interesant ".Nu stiu in beta, dar early maps care aparusera aratau anumite teritorii schimbate ( adica aratau putin altfel Eastern Kingdoms si Kalimdor ).Probabil era northrend ala la care te-ai uitat tu, sau Eastern Plaguelands la care au mai adaugat un pic de harta (death knight starter area). Oricum nimeni nu sta sa exploreze azeroth prin beta...News from the front - DK is overpowered. Am un blood DK pe beta, pot sa iau 5 mobi cu lvl mai mare ca mine si supravietuiesc cu full hp. Sa nu mai zic ca are dps de pomina, raid utility de face shadowpriestul sa planga si abilitati de salivezi dupa ele... asta + unul dintre cele mai epice si mai originale quest chains din joc. Blizzard au sarit de tot peste cap cand l-au facut. Quote
Phyxyon Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 calmeazate o sa-l nerfuiasca de il face praf in cateva patchuri dupa lansare Quote
Lasher_ro Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Probabil era northrend ala la care te-ai uitat tu, sau Eastern Plaguelands la care au mai adaugat un pic de harta (death knight starter area). Oricum nimeni nu sta sa exploreze azeroth prin beta...Ehm, stiu sa fac diferenta dintre northrend si celelalte continente. Nu mai tin minte exact despre ce era vorba in Eastern Kingdoms, dar din Kalimdor parea ca lipseste Silithus.Repet, e pre-beta despre ce vorbesc eu acum, nu stiu cum e acum. Quote
WhiteWolf Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Am un blood DK pe betaDaca esti in Beta, sunt si eu curios, au implementat sistemul de achievments?E enervant cat o mai lungesc pana il lanseaza... Quote
Guest Trazn3t Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Pentru cei care isi cauta guilda PvE la alianta ne gasiti pe Alonsus am inceput karazhan avem 5/13 la primul run. Mai multe detalii gasiti pe siteul guildei (semnatura). Quote
Shade Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Daca esti in Beta, sunt si eu curios, au implementat sistemul de achievments?E enervant cat o mai lungesc pana il lanseaza...E implementat pe jumatate, dar momentan sunt o gramada. Cand castigi un duel, cand avansezi intr-o profesie, fiecare 10/100/1000 de quests pe care le faci sunt recorded, chiar si una pentru and folosesti barbershop. Exista si un acheivement "solo onyxia" dar cred ca e doar pentru beta. Inca trebuie sa mai bage acheivements retroactive pentru bossii pe care i-ai omorat.Un pachet cu screenshots:http://files.filefront.com/Screenshotsrar/...;/fileinfo.htmlProbabil voi mai face. Quote
Razvan Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 am si eu o intrebare: acum vreo 2 ani am jucat si eu wow.. blood elf paladin lvl 53 pe protection.. si in fine cand intru acum in wow si dau log zice:Please try again or use the links below to access your regional Account Management pages.deci lol niciodata nu mi-a mai aparut asa ceva.. wtf? oare mi-a sters contu sau ceva.. deci eroarea asta nu mi-o da pe site.. mi-o da in game.. Quote
WhiteWolf Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Du-te la Account Management si uita-te la account status.@Shade, acuma am vazut ca e si un video cu WotLK beta pe Youtube, arata interesant. :) Quote
Shade Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 am si eu o intrebare: acum vreo 2 ani am jucat si eu wow.. blood elf paladin lvl 53 pe protection.. si in fine cand intru acum in wow si dau log zice:Please try again or use the links below to access your regional Account Management pages.deci lol niciodata nu mi-a mai aparut asa ceva.. wtf? oare mi-a sters contu sau ceva.. deci eroarea asta nu mi-o da pe site.. mi-o da in game..1. vezi sa n-ai clientul de US2. retail? Quote
Razvan Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 da.. e retailjocul l-am cumparat acum vreo 2 ani juma de la pcw, iar the burning crusade mi l-a cumparat un prieten de ziua mea.. si vroiam sa revin.. i-am dat install si cand dau log imi da eroare aia.. si nu stiu daca e sa imi fi pierdut accountu sau ce o fi avand.. faza e ca daca vreau sa-mi fac un account nou imi trebuie un alt serial nu e asa? Quote
Lasher_ro Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Da,asa e.Dar, instalezi de pe cd/dvd-urile cumparate ? Dupa cum a zis si shade, e posibil sa fie clientul pentru alta regiune. Quote
Razvan Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 pai din alta sursa de unde sa-l instalez nu am.. iara cu clientul cu care jucam atunci mergea.. ti-am zis vreo 2 ani asa nu am mai intrat deloc in wow.. si la sf lui mai, de ziua mea mi-a luat un amic drept cadou burning crusadeu`.. in fine.. intru in joc, scriu account, psw si imi da eroarea aia.. daca intru pe site si dau manage account -> merge log in-ul.. nu stiu ce sa-i fac.. cred ca am sa las pe forum la ei un msg.. Quote
Lasher_ro Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Mkay, poate o sa sune cam aiurea intrebarea, dar ai reactivat contul ? TBC nu ofera zile gratis. Quote
Razvan Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 ahamz.. pai nu am mai platit nimic de acum vre 2 ani am zis.. zi-mi te rog cum il reactivez.. Quote
Razvan Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 merci.. gata merge! deci eu ca paladin la lvl 60 pot sa-mi iau ca pet charger nu?si inca ceva.. ce e mai bine sa incerc sa fac? 2h weapon sau 1h+shield? Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Chargerul e mount nu pet. Poti sa il ai ca si mount dupa ce faci questul ca sa il obtii.In legatura cu 2H weapon sau 1H+Shield depinde ce vrei sa faca paladinul respectiv, holy+protection = 1H + shield, retri = 2H. Quote
WhiteWolf Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Eu zic sa mergi pe retribution si cu 2H pana faci 70. Cand esti 70 te decizi daca vrei tank sau healer si dai respec. Quote
Razvan Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 ahamz.. faza e ca eu am toate punctele de talent la protection Quote