Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

Au, ce tot spui tu acolo?

Nu poti sa intrii in arena daca nu ai team, cel putin sa iei puncte. Punctele ti se dau in fiecare saptamana (o data) miercurea dupa maintenanta (sau marti inainte) si depind de ratingul pe care echipa o are.

Nu trebuie sa castigi neaparat. Este necesar insa pentru a-ti creste ratingul. Mai multe despre aici:

http://www.wowwiki.com/Arena_PvP_system

Asa si ce ai adus nou la ce am spus eu?In fiecare miercuri se primesc de obicei punctele de arena.Sistemul de puncte se calculeaza si in functie de castigarea sau pierderea in arena.Ia in arena se poate intra si fara team,poti da join alaturandu-te altui team in asteptare de coechipier,cel putin asa stiu si sa lasam flamurile de genul "ce spui tu acolo" ca nu isi au rostul,ai voie sa ma corectezi dar nu ai voie sa imi vorbesti de sus.

Posted

Arena points se fac in P.V.P. Arena,sa fiu mai explicit iti faci un team arena: 2 vs 2, 3 vs 3 sau 5 vs 5,acel team il poti face la orice NPC Arena Organizer,iar intrarea cu grupul tau in arena,se face la orice N.P.C. Arena Battlemaster.La Arena Battlemaster se poate intra si fara team deobicei,asta depinde doar de tine.

-edit- P.S. nu uita punctele de arena,iti vor fi oferite doar dupa o anumita perioada de timp(cateva zile) si inca ceva..teamul tau trebuie sa castige neaparat.

Asta ai spus. Cel putin 2 informatii sunt incorecte in ce priveste obtinerea de arena points din ce zici tu.

O data nu e nevoie ca echipa ta sa castige, punctele le vei primi oricum. Normal o sa primesti mai multe daca castigi deoarece asta depinde de personal rating sau team rating (depinde daca iei boost sau nu).

Poti sa intri singur in arena dar nu vei primi puncte, intri in skirmish games unde poti sa te antrenezi dar jocurile nu sunt pe puncte, nu pierzi si nu castigi rating.

L.E. Poti sa intri si singur in arena la jocurile rated (que la team si doar tu intri), doar ca o sa fi singur vs 2 sau 3 sau 5 , nu am mentionat asta pentru ca mi se pare inutil sa iti distrugi singur ratingul.

Posted

Da bine cred ca omul era lamurit si fara radiera,in fine o iau pe coaja ca sa fie tot poporul multumit si nici nu vreau sa continui pe tema asta pentru ca nici persoana in cauza nu joaca pe Blizzard.Daca o sa continuam in lipsa de ocupatie pe tema asta,sigur Shade care ma iubeste si asa foarte tare,o sa imi dea un warn.Imi mentin unele argumente si sunt total de parere ca nici exprimarea mea nu a fost foarte temeinica.Sper cand voi mai posta aici chiar daca va fi eronat prin prisma dv. sa mi se acorde si putin respect,nu numai priviri de sus in jos,cunoastem noi si pe persoanele in cauza nu e nevoie de dosar pentru a sti ca se vorbeste in ritmuri de ping-pong pentru a arata ca "doar noi cunoastem,numai noi doar stim,restul sunt praf si se incalta cu fesu".

Ok Shade astept warn dar sa fie argumentat daca se poate.

Posted

Da bine cred ca omul era lamurit si fara radiera,in fine o iau pe coaja ca sa fie tot poporul multumit si nici nu vreau sa continui pe tema asta pentru ca nici persoana in cauza nu joaca pe Blizzard.

El a pus o intrebare competenta si serioasa si se astepta la un raspuns competent. Daca nu cunosti, nu te baga .. e logic. Poate nu era evident si trebuie sa subliniez faptul ca toti cei care te`au corectat joaca pe blizz si e normal sa te corecteze in cazul in care gresesti ... nu trebuie sa te superi asa , nimeni nu are nimic personal cu tine [ asa cum ti se pare tie ca Shade are ceva cu tine , asa ti se poate parea ca si noi avem ceva cu tine cand te corectam ... insa noi doar incercam sa tinem acest thread cat mai curat si cu informatii utile - nu este un thread de facut posturi ].

Sper cand voi mai posta aici chiar daca va fi eronat prin prisma dv. sa mi se acorde si putin respect,nu numai priviri de sus in jos,cunoastem noi si pe persoanele in cauza nu e nevoie de dosar pentru a sti ca se vorbeste in ritmuri de ping-pong pentru a arata ca "doar noi cunoastem,numai noi doar stim,restul sunt praf si se incalta cu fesu".

Daca toti spunem ca gresesti , poate ar trebui sa iei in calcul posibilitatea ca tu cu adevarat gresesti si sa iti verifici datele. Knockaround a si dat un link pentru mai multe informatii despre cum functioneaza arena - poate ar trebui sa te uiti si tu peste el.

Inca ceva , nu te ia nimeni de sus. Ti se par agresive posturile pentru ca esti pus cat de cat la zid ... inca un motiv / indiciu ca nu ar trebui sa postezi daca nu sti raspunsul corect.

Posted

oricum virus_ro si tu ai gresit in multe posturi chiar daca joci pe blizz.

daca joci pe blizz nu esti pro neaparat.

te admir ca iti recunosti greselile de fiecare data.

la illidan cum primesti lootul? doar badges... strange.... :confused:

Posted

Ok Shade astept warn dar sa fie argumentat daca se poate.

Warn pentru ce, pentru facut pe victima? As da warn si pentru asta daca as putea... emo much?
Posted

Warn pentru ce, pentru facut pe victima? As da warn si pentru asta daca as putea... emo much?

Stiu se sufeara mult Shade,intreaba pe baietii de pe HH ce parere au despre tine,sa vedem care dintre noi este emo.Nu te supara pe mine dar nici raspunsul tau pe PM nu a fost a unui gamer care se respecta,cum nici "emo much?" nu pare a fi o intrebare civilizata.

Pentru ceilalti tot respectul,inca mai joc si eu pe Blizzard,foarte rar dar inca mai platesc.Cum a zis si andrew`,chiar daca esti jucator pe official tot se mai greseste,imi recunosc greselile in favoarea aplanarii conflictului.Numai bine !

Posted

oricum virus_ro si tu ai gresit in multe posturi chiar daca joci pe blizz.

daca joci pe blizz nu esti pro neaparat.

Recunosc... si eu , ca oricare om ... gresesc. E normal si nu voi nega asta. Unde am gresit , am recunoscut ca am gresit si mi`am cerut scuze.

Chestia cu "toti care te`au corectat joaca pe blizz" nu era o remarca de superioritate sau de corectitudine fara eroare ... insa el a raspuns in postul citat de mine cu ceva de genu "oricum nu conteaza ca am raspuns gresit .. nimeni de`aici nu joaca pe blizz".

Eu din chestia aia am inteles ceva ce m`a deranjat .. anume: oricum nu conteaza ca e gresit ce`am zis , noi/voi toti jucam/jucati pe private si nu conteaza daca e corect sau nu ca oricum pe private nu merg alea ..

L.E. Am recitit postul si mi`am dat seama ca am gresit. A spus "persoana in cauza nu joaca pe blizz" ... insa imi sustin ideea ca desi poate unii de`aici joaca pe blizz si altii pe private, omul ala a pus o intrebare competenta si se asteapta la un raspuns competent - indiferent daca joaca sau nu pe blizz.

Posted

intreaba pe baietii de pe HH ce parere au despre tine,sa vedem care dintre noi este emo.

Dar ma rog, pe cine din contactele tale din HH (care sa reprezinte toata comunitatea si tot ce gandesc ei) trebuie sa-l intreb ca sa obtin raspunsul dorit de tine? Pentru ca eu inca ma inteleg cu multi din HH, si chiar daca unii din ei n-au o parere grozava n-o sa ma intereseze prea mult.

nici raspunsul tau pe PM nu a fost a unui gamer care se respecta
Acum iti speli rufele in public? Raspunsul meu a fost un refuz pe care maretia ta l-a luat ca o insulta fenomenala, iar ca dovada am 3 ziduri de text de la tine care nu dovedesc decat faptul ca esti un complexat care nu accepta nici un fel de atac asupra fragilei sale persoane, daramite ceva care nici n-ar trebui sa para ca un atac din prima faza. Nu stiu ce probleme ai in viata reala sau ce sora ti-o fi murit de cancer dar nici nu ma intereseaza, poate o sa-ti dai singur seama ca agresivitatea n-o sa-ti faca nici un bine si nici nu ai justificare pentru ea. Sau poate esti vreun profesor universitar care se crede buricul pamantului. Ti-am dat unignore la posts ca sa vad ce balarii mai scoti, dar stai linistit, de-acum incolo daca nu zici ceva impotriva regulilor nici n-o sa te mai citesc.
Posted

Eu zic sa fii mai putin agresiv cand vine vorba de jigniri,cine stie poate chiar am morti in familie si nu iti permit tie,acest Shade sa imi balacesti familia,daca ai treaba cu mine personal,te rog sa mi te adresezi mie cu "respectul cuvenit",nu te lega de familia mea ca nu iti permit.Acelasi zid de text vad ca te reprezinta si pe tine mai sus,da sa lasam :-j .Stiu...sunt cu probleme,poti zice ce vrei,nu tin la etica,dar mai invata si tu sa respecti lumea,nu privi chiar totul de sus,iar daca cineva iti spune ca intradevar suferi de grandomanie,incepi sa te superi si imediat iti pui blana de oaie pe spate.Da in fine,nu o sa mai postez aici,nu pentru baietii de mai sus,tot respectul pentru ei,ci pentru ciobanismele cu care sunt intampinat de unii admini.

Posted

HH - HHunterz multi-gaming clan/team w/e.

O intrebare :

Cum se cheama Addonu ala pentru raid invite guild players

ex :

All level 70 characters or above leave groups for raid invite.

Posted

Eu zic sa fii mai putin agresiv cand vine vorba de jigniri,cine stie poate chiar am morti in familie si nu iti permit tie,acest Shade sa imi balacesti familia,daca ai treaba cu mine personal,te rog sa mi te adresezi mie cu "respectul cuvenit",nu te lega de familia mea ca nu iti permit.Acelasi zid de text vad ca te reprezinta si pe tine mai sus,da sa lasam :-j .Stiu...sunt cu probleme,poti zice ce vrei,nu tin la etica,dar mai invata si tu sa respecti lumea,nu privi chiar totul de sus,iar daca cineva iti spune ca intradevar suferi de grandomanie,incepi sa te superi si imediat iti pui blana de oaie pe spate.Da in fine,nu o sa mai postez aici,nu pentru baietii de mai sus,tot respectul pentru ei,ci pentru ciobanismele cu care sunt intampinat de unii admini.

You're reading too much into it ... you should care less.

Posted

a? ce ? fi mai explicit ... anume :

ce level ai , ce vrei sa faci cu paladinu ala [ sa tankezi , sa healezi , sa faci dps ... ] si in ce conditii [ lvling, raid , 5men ] ... da cateva detalii sa te putem ajuta.

Posted

HH - HHunterz multi-gaming clan/team w/e.

O intrebare :

ex :

All level 70 characters or above leave groups for raid invite.

ex :
All level 70 characters or above leave groups for raid invite.[/code]

Bump -_-

Posted

ca sa am la semnatura detalii depsre charu meu trebuie sa joc pe server originar...sau pot face si de pe piratat?

Nu am fost curios sa incerc ... insa guildlaunch are customs sigs si pentru alte jocuri [ exemplu: lasher cu L2 luna ]. Incearca sa iti faci un sig custom pentru alt joc punand imaginea si stats de la wow manual .. ar putea merge

@robert.petrache - e a doua oara cand intrebi acelasi lucru si nu dai detalii astfel incat sa te putem ajuta .... iti recomand sa recitesti postul lui Shade , este cel mai corect raspuns in situatia de fata [ desi am considerat postul putin rautacios prima oara .. ]