andy31 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 pai daca fac un serviciu pt 5 tari... mai bine nu il fac sau il inbunatatesc.. dar chestia aia cu scroll restruction merge.. damn trebuia sa zic ca`s din alta tara cand mi`am facut contul.. Quote
virus_ro Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Nu e vorba de discriminare. Din cate am inteles, Recruit a friend poate fi interpretat ca un Pyramid Scheme ( daca te chinui putin :P ), care in multe tari e ilegal. Tarile care nu pot folosi recruit a friend nu au legi clare, sau nu au deloc legi legate de asta, si prefera sa nu se riste.Tarile din Europa care pot folosi acest serviciu sunt : Germania, Franta, Irlanda, Marea Britanie, Olanda, Italia si parca mai sunt cateva.Pyramid Scheme e irelevant ca motiv aici , pentru ca nu castigi nimic din faptul ca iti inviti un prieten , el invita pe altul. Tu primesti credit pe faptul ca ai invitat unu, nu 1 si cel care l`ai invitat .. iti da comision din ce invita el ... Si ca sa iti iei luni gratis invitand pe oricine , aici e alta problema : daca ala accepta si plateste jocul + 2 luni , astfel tu castigand 1 luna ... ei nu pierd nimic, pentru ca probabil ala nu ar fi jucat in viata lui wow si nu poti prin nici o lege demonstra ca ala vroia sa joace , dar a acceptat invite de la tine sa`ti dea tie luna aia gratis [ asa si cu scroll ... el o face pentru el , pentru alea 10 zile gratis , nu pentru tine ] Quote
Lasher_ro Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Asta isi dadea cu presupusu unu' dp blizz forums. In orice caz, un post albastru zicea clar ca e vorba de motive legale. Quote
virus_ro Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 probabil ca asta e , dar nu are logica ... si oricum nu te verifica nimeni daca esti din tara respectiva sau nu , asa ca poti sa pui acolo germania si sa n`ai probleme .. Eu cred ca nici n`am pus numele real si tara reala .. eram pe trial atunci si nu credeam ca o sa fie ceva serios ... insa am vrut sa pastrez numele de account si nu puteam sterge trialu Quote
andy31 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 si eu asa am facut :) dar am setat romania si am pus nume fals si adresa la fel.. nu vreoiam sa pierd acc name si charele (aveam 2x20 atunci Quote
Shade Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 While we usually can't go into specifics about legal text and individual countries, I can mirror what others have said here already; Blizzard has no interest or intent to restrict the availability of this service based on countries or regions. We'd like to offer it to everyone, but simply can't.Such restrictions on services, and also contest and competitions, are due to either a clear conflict with the laws and regulations of the country, or due to the laws and regulations being unclear or even non-existing (in which case we'd run a high risk of legal repercussions - we don't gamble with the law).https://forums.wow-europe.com/thread.html?t...=1&sid=1#12 Quote
Stalk3r Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 daca vreau sa imi pun contul la "naftalina" o vreme , cum fac ? am cautat .. am gasit ceva cu Cancel Subscription , dar nu prea inteleg ce vrea sa zica prin asta .. , eu vreau doar sa fie inactiv o vreme in care sa nu platesc , nu sa pierd contul si caracterul Quote
Lasher_ro Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Nu se pierde contul. Da, Cancel Subscription e optiunea. Quote
mmc Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Sau pur si simplu nu-l mai platesti, devine inactiv, cand platesti din nou poti juca, nu se pierde nimic. Quote
Dele7e Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 http://img362.imageshack.us/my.php?image=wowscrnshot081008160529qm8.jpgin sfarsit haha :D Quote
Whatevbla Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 http://img362.imageshack.us/my.php?image=wowscrnshot081008160529qm8.jpgin sfarsit haha :DCum faci sa ai 2 randuri de skilluri sau o coloana la dreapta screenului, etc? Quote
Injured Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Cum faci sa ai 2 randuri de skilluri sau o coloana la dreapta screenului, etc?Interface -> Action Bars -> Bifeaza. Quote
Whatevbla Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Interface -> Action Bars -> Bifeaza.Thanks. Mi-a luat 15 secunde sa aflu singur, nu era nevoie sa intreb. :rolleyes: Quote
alexandru1 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 http://img517.imageshack.us/my.php?image=wowscrnshot081008091900zp9.jpginsfarsit illidan down :) Quote
Dele7e Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Cu ce joci, cu rogue? dap am inceput teamul de plictiseala si in 2 zile am prins ratingu probabil o sa incercam pt. 2200 miercuri dupa ce-mi iau staffu ,dar sincer e f. greu,nush daca o sa reusim... Quote
andy31 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 ce e aia beta key pt wotlk ? si de unde se ia Quote
Lasher_ro Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 ce e aia beta key pt wotlk ? si de unde se iaMi se pare destul de evident ce e. Un key cu care ai acces in beta-ul de la expansion.Se da la toti care au fost la WWI si la blizzcon, si de o parte din cei care au optat pt asta prin optiunea din account management. Quote
Guest zyggy123 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Cum se fac puncetele de arena :-? :-? ...ca nush Quote
Sly Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Arena points se fac in P.V.P. Arena,sa fiu mai explicit iti faci un team arena: 2 vs 2, 3 vs 3 sau 5 vs 5,acel team il poti face la orice NPC Arena Organizer,iar intrarea cu grupul tau in arena,se face la orice N.P.C. Arena Battlemaster.La Arena Battlemaster se poate intra si fara team deobicei,asta depinde doar de tine.-edit- P.S. nu uita punctele de arena,iti vor fi oferite doar dupa o anumita perioada de timp(cateva zile) si inca ceva..teamul tau trebuie sa castige neaparat. Quote
mmc Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Arena points se fac in P.V.P. Arena,sa fiu mai explicit iti faci un team arena: 2 vs 2, 3 vs 3 sau 5 vs 5,acel team il poti face la orice NPC Arena Organizer,iar intrarea cu grupul tau in arena,se face la orice N.P.C. Arena Battlemaster.La Arena Battlemaster se poate intra si fara team deobicei,asta depinde doar de tine.-edit- P.S. nu uita punctele de arena,iti vor fi oferite doar dupa o anumita perioada de timp(cateva zile) si inca ceva..teamul tau trebuie sa castige neaparat.Au, ce tot spui tu acolo?Nu poti sa intrii in arena daca nu ai team, cel putin sa iei puncte. Punctele ti se dau in fiecare saptamana (o data) miercurea dupa maintenanta (sau marti inainte) si depind de ratingul pe care echipa o are.Nu trebuie sa castigi neaparat. Este necesar insa pentru a-ti creste ratingul. Mai multe despre aici:http://www.wowwiki.com/Arena_PvP_system Quote
robert.petrache Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 imi face si mie asta pt un paladin bun http://www.worldofwarcraft.com/info/classe...in/talents.html Quote