Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

And its called gnome :))

pitic=gnome :) ; numai ei au chestia asta?

Tu i`ai zis ca este gnom ... el a spus pitic si dupa aia tu nu i`ai prezentat ambele variante [ gnome / dwarf ] de pitici ingame ... ce a zis el este mai mult sau mai putin o intrebare [ ceve de genu : aaa , gnome le zice ? nu stiam + continuarea cu intrebarea despre viteza si daca numai ei au chestia asta ] si iti poti da seama din faptul ca nu stie racialele / skills ca nu poate fi sigur ca era gnome si de fapt a zis asta pt ca i`ai sugerat tu.

/hug ? :P

Posted

Tu i`ai zis ca este gnom ... el a spus pitic si dupa aia tu nu i`ai prezentat ambele variante [ gnome / dwarf ] de pitici ingame ... ce a zis el este mai mult sau mai putin o intrebare [ ceve de genu : aaa , gnome le zice ? nu stiam + continuarea cu intrebarea despre viteza si daca numai ei au chestia asta ] si iti poti da seama din faptul ca nu stie racialele / skills ca nu poate fi sigur ca era gnome si de fapt a zis asta pt ca i`ai sugerat tu.

/hug ? :P

bai nenicilor, a fost o simpla intrebare :), plz nu faceti atat caz de ea; cum a zis virus habar n-am inca de rase sau skill sau multe alte chestii, si d-aia a sunat intrebarea mea mai neclar, dar incetuc invat si eu, have mercy :tiphat:

:beer:

p.s. mi-o revenit sig-ul la normal :D

Posted

Yea, nu ne certam. We blizzies get along :P Cu aia de pe private avem noi ce avem.

Si da, te ajutam cu raspunsuri la orice nelamurire vei avea ^_^

(off. Vreun wow-ist prin vama veche in zilele ce vor veni? )

Posted

Sal, vreau niste pareriiiii despre urmatorul build ( http://www.worldofwarcraft.com/info/classe...00000000000000)

Si pt. cunoscatori daca se poate niste macrouri pt. farmat la greu.

Acum folsoesc ce e mai jos.

/petattack

/castsequence [modifier:alt,nogroup,pet:Voidwalker/pet:Felhunter] Searing Pain, Shadow Bolt, Shadow Bolt

/cast [modifier:alt] Shadow Bolt

/castsequence reset=combat/target Immolate, Curse of Agony, Corruption, Drain Life, Life Tap, Drain Life

Posted

Imi spune si mie cineva cam cat costa cd-ul cu WoW normal+TBC+ Acc cumparat pe 3 luni?

http://www.gameshop.ro/games.php?game_ID=4232

la asta te referi?

p.s. mai am si eu o intrebare, incerc de vreo 10 minute sa ma conectez in realm-ul meu si nu reusesc; imi da mesajul connected si atat, nu ma lasa sa intru, in schimb daca bag pe alt realm pot intra fara probleme; sa fie de la ei, e realm-ul prea plin?

Posted

p.s. mai am si eu o intrebare, incerc de vreo 10 minute sa ma conectez in realm-ul meu si nu reusesc; imi da mesajul connected si atat, nu ma lasa sa intru, in schimb daca bag pe alt realm pot intra fara probleme; sa fie de la ei, e realm-ul prea plin?

:beer: asta am patit si eu aseara si uite asa am intrat pe alt realm si am un mic hunter acu... :comp2:

Posted

:beer: asta am patit si eu aseara si uite asa am intrat pe alt realm si am un mic hunter acu... :comp2:

intr-un final am reusit sa intru; in nici un caz nu mai o iau de la capat cu alt caracter pana nu-l fac p-asta la maxim :)

apropo, realm-uri=servere? si ca la orice server exista un numar de sloturi pt jucatori si cand toate sunt ocupate nu mai poti intra? cam asta banuiesc ca a fost

@stalker: TBC s-a ieftinit, e 60 ron, eu asa l-am luat de la diverta

http://www.hit.ro/jocuri-console/se-ieftin...rld-of-warcraft

LE. iar face faza cu connect, dar macar acum au dat o explicatie ca au probleme cu serverele de login, bla, bla; ma intreb, oare ne-o da o zi free pt problemele lor? aiurea....

Posted

In primul rand, eu personal as baga si in demonic tactics.

Acum, nu stiu cat de bine/rau sta felguardu cu mana, dar ceva de genul asta arata mai bine IMO

http://www.worldofwarcraft.com/info/classe...000000000000000

Ultimul punct poti sa-l pui unde vrei, dar eu personal as incepe sa bag in Imp.Shadowbolt.

Nu. Build-ul lui e perfect, talentele din affliction sunt mult mai bune pentru grind. Eventual cand are 4-5 in fel concentration poate sa-si puna in demonic tactics.

Imp shadowbolt? Pentru ce? La grind nu arunci cu shadowbolts, iar in instante fara bane logic ca incinerate va fi solutia mai buna.

Cat despre macros, eu zic sa te inveti cu un sequence manual si sa lasi 1 button spam pentru cand intri in endgame raiding. Problema cu castsequence e cazul in care una din vraji e resisted. Iar macro-ul ala e cam ciudat in sensul ca nu cred ca poti sa pui 2 castsequence intr-un macro.

@login issues: ieri au fost login issues pe majoritatea realm-urilor (servers, realms, same thing). Blizzard n-o sa ne dea nimic, stati linistiti.

Posted

Nu. Build-ul lui e perfect, talentele din affliction sunt mult mai bune pentru grind. Eventual cand are 4-5 in fel concentration poate sa-si puna in demonic tactics.

Imp shadowbolt? Pentru ce? La grind nu arunci cu shadowbolts, iar in instante fara bane logic ca incinerate va fi solutia mai buna.

Depinde de preferinte presupun. Mie unul nu imi place Soul Siphon. Never used it much, prolly never will. Prefer sa dau cu un bolt ( de asta mi-au si sarit ochii pe Demonic Tactics initial ).

Posted

Depinde de preferinte presupun. Mie unul nu imi place Soul Siphon. Never used it much, prolly never will. Prefer sa dau cu un bolt ( de asta mi-au si sarit ochii pe Demonic Tactics initial ).

Daca dai cu 'bolt eventual o sa ramai fara mana. Secventa e: pet attack - dots - life tap - drain life - drain soul pentru last hit. In felul asta singurul downtime o sa fie pentru health funnel pe pet la fiecare 3-4 mobi.

Daca folosesti shadowbolt pierzi mana gramada si nu castigi mai nimic, decat aggro la greu. Iar ISB nu afecteaza dots.

EDIT: acum am vazut improved curse of agony. Sugerez sa scoti punctele din el si sa pui pe life tap/fel concentration, iar dupa 4/5 fel concentration poti sa pui in demonic tactics pana la max.

Guest Trazn3t
Posted

stalk3r, wizzx incepuse pe Alonsus, intrase la mine in guilda impreuna cu un amic de`al lui...dar vad ca nu mai joaca aici... Baieti, va dau un sfat... nu mai incepeti atatea charuri ca va plictisiti

Posted

Voua va mai merge serviciul 'Scroll of Resurection' mie imi zice asa 'Your account is not allowed to access to this page because of its country' si la noul serviciu 'Recruit a friend' imi zice -'Not all accounts are eligible to recruit a friend. For a full list of restrictions, please see the FAQ: http://eu.blizzard.com/support/article.xml...eId=30562.' si nu imi intra pe pagina aia veci..

Nici la alti prieteni nu le merge.. Mi se pare ca liderii de la blizz sunt cam discriminatorii..

si de ce rusia are si ea serverele ei.. si eu vreau .. nu e prea corect .. e cam de marketing faza cu rusii , ca's multi si daca e in limba lor se`or juca ..

:blink:

Posted

Nu e vorba de discriminare.

Din cate am inteles, Recruit a friend poate fi interpretat ca un Pyramid Scheme ( daca te chinui putin :P ), care in multe tari e ilegal.

Tarile care nu pot folosi recruit a friend nu au legi clare, sau nu au deloc legi legate de asta, si prefera sa nu se riste.

Tarile din Europa care pot folosi acest serviciu sunt : Germania, Franta, Irlanda, Marea Britanie, Olanda, Italia si parca mai sunt cateva.