Bulan69 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 hmm, Faceplate of Impenetrable, Memento of Tyrande, si cate un tier de fiecare. Oricum pe warrior am omorat de ~10 ori pe Mr.Illidan si nu am vzt niciodata Stafful sau Daggerul; in rest au picat cam toate. :) E ft fun ca ranged dps la Illidan, te simti mult mai util decat un worthless melee dps :P Quote
Legacy Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 mi-ai facut chef de wow ^^ , imi expira maine :( Quote
Ga|\|EzU Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Ceva sugestii pt un build de solo lvl-ing pt un warlock? e bn sa ma axez pe demonology? si sa bag affliction la 70? Quote
Lasher_ro Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 1-50 Affliction.50+ cum preferi, demonology sau ramai pe affliction.La 70, depinde ce vrei sa faci. Pt raiding, initial affliction ( nu e asa dependent de gear ) si spre final destruction + demonology. Pt PvP, toate tree-urile sunt destul de bune, dar lumea prefera destruction pentru BG si Affliction pt. Arena.Oricum, pana ajungi la 70 probabil o sa apare WotLK, si lucrurile o sa se schimbe. Quote
Guest Nightboy2099 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 nu e adv dak ai un char d lvl 80 in WOTLK poti sa-ti faci si un DK da asta nu inseamna k il transforma pe ala in Dk si Jocu o sa coste 50 $ aproximativ 130 Ron ;) Quote
Aldguth Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 55!!!! Iti trebuie level 55 pentru a putea crea dk, nu mai induce lumea in eroare daca habar nu ai ce spui.World of Warcraft's first hero class, the Death Knight will be accessible to players after having a character reach level 55. Once unlocked, the Death Knight will then complete a series of quests that will explain their defection and background. The Death Knight will start at level 55. Quote
Loki Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 exista cumva creaturi la care sa loot-ezi g-uri si cam de ce lvl sunt? Quote
Erhard Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Cred ca de la 60 +, iti recomand sa iti iei 2 profesii de gathering :) . Quote
Loki Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Cred ca de la 60 +, iti recomand sa iti iei 2 profesii de gathering :) .ce-s alea? :)tocmai m-a luat un pitic la viteza , era lvl 32, sa intelelg ca iti creste viteza de deplasare o dat cu lvl? Quote
Erhard Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Nu stii ce sunt profesiile?Te duci in Darnassus/ Stormwind sau Ironforge si intrebi un guard de prof trainer, mai exact mining/herbalism, si dupa aceea iti mai explicam.Si cred ca te rederi la mount. Quote
Loki Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Nu stii ce sunt profesiile?Te duci in Darnassus/ Stormwind sau Ironforge si intrebi un guard de prof trainer, mai exact mining/herbalism, si dupa aceea iti mai explicam.Si cred ca te rederi la mount.profesiile stiu ce sunt, mi-am ales deja blacksmith si mining, nu stiam ce sunt alea de gatheringsi mount cred ca te referi la chestii pe care sa le incaleci, eu ma refeream la viteza de deplasare pe jos, pe picioare, si ziceam ca un pitic de lvl 32 a trecut mai rapid pe langa mine (era tot pe jos :) )p.s. AH-urile sunt independente? adica , daca am pus un obiect la AH Darnassus il poate cumpara cineva in AH Stormwind, de exemplu? Quote
Aldguth Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Poate aveai lag. Viteza nu creste. Toate characterele se misca la fel. Exista niste enchants pentru viteza though. And its called gnome Quote
Loki Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Poate aveai lag. Viteza nu creste. Toate characterele se misca la fel. Exista niste enchants pentru viteza though. And its called gnome pitic=gnome :) ; numai ei au chestia asta? Quote
Stalk3r Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 @loki poate era rogue si folosea sprint :) , sau .. paladin si avea charge of victory ? asa se numeste ? .. nu mai tin minte , are ceva pasiv ce ii mareste putin viteza de deplasareedit: aw scz .. gnome paladin :-" stupid me Quote
Stalk3r Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 a lol , da :P , da parca era si ceva de genu la nush ce clasa Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Nici o rasa nu e mai rapida decat alta, nu conteaza ca e gnome, undead , orc etc.Exista insa unele enchanturi care te fac sa mergi mai repede si exista unele talente la anumite clase care fac acelasi lucru de ex Fleet Footed , talent pe care un rogue il poate alege, sau pot folosi cooldownuri ca sprint sau pot folosi potiuni.Profesii de gathering sunt mining, herbalism, skinning. AH sunt legate intre ele, toate cele de la Alianta intr ele, la fel cele de la Hoarda. In afara de asta mai sunt neutral AH, acestea sunt legate si ele intre ele dar nu sunt legate nici de Hoarda nici de Alianta, le gasesti in Everlook, Gadgestan si Booty Bay. Quote
Stalk3r Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 ce`i cu sig`u tau Loki ? , 0 armor 0 defense 0 health 0 stamina 0 strenght Quote
Erhard Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 profesiile stiu ce sunt, mi-am ales deja blacksmith si mining, nu stiam ce sunt alea de gatheringsi mount cred ca te referi la chestii pe care sa le incaleci, eu ma refeream la viteza de deplasare pe jos, pe picioare, si ziceam ca un pitic de lvl 32 a trecut mai rapid pe langa mine (era tot pe jos :) )p.s. AH-urile sunt independente? adica , daca am pus un obiect la AH Darnassus il poate cumpara cineva in AH Stormwind, de exemplu?NU sunt independente AH-urile.Sorry, nu am vazut ca a postat Speedy... Quote
Shade Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 si mount cred ca te referi la chestii pe care sa le incaleci, eu ma refeream la viteza de deplasare pe jos, pe picioare, si ziceam ca un pitic de lvl 32 a trecut mai rapid pe langa mine (era tot pe josera probabil un dwarf hunter cu aspect of the cheetah, +30% speed increase Quote
Loki Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 ce`i cu sig`u tau Loki ? , 0 armor 0 defense 0 health 0 stamina 0 strenght nush frate, poate sunt ghost :P; site-ul asta de sig-uri merge ca personalu' :) Quote
virus_ro Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Era gnome dude ^_^a zis pitic ... pitici sunt si dwarfii ... nu poti fi sigur Quote
Aldguth Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 pitic=gnome ; numai ei au chestia asta?Read the godamn posts before ya godamn reply! ^_^ Hugs and kisses. Quote