Loki Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Salutare :bananadance2: Exista vreoun hack pt fast level la wow bc ,shi daca da,de unde il yau Va rog trimiteti mesaj la verdi.nabuco daca da c-as ametit rau shi nu mai gasesc a 2 oara siteu :beer: :cool2: ce boala am pe toti codatii Quote
Guest mojo Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Voi nu ati inteles n-am chef sa stau 1000000000de ore sa fak lv 70 ka am dea teme de imi krapakapu :crybaby: Chiar nu exista un hack de facut level rapid? Quote
Lasher_ro Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Ba s-a inteles foarte bine. Pentru raspuns, citeste postul lui virus din nou :P Quote
Erhard Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 ...adica "Shoo"Nu exista hack, da' exista servere PIRATE de instant 70. Nu interba, just Google it ;) Quote
Shade Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Voi nu ati inteles n-am chef sa stau 1000000000de ore sa fak lv 70 ka am dea teme de imi krapakapu :crybaby: Chiar nu exista un hack de facut level rapid? ba cred ca am inteles destul de bine, vrei sa trisezi. Pentru asta ai servere private. Quote
Guest mojo Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Care-s alea ajutatima va rog :pray: :pray: Quote
Legacy Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 nu meriti. noi cum am stat ore (defpat am pierdut timpul aiurea :D dar poate nea placut) sa facem levelul ?@mi s-a luat de wow , mi sa blochat in SP si BF fix cand mi-a cazut ce trebuia si a 4-a oara cand le faceam , si asa expira pe 5 aug , so ori ma apuc sa fac 70 in sep pana apare wotlk sau ma apuc cand apare wotlk . am 62 .. cred ca intr-o luna pot ajunge la 70 Quote
virus_ro Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 ajungi lejer in 1 sapt cu instances farming cu tot Quote
BeautifulMind Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Vreau si eu un build pentru orc warrior...vreau sa fiu "damage dealer" nu tanker....eu cred ca (arms+fury) dar nu stiu care dintre skills sa le aleg... Quote
virus_ro Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Incearca http://www.wowhead.com/?talent=LV0fkhbZVVzVxxRVuVo cu mici variatii [ ex: imp demo shout in loc de UW in cazul in care faci raid`uri ] Quote
BeautifulMind Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Multumesc foarte mult am sa urmaresc acest build. Quote
Guest Nightboy2099 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Exista o gramata d hack-uri pt lvl, gold, viteza de deplasare etc. eu am avut unu is l-am folosit chiar pe oficial da nu am fost prins dar un vecin kre a folosit acelasi hack a fost prins concluzia ai grija cum le folosesti Quote
Guest LandMine Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 E aiurea. De ce sa mai joci daca trisezi si nu gusti jocul din plin. Am jucat aprozimativ 1 an jumate pe private si mam saturat de speed hack, de pet bug (la hunteri desi mia placut :D ). Acum o sa vad cu adevarat ce inseamna WoW ... Quote
Equilibrium Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Am si eu o intrebare... cand apare WOTLK, si merita sa ma apuc acuma de WoW sau cand apare patchul?Adik sa-mi cumpar acuma jocul sau atunci?Si dak cumpar jocul atunci, imi voi cumpara WoW simplu +TBC+WOTLK? Quote
Legacy Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 daca ai wotlk iti vei putea transforma orice char cu lvl peste 55 intr-o noua clasa: death knight .. deci eu zic ca mai bine ai face un char acuma sa il duci pana la 55 si sa incerci noua clasa :Dcand o sa apara wotlk o sa fie destul de scump cred , 200ron .. asa a fost si cu TBC. deci cam toate 3 WOW simplu + TBC + WOTLK te vor duce cam pe la 300-350 RON daca vrei sa le cumperi pe toate 3 atunci Quote
Lasher_ro Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Wotlk o sa fie cam 1 milion juma'. Cat despre Death Knight, o sa trebuiasca sa faci un chain ca sa poti sa-ti faci unul, chain care probabil e de lvl ~80. Cel putin asta e varianta momentan, poate pana la release se schimba. Quote
mmc Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Nu-ti transformi niciun char in DK. Incepi un Dk ca si oricare alta clasa (cu conditia sa ai cel putin un char de lvl 55) doar ca ai startul de la lvl 55, nu la lvl 1 ca celelalte.Iti poti alege oricare din rase sa fie DK in functie de ce factiune joci, hoarda sau alianta.Exista o zona de start foarte bine realizata cu questurile de rigoare, un fel de chain daca vreti, prin care intelegi de ce esti DK si cum ai ajuns asa, cand le-ai terminat esti lvl 57 (sau aproape) si continui in aceleasi zone ca si oricare alta clasa. Quote
BeautifulMind Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Ce "meserie" imi sugerati sa'mi iau pentru inceput ? Am un orc warrior de 25 :> Quote
Stalk3r Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 ce alte locatii bune pt questing mai sunt la level 40 ? ma scoate din sarite STV X( questuri booring rau si gankuri la greu .. Quote
Lasher_ro Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Dustwallow Marsh.Si daca mai ai questuri available, ai putea sa faci cateva prin zonele de 30-40, gen Desolace, Arathi,Alterac ( questurile se iau din Southshore ).De pe la 42-44 poti incepe zonele de 40-50, gen Tanaris,Feralas,Hinterlands. Quote
Shade Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 dustwallow marsh, swamp of sorrows, arathi highlands Quote
andrew` Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Vreau si eu un build pentru orc warrior...vreau sa fiu "damage dealer" nu tanker....eu cred ca (arms+fury) dar nu stiu care dintre skills sa le aleg...eu zic sa joci arms/fury, neaparat in MORTAL STRIKE si SECOND WIND. Restul vezi tu. Quote
Stalk3r Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 da in dustwallow marsh le-am cam terminat :\ Quote