Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

dupa vreo 8 luni de omorat saptamanal la archi mi-am luat si eu sabia a doua din guild prima am pierduto acu vreo 4 luni si de atunci fac cu nervi http://img373.imageshack.us/my.php?image=wowscrnshot080108000810dy2.jpg

Posted

dupa vreo 8 luni de omorat saptamanal la archi mi-am luat si eu sabia a doua din guild prima am pierduto acu vreo 4 luni si de atunci fac cu nervi http://img373.imageshack.us/my.php?image=wowscrnshot080108000810dy2.jpg

omgz ce waste of time pve asta :\... go 4 pvp :P in 8 luni de pvp aveai s4, guardian, bla bla imba... parerea mea :-??

Posted

omgz ce waste of time pve asta :\... go 4 pvp :P in 8 luni de pvp aveai s4, guardian, bla bla imba... parerea mea :-??

am pe war sezon 4 si all shit bine pe mag mai slabut sezonu asta ca mii lene sa ma respec si sa caut partener tapan mi-o plecat rogu in concediu si credema ca eu sunt mai scarbit de pvp decat de pve pre tbc am facut warlord war-u pe aproape cel ai jenibil server din eu cu queue de 2 3 ore la bg av-uri care tineau 10 12 ore

Posted

am pe war sezon 4 si all shit bine pe mag mai slabut sezonu asta ca mii lene sa ma respec si sa caut partener tapan mi-o plecat rogu in concediu si credema ca eu sunt mai scarbit de pvp decat de pve pre tbc am facut warlord war-u pe aproape cel ai jenibil server din eu cu queue de 2 3 ore la bg av-uri care tineau 10 12 ore

Wow.

Posted

o intrebare - cunoasteti vreun addon sau vreun macro pt schimbarea gearului .. adik knd vreau sa pun itemele de tank sa apas pe 1 buton/macro (bla. bla) si dak vreau pe cele de dps sa apas pe alt buton :)

am gasit cateva addoane dar te doare capu pana la configurezi :))

Posted

o intrebare - cunoasteti vreun addon sau vreun macro pt schimbarea gearului .. adik knd vreau sa pun itemele de tank sa apas pe 1 buton/macro (bla. bla) si dak vreau pe cele de dps sa apas pe alt buton :)

am gasit cateva addoane dar te doare capu pana la configurezi :))

mai e unu outfiter.

gl

p.s: sau poti sa iti faci un macro(care dureaza ceva)

/equip .....

/equip .....

si asa pui tot setu :D

Posted

mai am si o nelamurire, am incercat sa fac trade cu un jucator si nu ma lasa, zice ca trial account nu poate face asta, dar nu-s trial, sunt in perioada aia de o luna care se da la licenta de wow clasic

Posted

mai am si o nelamurire, am incercat sa fac trade cu un jucator si nu ma lasa, zice ca trial account nu poate face asta, dar nu-s trial, sunt in perioada aia de o luna care se da la licenta de wow clasic

Atunci celalalt avea trial account.

Posted

Blizzard Entertainment has confirmed that World of Warcraft: Wrath of the Lich King, the PC MMO's second expansion, will launch between October and December of this year.

Posted

Salutare

:bananadance2: Exista vreoun hack pt fast level la wow bc ,shi daca da,de unde il yau

Va rog trimiteti mesaj la verdi.nabuco daca da c-as ametit rau shi nu mai gasesc a 2 oara siteu :happy1: :beer: :cool2:

Posted

desi se vede de la o posta ca e o gluma , tot nu m`am putut abtine sa nu rad in hohote ... deci partea cu share account a fost cea mai tare :))

Exista vreoun hack pt fast level la wow bc

shoo

cum fac questul wanter:murkdeep? il iau din auberdine...si cum il fac?

Sunt 3 site`uri foarte bine structurate si cu informatii destul de exacte :

www.wowhead.com

www.thottbot.com

http://wow.allakhazam.com

Intri pe care vrei / iti place mai mult si iti cauti numele de quest / mob`ul / item`ul sau ce vrei tu .. gasesti acolo tot ce ai nevoie [ inclusiv quest`ul tau si cum sa iti gasesti mob`ul ]. Uite`te la comments , in caz ca nu era si evident :)