Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

Pai considerand ca am luat gloves la primul kill la Azgalor care a fost in 04.09.2007 de atunci tot adun la gear.

In mod normal , daca e un guild capabil in cateva saptamani e posibil sa ai 5/8 T6, cel putin la noi in guild acum tot ce e T6 din MH/BT merge la unii din guild la care le facem boost fie la off-spec/pvp sau la vanzare.

La momentul actual mai greu e sa obtii cele 3 bucati din Sunwell care sunt si cele mai bune din punct de vedere al itemizarii, pentru ca BT/MH au fost nerfuite destul de mult, ca sa aiba cat mai multa lume acces la contentul jocului pe cand in Sunwell inca nu au fost nerfuri majore (in afara de Muru) dar la el e destul de greu de ajuns si chiar si dupa nerf nu multa lume reuseste sa il omoare.

Oricum primul pas e sa ai un guild capabil sa faca end game content, gearul vine fara probleme in timp.

Posted

e obligatoriu sa te bagi intr-o ghilda? adica exista quest-uri unde iti cere chestia asta ca sa le poti termina?

si inca o chestie, intr-o luna de zile cam la ce lvl poti ajunge cu aproximatie?

Posted

e obligatoriu sa te bagi intr-o ghilda? adica exista quest-uri unde iti cere chestia asta ca sa le poti termina?

si inca o chestie, intr-o luna de zile cam la ce lvl poti ajunge cu aproximatie?

Nu e obligatoriu sa intri in un guild, orice quest poate fi facut fara sa ai nevoie de guild, doar ca exista unele questuri care necesita raid si e mai greu sa le faci cu randoms.

Depinde cat de mult joci, daca ai 10-15 ore pe zi in care poti sa stai in joc in o luna ajungi la lvl 70 fara probleme. Dar majoritatea au scoala/servici si nu pot sa stea atat de mult. Nu are rost sa te grabesti parerea mea, avand in vedere ca doar acum ai inceput sa joci, nu o sa reusesti sa faci raiding serios inainte sa apara urmatorul expansion.

Practic dupa parerea mea jocul are 3 parti :

A) Lvl-up : e partea pe care e pacat sa o sari doar ca sa ajungi la lvl maxim, sunt o multime de questuri care iti spun practic conflictul dintre hoarda si alianta , continua povestea din Warcraft si e partea in care inveti sa iti joci clasa pe care ai ales-o, cand primesti abilitati noi si inveti ce face fiecare din ele.

B) PvP - In general la lvl maxim se face deoarece ai cele mai multe optiuni (world pvp, arena, battlegrounds) plus ca primesti niste obiecte foarte ca rewards.

C)PvE - practic e raidingul , daca vrei sa vezi ce are de oferit jocul pe partea de MMO, si nu vrei sa ramai doar la stadiul de RPG. Aici ai nevoie de un guild, fara guild nu o sa faci decat low lvl content, practic e partea care atrage cel mai mult la WoW, in general encounterele sunt super bine gandite si e foarte fain sa vezi cand 25 de oameni reusesc sa omoare un boss la care in mod normal nu ai nici cea mai mica sansa singur.

Posted

' date='Jul 30 2008, 11:21' post='2950247']

Nu e obligatoriu sa intri in un guild, orice quest poate fi facut fara sa ai nevoie de guild, doar ca exista unele questuri care necesita raid si e mai greu sa le faci cu randoms.

Depinde cat de mult joci, daca ai 10-15 ore pe zi in care poti sa stai in joc in o luna ajungi la lvl 70 fara probleme. Dar majoritatea au scoala/servici si nu pot sa stea atat de mult. Nu are rost sa te grabesti parerea mea, avand in vedere ca doar acum ai inceput sa joci, nu o sa reusesti sa faci raiding serios inainte sa apara urmatorul expansion.

Practic dupa parerea mea jocul are 3 parti :

A) Lvl-up : e partea pe care e pacat sa o sari doar ca sa ajungi la lvl maxim, sunt o multime de questuri care iti spun practic conflictul dintre hoarda si alianta , continua povestea din Warcraft si e partea in care inveti sa iti joci clasa pe care ai ales-o, cand primesti abilitati noi si inveti ce face fiecare din ele.

B) PvP - In general la lvl maxim se face deoarece ai cele mai multe optiuni (world pvp, arena, battlegrounds) plus ca primesti niste obiecte foarte ca rewards.

C)PvE - practic e raidingul , daca vrei sa vezi ce are de oferit jocul pe partea de MMO, si nu vrei sa ramai doar la stadiul de RPG. Aici ai nevoie de un guild, fara guild nu o sa faci decat low lvl content, practic e partea care atrage cel mai mult la WoW, in general encounterele sunt super bine gandite si e foarte fain sa vezi cand 25 de oameni reusesc sa omoare un boss la care in mod normal nu ai nici cea mai mica sansa singur.

ty very much :)

Posted

Ceva de adaugat: cauta un addon de tipul Quest Helper si foloseste-l, te ajuta foarte mult la lvl mai ales daca esti incepator.

Bafta.

dar am voie sa-l instalez, nu iau ban sau asa ceva?

Posted

nu .

ai voie .. mai este un addon care iti arata toate regiunile descoperite

le dwnloadezi dp curse.com

k, am mers pe curse, l-am downloadat si nu are nici un fisier setup, ce fac mai departe?

Posted

Marea majoritate trebuie doar sa le dld si sa le dezarhivezi in folderul ...\interface\addons.

Au si readme, care iti spune ce comenzi trebuie sa folosesti pentru a le seta in joc in cazul in care nu au interfata proprie. Cand te conectezi la server si ajungi la character screen ai in stanga jos un buton numit ADDONS, apesi pe el si o sa vezi ce add-ons ai instalate si iti scrie in ce stare sunt :active, dezactivate, out of date etc.

Posted

greu e molten core , am facut azi 5 bosses cu raid ... e mai greu decat bt?

Asta e o gluma sau ce? Am facut MC in 3 insi , stiam ca s-a facut si in 2 , unde in BT e raid de 25 , chiar daca am mai facut primii 5 bossi si in 20 de oameni , de la RoS in sus numai ai ce face cu 20 trebuie full raid , hai sa zicem macar 23/24 depinzand la ce gearlevel e raidul tau .

Apropo are cineva vreo idee cand va fi release la WotLK? momentan contul e frozen dar as fi curios sa vad eventul de la , lansarea expansionului cum a fost cu Kruul pentru BC .

Posted

Apropo are cineva vreo idee cand va fi release la WotLK? momentan contul e frozen dar as fi curios sa vad eventul de la , lansarea expansionului cum a fost cu Kruul pentru BC .

Multe surse spun ca nu mai devreme de octombrie, probabil noiembrie sau inainte de Craciun, de abia au dat drumul la close beta care v-a dura cel putin 2-3 luni.

Posted

am cumparat un obiect la licitatie si ....nimic, obiectul nu-mi apare in sac sau pe mine; imi poate spune careva plz cum sa fac sa dau de el?

Posted

am cumparat un obiect la licitatie si ....nimic, obiectul nu-mi apare in sac sau pe mine; imi poate spune careva plz cum sa fac sa dau de el?

cand iei ceva de la ah iti vine in mail :P