Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Guest Trazn3t
Posted

Vazusem in niste lcipuri ca sunt 2 bare pe fiecare parte a charului, una pt viata, una pt mana, ce addon le face?

cred k te referi la xperl . incearca wow.curse.com/downloads/addons/

btw... te`ai apukt d curand d wow? vad k ai lvl 13... dc nu incerci pe alonsus... am deja un guild ro only dak esti interesat

Guest Trazn3t
Posted

Da, de cateva zile, am un mage de 9 si rogue-ul are 19, un ID ca sa discutam :D ?

Nu e X-Perl.

ai PM

Posted

care imi dati si mie un spec de holy paladin care sa fie bun PvE si PvP totodata ca sa nu dau de fiecare data respec.

daca nu gasiti combinat sa imi dati din aman2 pt ca stiti bine ca nu prea le am cu buildurile :D

Posted

ms de raspunsuri, am hotarat sa cumpar licenta

mai am o intrebare totusi, de cateva zile am inceput cu varianta trial de 10 zile si mi-am facut un erou de lvl 16, la expirarea celor 10 zile pot pastra eroul daca bag licenta? sau trebuie sa o iau de la capat?

p.s. cele 30 zile incluse se considera zile calendaristice, sau daca joci 5 ore se considera 5 ore si se tot aduna pana se face o zi? sau, daca de exemplu, azi nu joc deloc, se va socoti ziua asta?

Posted

Cam cat heal imi este necesar pt kara ? daca mai aveti nevoie de ceva info imi puteti vizualiza profilul din semnatura ..multumesc.

e ok gearu tau pt kara,poti merge linistit,numai schimba dreq trinketele alea ca`s aiurea :)

Posted

Cam cat heal imi este necesar pt kara ? daca mai aveti nevoie de ceva info imi puteti vizualiza profilul din semnatura ..multumesc.

zet vad eu bine sau unul din inele e pe 0 sau pagina e eronata? :blink:

Posted

zet vad eu bine sau unul din inele e pe 0 sau pagina e eronata? :blink:

e eronata pagina .. inelul e cu random enchant la drop si cred k daia apare asa :)

Posted

1200

ce ai tu e ok

Posted

Hmmm am o intrebare mica:De 2 zile imi ramane la autentificare, ce poate avea?

Delete cache si WTF folder, si eu aveam probleme intr-un timp ... dar dupa ce am facut asta, a mers foarte bine !

Posted

Finally .. dupa 2 luni de slacking ... am inceput iar raids. Bloodboil down + RoS P2
gz, noi suntem la council

cum pot sa ajung cat mai repede exalted cu The Scryers eu fiind honored ?

cumperi signets mai ieftine prin AH in timp ce farmezi prin netherstorm

Posted

am o intrebare , am obs ca practic tot timpu aveti o instanta ne-terminata si nu prea inteleg .. adica .. nu reusiti sa terminati o instanta in timp favorabil si continuati alta data .. sau cum e cu asta ?