Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Guest LandMine
Posted

la Aliance gnome la Horde undead asa consider eu

Posted

@Whatevbla

Deci ca mage ai mai multe optiuni, optima nu exista.

Alliance

Ca Human ai niste raciale folositoare:

-Perception (folositor ca sa vezi rogues/droods pe stealth).

-The Human Spirit (creste Spirit cu 5%, foarte folositor ca Mage).

Ca Gnome insa, ai o raciala care mie mi se pare buna ca Mage:

Expansive Mind- Creste Intelligence by 5%

Deci, tu ce alegi Spirit sau Intelligence? (human sau gnome?)

Horde

Oricare rasa, dar Undead de preferinta pentru ca ai Will of the Forsaken, care e una dintre cele mai bune raciale din joc[devi imun timp de 5 sec la fear, sleep, si charm]. Ai si ceva rezistenta la Shadow...deci pe Horde recomand Undead. (bineinteles trebuie sa iti si placa, nu oricui ii plac mortaciunile ^_^)

Good luck!

@postez

Da, poti daca te duci la cel care te invata skilurile. Bineinteles contra cost, prima data e 1g apoi se mareste.

Aaa, si ma bucur ca ai trecut de la Silk la WoW, fie ca e pe privat sau pe oficial.(chiar si pe privat e mai bine ca pe Silk)

Posted

@why.. intre timp am gasit in un oras un npc unde mi-am ridicat 1 skill si am adaugat unul nou. cred ca inteleg jocul. mai am faza cu raid ( nu stiu ce reprezinta) momentan joc pe un server privat (sa vad cum e) mi-am dat seama ca e mai misto ca silk din varii motive. am un tauren frumusel pt cat timp am investit.

totusi o poza, paote aveti sugestii sau critici. thnx!

http://img70.imageshack.us/img70/7971/wowscrnshot072608041003np7.jpg

Guest LandMine
Posted

@postez eu nu iti recomand sa mergi de la lvl mic pe protection, o sa cresti ca melcul. Iti recomand sa mergi pe arms;)

Posted

Nu cred ca are rost sa va contraziceti din moment ce omu` joaca pe private...ori ca e prot ori ca e fury sau arms tot asa creste acolo....

Nu ca as incerca sa promovez serverele private, dar vorbesti in necunostinta de cauza :P

Posted

@Whatevbla

Deci ca mage ai mai multe optiuni, optima nu exista.

Alliance

Ca Human ai niste raciale folositoare:

-Perception (folositor ca sa vezi rogues/droods pe stealth).

-The Human Spirit (creste Spirit cu 5%, foarte folositor ca Mage).

Ca Gnome insa, ai o raciala care mie mi se pare buna ca Mage:

Expansive Mind- Creste Intelligence by 5%

Deci, tu ce alegi Spirit sau Intelligence? (human sau gnome?)

Horde

Oricare rasa, dar Undead de preferinta pentru ca ai Will of the Forsaken, care e una dintre cele mai bune raciale din joc[devi imun timp de 5 sec la fear, sleep, si charm]. Ai si ceva rezistenta la Shadow...deci pe Horde recomand Undead. (bineinteles trebuie sa iti si placa, nu oricui ii plac mortaciunile ^_^)

Tine sa te contrazic un pic la partea cu spiritul, spirit sucks as a mage more or less.

Alliance

Pt pvp - human pt "Perception"

Pt pve - gnome pt "Expensive Mind"

Horde

Pt pvp - undead pt "Will of the forsaken"

Pt pve - troll pt "Berserking"

Guest Trazn3t
Posted

Salutare, tocmai am creat o guilda la alianta pe realmul "Alonsus" suntem cativa de 70 si saptamana ce urmeaza sa vina sper sa incepem khara, daca cineva doreste sa intre este binevenit. /w Thunder pt invitatie

Guilda este la Alianta.

Posted

imi place mult jocul. m-am obisnuit cu face facing mob method of attack.

cat e licenta sa joc pe serverul oficial? si am inteles ca e periodica. thnx! am sa joc pe tauren deffence. imi place mie. ciudat, de obicei joc full offence. :)

thnx!

Posted

World of Warcraft - 500 000

Burning Crusade - 700 000

PrePaid Game Card (60 zile (2 luni+1 free de inceput)) = 1.100 000

sau

13 Euro \ luna prin Card , Visa \ MasterCard \ American Express sau cum ..

eu platesc prin card , ies mai ieftin :)

Posted

110 ron s-a facut abonamentul? Oo nu-i de mirare ca m-am lasat :)) oricum e frumos jocul la inceput insa dupa o vreme incepi at te plictisi de el daca nu esti atras pe PVP sau PVE in acelasi timp . Nu stiu cum o sa fie cu WotlK dar BC a fost frumos exceptand arena .

Posted

Addon-uri bune pt mage?

Scorchio (destul de folositor spun eu in pve pt un fire mage, tine evidenta cate debuffuri de schorch sunt pe target si cat timp mai este up)

Decursive (grid pt raid / group, ajuta in multe situatii)

HzFrosty (frost mage - adauga 3 casting bars care iti arata : *timpul cat mai este whater elemental sumonat / timpul pana il poti sumona din nou daca e pe cd, *casting bar pt water bolt, *cd pt freeze (the elementals frost nova)

In rest - Omen2 / Deadly Boss Mods sau Big Wigs astea pt pve, pt pvp nu stiu, do it all manualy :)