Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

@mamutu_vesel stiu locu ala , am primit questurile de level 37 dupa ce am terminat primele 2 cu Kurzen Jungle Fighters si medicine man

Ai fost si la Nesingwary Expedtion ? ( pe la 35 11 )

Posted

am un tauren de lvl 8 e ok? http://img225.imageshack.us/img225/5282/wowscrnshot072508173024qr6.jpg

ce am obs : trebuie sa stau cu fata la mob de fiecare data? sau fac eu ceva ce nu trebuie?

si inca o intrebare: cand fac lvl up primesc puncte sa le distribui eu ? sau se distribuie automat. ca am vazut acolo jos 1 agil gained... and stuff. thnx!

Posted

oke, thnx . a-mi sa-mi fac tauren warrior. sugestii sa nu-mi stric caracterul inca de la inceput?

Da cum a zis si Stalk3r,nu prea ai ce sa strici,talentele se pot reseta iar pana la lev 10 nici nu ai acces la ele.Si eu recomand un warrior pentru ca e foarte usor de jucat cu dansul,poate fi tank si rupe si in PVP-uri.O alta alternativa a sa,poate fi druidul,mult mai util ca warriorul dar putin mai greu de jucat cu dansul.

am un tauren de lvl 8 e ok? http://img225.imageshack.us/img225/5282/wowscrnshot072508173024qr6.jpg

ce am obs : trebuie sa stau cu fata la mob de fiecare data? sau fac eu ceva ce nu trebuie?

si inca o intrebare: cand fac lvl up primesc puncte sa le distribui eu ? sau se distribuie automat. ca am vazut acolo jos 1 agil gained... and stuff. thnx!

In general el sta cu fata spre mob,dar daca vrei sa il vezi din alta pozitie rotesti camera cu mouse-ul,isi va reveni atunci cand te vei misca.Punctele se distribuie automat in functie de clasa,nu trebuie sa distribui nimic,de la level 10 in sus vei avea talent points,pe care le vei distribui tu cum crezi de cuviinta.

Posted

multumesc pt tot. am lvl 9 :)

ce face malachite?

ceva zice ca daca-l pun pe mine va ramane binded. il pun? imi a 1 la ..ceva :)

si am lvl 10 de unde fac rost skiluri?

later edit; am gasit si pun la defence tot. :)

Posted

Malachite-ul este folosit la jewelcrafting.Nu iti fa probleme itemele nu vor ramane astea pe care le ai.Poti invata skilurile in Thunder Bluff sau in Orgrimmar,daca nu le stii locatiile lor in aceste doua orase,poti intreba gardienii de acolo.

Guest LandMine
Posted

pot sa ma teleportez in oras?am mai multe iteme cu verde si am vl 13-14 si as vrea sa le vand.

lol .. tocmai am gasit 3 portaluri. :)

Daca o sa deschizi inventarul tau o sa gasesti akolo un Heartstone .... acesta te va teleporta in orasul tau insa, poti sa iti schimbi orasul in care te teleportezi mergand la inkeeper . Un gardian te va ajuta sal gasesti ... apropo pe ce srv te-ai apuat ??

Posted

WoW costa 500k

TBC costa 700k

Un gametime card costa ~ 1.1kk

Se plateste lunar ( sau 60 de zile, cu gametime cardu )

daca am inteles bine, platesti 500.000 licenta si apoi mai platesti inca 1.100.000 lunar/bilunar? omg... :comp2:

Guest LandMine
Posted

daca am inteles bine, platesti 500.000 licenta si apoi mai platesti inca 1.100.000 lunar/bilunar? omg... :comp2:

Daca o sa-ti iei Battlecest acesta e 120 RON in care iti iei licenta si o sa primesti o luna gratuita ... apoi o sa platesti lunar si e mai usor sa platesti pe luna decat cu Gamecard ca e mai ieftin :D dar eu zic ca 10 euro pe luna e un chilipir in ziua de azi

Posted

e un server bitt ( e al unor baieti) nu prea imi place jocul . totusi. am gasit equipuri. am 7 gold si ceva iteme. ... dar parca nu e pt mine. thnx pt ajutor totusi.

Posted

Mi-am cumparat WoW Battlechest ^_^

(poate) dumb question: la account creation trebuie sa introduc obligatoriu un credit card number sau key de la un 60 pre-paid card? :crazy:

eta: nu pot juca doar prima luna, si apoi mai tarziu sa reactivez contul cand vreau sa ma mai joc?

Guest LandMine
Posted

Mi-am cumparat WoW Battlechest ^_^

(poate) dumb question: la account creation trebuie sa introduc obligatoriu un credit card number sau key de la un 60 pre-paid card? :crazy:

eta: nu pot juca doar prima luna, si apoi mai tarziu sa reactivez contul cand vreau sa ma mai joc?

acolo ei te intreaba cu ce vei platii .... daca ai de gand sa platesti cu cardul,scri "credit card number" sau daca vrei cu gamecard trebuie sa iti iei un gamecard si sa introduci apoi codul lor de pe card.