ratseloP Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 :beer: ding ... lvl 70 :tiphat:Gratz ^_^@Si eu bag Spu la naftalina dupa ce bat willidan Quote
Stalk3r Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 gratz odpzgubu , nici eu nu mai am mult , is deja 27 Quote
BogdaNzZ Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 @<3.Amazo^^:bine faci ca in wotlk sp-u e nerfuit urat rau de tot, pana si shamanii cu mana totem o sa dea mana mai multa ca tine ... Quote
ratseloP Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Da, am citit.O sa joc cu locku, gief methamorphosis ftw x) Quote
Guest Nightboy2099 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Fratilor va mai intreb odatga cum naiba pun si eu insigna aia q char name si lvl ka semnatura k nu stiu ;PAm Reusit ! #:-S :beer: ^:^)^ Quote
virus_ro Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Cu choby vorbeam. Improved Stealth ( sau cum s-o numi ) e cam degeaba pt leveling. Cu ce ajuta e ca poti ajunge mai repede in spatele inamicului ( in sensul ca nu trebuie sa ocolesti pe o raza asa mare ), dar asta nu conteaza foarte mult. Gouge e cel mai des folosit in combinatie cu backstab sau ca sa intrerupi casts, durata default fiind suficienta in ambele cazuri.Pana pe la 40 assa mi se pare alegerea cea mai buna. Multe talente ofensive, care te ajuta sa omori mai repede ( Ruthlessness, Relentless Strikes ).MoD nu e degeaba nici pentru lvling , nici pentru pvp ... iti dau un exemplu : quest`ul de rogue la hoarda implica stealth la lvl 18 printre mobi de lvl 21 intr`un loc FOARTE strans .. se plange lumea ca nu`l poate face singur la 23 si toti care`i stiu sub [ inclusiv eu ] l`au facut la 18 fara nici o problema .. Master of Deception + Dirty Tricks e ceva care nu voi rata niciodata nici pt pve , nici pentru pvp .. de`aia merg pe hybrid specs la lvl mic :)Imp Gouge e alt talent care nu l`as rata pt nimic in lume. In pve [ fara DR pe CC ] pot tine un mob CC'd 25 sec in combat: Blind , s'n'd pe main target , gouge pe focus , bomba 4 sec incapacitate + gouge iar in timp ce eu dau in main target [ sa nu mai vorbim de sap .. ]. Nu e doar pentru backstab sau intrerrupt .. e si pentru cc si pentru regenerarea energiei + combo :)Nu spun ca gresesti , iti spun doar parerea mea personala .. eu unu nu vad talentele din assa asa folositoare , mai ales 5% crit [ desi asta inseamna 50% sau pentru unii .. chiar 100% in plus crit chance ] , la lvl mic unde oricum dai mobii jos si fara crits inainte sa te atinga .. [ la lvl mic , ma refer 1-45/50 ]:beer: ding ... lvl 70 :tiphat:gz :) Quote
zetulescu Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Care instanta din coilfang e cea mai usoara de facut pe heroic si ce statsuri ar trebui sa aiba tanku si healerul.Mersi .....tanku ma refer la un druid @Nightboy2099 : schimba pozitia semnaturilor alea ca ai deformat forumul asta Quote
virus_ro Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Care instanta din coilfang e cea mai usoara de facut pe heroic si ce statsuri ar trebui sa aiba tanku si healerul.Mersi .....tanku ma refer la un druideu unu as spune SP , am facut`o in 23 de min heroic ...Druid tank trebuie sa aiba 3/3 SotF si 415 defense [ nu rating , defense skill ] sa fie uncrittable .. restul e de la sine inteles .. gear cu sta + dodge si multa armura [ am vazut druizi retardati cu cloth of stamina pe ei ... nu cred ca e cazul aici :) ]Healerii in heroic , depinde si de clasa ... insa .. cam 1200-1400 daca e primul lui heroic , dar cu grija .. nu luati multe packs ca s`ar putea sa nu faca fata fara cc urat. Quote
Lasher_ro Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 ...Si la alianta e un quest echivalent, doar ca eu tin minte ca e de level 20. Mi-a iesit din a doua incercare ( prima oara stateam prost si am aggro 2 ).Cat despre gouge, nu am zis nicaieri ca e DOAR pentru asta :P Quote
4Fun Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Druid tank trebuie sa aiba 3/3 SotF tradu si mie SotF k nu inteleg :) Quote
virus_ro Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Si la alianta e un quest echivalent, doar ca eu tin minte ca e de level 20. Mi-a iesit din a doua incercare ( prima oara stateam prost si am aggro 2 ).Cat despre gouge, nu am zis nicaieri ca e DOAR pentru asta :Pechivalent =/= identic ... e de lvl 18 si horde side e imposibil fara MoD pana la 20 ... dar unii au probleme si la 23. La ally e alta poveste .. e mult mai usor si nu se compara .. le`am facut pe amandoua de mai multe ori si nu vorbesc din povesti :)Cat despre gouge .. stiu ca nu ai vrut sa spui ca backstab e singura utilizare pentru gouge , insa eu am nu am vorbit de gouge .. ci de improved , care multi il ocolesc mergand pe direct dmg [ crit , evi dmg , ruth , imp SS etc ]L.E. SotF = Survival of the Fittest [ talent x/3 in feral ] Quote
Stef Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 ieri eram prin "The maul" in arena si am dat de un moob (nu boss) "Skarr the Unbreakable" ( http://www.wowhead.com/?npc=11498 ) a dat la drop iteme albastre de 50-58 dar si Orb of Deception un tinket( http://www.wowhead.com/?item=1973 ), l-am vandut bn la AH intrebarea mea este daca nu stiti moobi sa ii pot omora de unu singur (gen skarr) si sa dea iteme la fel de valoroase.... Quote
virus_ro Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 ieri eram prin "The maul" in arena si am dat de un moob (nu boss) "Skarr the Unbreakable" ( http://www.wowhead.com/?npc=11498 ) a dat la drop iteme albastre de 50-58 dar si Orb of Deception un tinket( http://www.wowhead.com/?item=1973 ), l-am vandut bn la AH intrebarea mea este daca nu stiti moobi sa ii pot omora de unu singur (gen skarr) si sa dea iteme la fel de valoroase....Dire Maul :) Am farmat mobu ala + ceilalti 2 rare bosses 2 luni pt orb of deception ... ai noroc la drop tu .. Quote
Aldguth Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 ai noroc la drop tu ..Sau joaca pe privat(higher chances) Quote
Guest LandMine Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Care i-mi puteti spune, care este ce-a mai banoasa meserie ?? Quote
virus_ro Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Care i-mi puteti spune, care este ce-a mai banoasa meserie ??imi* , cea*Gathering skills , combinatie de mining/herba + skinning sau tailoring + enchanting daca esti clothie Quote
Aldguth Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Landmine. "Art of Ro" este formata din fostii membri ai "Viata fara de moarte" ? Quote
Liviu_987 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 ok....vreau sa ma apuc de wow ce-mi trebuie?de unde iau?vreau sa joc pe un server privat ....ce tre sa fac?as lua de pe torrent ca sa il iau in mai multe zile,am auzit ca are in jur e 8 gbam AMD duron processor 1.60 ghz si 384 mb pe ram...imi merge? nu prea ma pricep la pcuri Quote
Aldguth Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Merge, merge. Cu altceva nu te putem ajuta. Si ca sa sti din start, nu ai voie cu servere private aici. Quote
Avzar Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 @Aldguth, cei din 'Viata Fara de Moarte' nu vor sa ne unim din cate am inteles...dar ma rog incercam sa facem un progres in PvE iar daca nu merge i'm out! Pana acum avem 'cam' ce ne trebuie (ma refer la healers, tank si dps) si sper sa dobandim si experienta. /NOT!!@Liviu_987, incearca al forum/topic. Quote
Guest LandMine Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 @Alguth nu stiam ca exista alt guild de Ro pe talnivarr pana acum, dar cum a zis si whynot cred ca o sa realizam mai mult ca cei din "Viata fara de moarte" daca ai spus 'fostii' membri. Vreau sa subliniez a suntem destul de uniti si ne intelegem foarte bine :D ... oricum distractia deabea incepe :D Quote
Shade Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 imi* , cea*Gathering skills , combinatie de mining/herba + skinning sau tailoring + enchanting daca esti clothiedude. Tailoring + enchanting numai banoasa nu e. Quote