Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

inafara de auction house , unde as putea sa gasesc iteme bune pt level 25-30 ? Stockade a fost cam saracacioasa :\ as avea nevoie de niste pants si ceva daggers mai bune

Posted

tu de unde lai cumparat?si cat costa?

Gameshop.ro

WoW+TBC+Game Time Card sunt cam 2.3 milioane.

@Stalk3r - Doar cu AH poti merge la sigur. Restul, majoritatea sunt world drops.

P.S. : Bine ca ti-ai pus Block la semnatura, cand ai 0 :P

Posted

ce dubios a ajuns forumul asta :-ss, ar trebui un mod sa faca curatenie pt prietenii dp "private".

+1 ..mare dreptate ai.....in loc sa postam cand avem o problema...cand avem o intrebare de pus.....sa ne "laudam" cu ce boss am mai dat jos sau unde am luat wipe.....intru si dau peste toti copii......6 din 10 posturi numai de servere pirate aud ....

Posted

si tu read again my question , eu am zis inafara de Auction house ... "ffs" :P :))

ps .. se zice ca prin Gnomeregan nu se prea merge ..

gnomerganul e instanta mare si incalcita ... nu prea gasesti pe nimeni sa te boosteze acolo . e prea plictisitor .. iar de party de lvlul instante habar n'am dak se face :) .. de knd joc wow am calcat doar de 2 ori prin gnomergan si mi'a ajuns

Posted

Gameshop.ro

WoW+TBC+Game Time Card sunt cam 2.3 milioane.

@Stalk3r - Doar cu AH poti merge la sigur. Restul, majoritatea sunt world drops.

P.S. : Bine ca ti-ai pus Block la semnatura, cand ai 0 :P

WoW+TBC+Game Card 60 zile= 199.99 in Diverta Brasov, mi-am luat eu acum 3 zile :).

Posted

Subtlety si Improved Gouge ? Serios ? >.>

cu cine vorbeai aici ? :P

Merge combo de ghostly cu riposte si chiar il folosesc pt lvling. Multi ar merge pe assassination pt 5% crit , altii ar merge full out combat sau hemo pt 35 energy combo ... insa mie intotdeauna mi`au placut hybrizii la lvl mic.

Iti dau un exemplu unde ar merge spec`ul meu: rogue vs warr , 20-50 aveti acelasi reduce speed si nu poti sa`l ti in deadzone cu crippling .. asa ca merg pe ghostly/riposte si bineinteles imp gouge ... 5.5 sec gouge = free restealth

Posted

imi puteti arata si mie unde e naxxramas? pt ca fac cu un prieten pe un svr privat instante din astea old, prietenu ala a jucat pe wow non-tbc dar a uitat unde e naxx-u...god damn it

si vreau sa fac in special naxx-u ca sa iau ench alea de la saphiron ca am nev mare de ele

P.S: n-am intrebat nik de svr privat, am zis ca joc pe el, deci nu o sa mor in foc :D

Posted

imi puteti arata si mie unde e naxxramas? pt ca fac cu un prieten pe un svr privat instante din astea old, prietenu ala a jucat pe wow non-tbc dar a uitat unde e naxx-u...god damn it

si vreau sa fac in special naxx-u ca sa iau ench alea de la saphiron ca am nev mare de ele

P.S: n-am intrebat nik de svr privat, am zis ca joc pe el, deci nu o sa mor in foc :D

http://img152.imageshack.us/img152/5917/naxx9oe.jpg

http://img152.imageshack.us/img152/8966/naxx21fb.jpg

gl & hf

Posted

sa moara in foc urmatorii 100 care posteaza ceva despre servere private ..

Avem noroi si n-avem in ce sa aruncam cu el? Calmeaza-te.

Cat despre servere private: n-o sa iau nici o actiune impotriva lor in afara de cazul in care se face reclama. Topicul e oficial, dar faptul ca are "oficial" in titlu (ceea ce vrea sa insemne ca e topicul sustinut de linkmania in care ar trebui sa se posteze in mod normal fara a mai face alte topicuri) nu inseamna ca e doar despre retail. Nu va retin sa-i alungati pe cei de pe private sau sa nu-i ajutati, dar fara insulte/jigniri.

Posted

cu cine vorbeai aici ? :P

Merge combo de ghostly cu riposte si chiar il folosesc pt lvling. Multi ar merge pe assassination pt 5% crit , altii ar merge full out combat sau hemo pt 35 energy combo ... insa mie intotdeauna mi`au placut hybrizii la lvl mic.

Iti dau un exemplu unde ar merge spec`ul meu: rogue vs warr , 20-50 aveti acelasi reduce speed si nu poti sa`l ti in deadzone cu crippling .. asa ca merg pe ghostly/riposte si bineinteles imp gouge ... 5.5 sec gouge = free restealth

Cu choby vorbeam. Improved Stealth ( sau cum s-o numi ) e cam degeaba pt leveling. Cu ce ajuta e ca poti ajunge mai repede in spatele inamicului ( in sensul ca nu trebuie sa ocolesti pe o raza asa mare ), dar asta nu conteaza foarte mult. Gouge e cel mai des folosit in combinatie cu backstab sau ca sa intrerupi casts, durata default fiind suficienta in ambele cazuri.

Pana pe la 40 assa mi se pare alegerea cea mai buna. Multe talente ofensive, care te ajuta sa omori mai repede ( Ruthlessness, Relentless Strikes ).

Stiu ca semnatura mea arata un hybrid pana acu, dar mi-am dat seama ca era cam aiurea, si m-am respecced.

Posted
Gouge e cel mai des folosit in combinatie cu backstab sau ca sa intrerupi casts, durata default fiind suficienta in ambele cazuri.
Eu intotdeauna astept sa se duca durata full pe gouge. In alea 3-4 secunde mi se incarca energia, ca sa nu mai zic ca se duce si din cooldown-ul urmatorului gouge. Imp gouge mi se pare excelent pentru ca ai timp sa dai stealth - backstab - gouge - backstab inainte sa apuce mobul sa dea in tine de 2 ori.