Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

stalker, nu vad nimic chiar asa de 'brutal' sau care te-ar putea ofensa foarte tare in commenturile lui Legacy... ia-o si tu mai incet cu limbaju si toate cele ca nu e frumos.

omu ti-a spus ca nu stii inca cu ce rotite se invarte wow-u (referitor la rested XP). Cu totii avem de invatat dar unii din noi care joaca de 2 aproape 3 ani stim umpic mai mult decat cat stii tu, logic, nu ?

Posted

Sunt de acord cu Stalker aici, si eu am patit asta de multe ori, si stiu cum e, dar nu am raspuns, pt ca ma asteptam sa se intample asa ceva, deci Legacy, poti sa nu mai iei peste picior oamenii care vor sa-si expuna punctul de vedere) :) ?

Posted

Rested bar xp acumulezi si cand esti offline. Deci cand te duci seara la nani(sau oricand iesi pentru mai mult timp din joc) iti duci de manuta omuletul in vreo taverna/capitala si el o sa primeasca rested xp.

8 ore de stat in resting area = 1 bubble.

Ahh si chiar daca stai in alte locuri in afara de capitale/taverne primesti rested xp, dar mult mai putin,

Posted

Rested bar xp acumulezi si cand esti offline. Deci cand te duci seara la nani(sau oricand iesi pentru mai mult timp din joc) iti duci de manuta omuletul in vreo taverna/capitala si el o sa primeasca rested xp.

8 ore de stat in resting area = 1 bubble.

Ahh si chiar daca stai in alte locuri in afara de capitale/taverne primesti rested xp, dar mult mai putin,

o mica intrebare ... eu unu nu vad pe nimeni pe`aici sa fi intrebat cum functioneaza rested system ... tu vezi ? sau asta e modul tau de a zice "hai! I`m back" ?

Posted

@toti in legatura cu discutia mea cu Legacy , nu e nimic brutal e adevarat ..aici , dar daca tot asa vorbesti cu o persoana oriunde dati cap in cap .. se strange nu ? in fine .. trecem peste .. forgive and forget

ps aldguth , asa cum sa luat virus_ro de u .. asa o face Legacy in mare cu mine , e normal sa ma enervez la un anumit moment.. is om ffs -_-

si faza enervanta .. e ca nu am zis nimic incorect .. ce doar incomplect

no .. in fine , vorba aia .. fuk the sistem!

Posted

Pai dc? ar fii fain un srv cu xp micutz 5x si sa fie un fel de blizzlike:)

Bossurile sa aibe vraji..:(( ca acum la majoritatea srv nu au:(( si asta era mai fain la pre bc ca aveau:| iar acum...este un tank sunt 2-3 hileri si niste dps...atunci era mai fain:) k pe toti ataca bossu si era mai greu de invins si era o aventura:) Te distrai mai mult

Guest zyggy123
Posted

Am WoW 2.4.3.8606 si sunt pe Toxic servar si nu merge sa ma loghez pe el imi da o eroare

Asta --->

http://www.99poze.ro/help/ 

:-? :-?

Guest zyggy123
Posted

Am WoW 2.4.3.8606 si sunt pe Toxic servar si nu merge sa ma loghez pe el imi da o eroare

Asta ---> Problema

Si eu nu joc pe servarul care scrie acolo