Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Guest zyggy123
Posted

imi dadea si mie aia , vezi ca e de al noul update

si ce pot sa fac ?? :-?

Guest zyggy123
Posted

pai ai instalat noul update?

dap............si tot asa

las ma ca-l instalez din nou :) :)

ms mult

Posted

depinde , daca ai downloadat patchul dp net : poate l-ai luat cu o versiunde incompatibila jocului. adica sa iei patchul us cand versiunea de joc e eu.

schimbi in realm versiunea cu a patchului , install patch si apoi scrii versiunea a buna in realmlist.

parca asa era , sa ma corecteze cineva daca am gresit

Posted

Poate nu ai observat. Are realm de server privat.

Probabil este prea nou/outdated patchul.

PS.

Daca incerci sa pui patch de EU pe client de US primesti eroare, nu se instaleaza =]

Posted

adica .. inainte sa mergeti sa faceti questurile si xp`ul (in cazul celor under 70) , prima data asteptati sa fiti rested cat de mult , si dupa mergeti la grinding\questing etc ?

sau nu luati asta tot timpu in considerare ?.. eu unu cand am ocazia las char`u sa stea un pic sa creasca bara aia cat mai mult , dupaia continui questul .. totusi e de 2 ori mai mult xp de la mobi atat timp cat esti rested.

Posted

Stalk3r numai vb daca nu stii . te inteleg ca esti bucuros ca joci si tu wow, dar deh ...

o sa fiu plecat si eu 1 sapt juma si o sa am 1lvl juma rested :D

Posted

- 1 stresat pe capu meu , yay thx de favoare

ce am zis eu e ca , primesti double xp pana la un anumit punct desteptule , daca gandeai un pic inainte sa imi sari in cap iti dadeai seama ca te complectez -_- .. dar tu doar asta stii peste tot unde postezi .. sa sari la oameni in cap , tu esti Dzo in toate .. ce zici tu ii lege .. restu is niste prosti.. , cica bucuros ca joc si eu wow . is da bucuros , da cand ma gandesc ca is si oameni ca tine in joc mai imi trece din chef.

Posted

aha asa e

recunosc ca asa eram si eu la inceput :) dar nu imi povesteam toate questurile pe forum si nu ma plangeam ca nu puteam sa fac aia

in plus nu ne intereseaza parerile tale , nu vad pe nimeni sa le fii cerut. Invata sa joci singur , asa pricepi jocul

Posted

atunci hai sa plecam toti de pe linkmania ..

in joc cunosc 4 persoane , dintre care cu 2 vorbesc .. dar nu ne intalnim tot timpu pe acolo , si asa ca imi face placere sa mai intreb una alta pe forum , daca nu iti convine , fa`ne o favoare si intoarcete la multi theft auto , plus .. unde am povestit eu vreunu' din questuri ?

jur as face orice numa sa nu mai iti vad posturile sau tot ce e legat de tine pe linkmania -_-

Posted

lol .. in caz ca nu ai obs .. nu eu m`am luat de el, si daca vrei sa te uiti mai .. deeply , uitate peste tot unde ne`am certat ... ca e aceeasi poveste -_-

in fine .. ignoring ..