filth Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 guilda la lvl mic te incurca.http://www.mmo-champion.com/talent <--- talente WotlK (daca nu ati stiut)sunt toate inafara de hunter + palahttp://www.mmo-champion.com/ <-- aici, daca dati un scroll mai jos gasiti si spellurile din wotlk. (DK included.)ps: nu incepeti cu "OMFG ce o sa aiba warlocku" si chestii de genu.. mie mi se par echilibrate, plus ca mai este pana apare => lots of changes to come. Quote
Guest zyggy123 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Am si yo un priest ....si nu stiu in ce sa-mi bag talentele :-? :-? :-? Quote
filth Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 daca nu esti 70 inca, pe shadow sa poti face lvldaca esti 70 ai 3 variante:holy (mai mult pentru instante/raiduri)shadow (raiduri daca ai guilda care sa te ia/grinding)discipline (arene) Quote
Stalk3r Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 eu nu is in nici o guilda dar nici nu vreau sa intru ... , practic .. pt ce ? doar sa fiu si eu undeva , neh .. mai bine loner Quote
Erhard Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Pai pe mine ma enerveaza sa nu am cu cine vorbi, asa ca mai bine ma uit la ce porcarii scriu aia :) Quote
Legacy Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 mi s-a luat curentul cand faceam brd xD . oricum era plictisitor si m-am dus doar ptr arc : ma duc sa fac eastern & western plaguelands si apoi outland.am lvl 55 sper sa fac 58-59 in plague Quote
mmc Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 La 58 mergi in Outland, nu mai are rost sa stai in Azeroth. Quote
Lasher_ro Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Tot despre wotlk ( including talent calculators, skills, proffessions ... )http://wotlkwiki.info/index.php/Main_Page Quote
Shade Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Yaaay, mi-am rezolvat problema.Ceva guilds pe Zenedar :D ?L.E. Am vazut la un priten ca la Rogue, sub bara de energy, era o alta bara care arata cand se incarca energy-ul, as vrea sa aflu cum se numeste acel add-on care face asta.Si as mai vrea un add-on bun pt. map :)e x-perl unit framesguilda la lvl mic te incurca.nu-i adevarat. Quote
filth Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 primu caracter care l-am facut l-am bagat repede intr-o guilda si toata lumea era entuziasmata sa mearga la ''raid'' in goldshire sau drq mai stie unde la lvl 30 ! woopy! parerea mea e ca daca faci dinastea, pierzi vremea.. (daca vrei sa faci lvl mai repede)daca nu, e ok, poti sa te bagi intr-o guilda :D Quote
sp33d_man Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 primu caracter care l-am facut l-am bagat repede intr-o guilda si toata lumea era entuziasmata sa mearga la ''raid'' in goldshire sau drq mai stie unde la lvl 30 ! woopy! parerea mea e ca daca faci dinastea, pierzi vremea.. (daca vrei sa faci lvl mai repede)daca nu, e ok, poti sa te bagi intr-o guilda :DCu primul caracter in orice joc, de cel mai mult eram interesat sa descopar "maretiile" jocului, sa simt ca am dat un ban pe ceva bun, si sa vad toate partile frumoase din el, cum ar fii raid goldshire la lvl 30, facut deadmines, sa merg prin orasele mari si sa vizitez, nu doar grind, sa fac lvl 70 cat mai repede, si sa cred cu prepotenta ca sunt jucator adevarat de WoW si ca stiu toate alea... nu, chiar nu pierzi vremea.. Quote
odpzgubu Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 :beer: ding ... lvl 69 :bananadance2: abia astept lvl 70 :beer: Quote
4Fun Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 :beer: ding ... lvl 69 :bananadance2: abia astept lvl 70 :beer: hai k nu mai ai mult .. kteva ore "bune" ps : iti dau 1 sfat dak ai zona in care nu ai fost pana acum.. fugi acolo si incepe q acolo faci mai repede.. xp bun si quri usoare la inceput Quote
Stalk3r Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 sincer ce am remarcat .. e ca pe blizzard e o placere (pt mine ce`l putin) sa faci questuri .. felu cum decurg si cum se comporta personajele si ideile impuse .. no comment , 4fun stie Quote
Erhard Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Am o mica prob, am lvl 9 si am terminat questurile din Ewlynn Forest, ceva sugestii ^^ ? Quote
Stalk3r Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 9 ? eu cand le`am terminat aveam 12 parca ,mergi prin Stormwind , dupaia in Eastvale Logging Camp (zona aia) si la farmele de langa râul ce desparte duskwood de elwyn (in caz ca nu le-ai facut) ps , nu te abate de la nici un quest , iti garantez ca o sa te surprinda cu ceva :) Quote
4Fun Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Am o mica prob, am lvl 9 si am terminat questurile din Ewlynn Forest, ceva sugestii ^^ ?quri in goldshire .. apoi in stanga spre redridge la pod ... la ferme mai sunt quri .. mai ai o gramada .. dak joci solo pleci westfall cu lvl 11-12 Quote
Lasher_ro Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Eu am plecat 10 sau 11. Sigur ai fost peste tot ? Sunt cateva quest hubs pe acolo ...- Northshire Abbey ( parca asa ii zicea ) - pana pe la lvl 5- Goldshire - pana pe la 7-8- Westbrook Garrison + Eastvale Logging Camp - pana la 10-11 - Stormwind - nimic prea impresionant, cateva deliveries, si class quest la lvl 10Deasemenea, mai e un guard inainte de Eastvale care-ti mai da vreo 3 questuri.. Quote
zazone- Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 ahh nu gasesc si eu un card bun sa-mi incarc contu ,apropo voi care platiti cu card,ce folositi? Quote
beamer Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 ah,cand vad ca vorbiti asa de questuri ,si lvl-ups parca imi vine sa ma apuc sa mai cresc un char:P Quote
Lasher_ro Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Well, la WoW nu folosesc card, dar la Lineage 2 am platit cu unu de la Bancpost. Taifun parca-i zice ... Quote
Guest zyggy123 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Bai baieti am o intrbare de ce imi apare asta la wow http://www.99poze.ro/PROBLEMA/1/ Quote