Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

am inteles , dar atunci .. pt ce e Tower Key`u ala ??

din cate am gasit pe net tre sa ai si cheia si lockpicking 70 k sa poti deschide acolo ...

"Would just like to add that you NEED to have to trained your lockpicking to 70, or you won't be able to open it. The key you get from pickpocketing won't do the trick."

Posted

stiu aia .. ca am facut questurile pt Thief Certificate sau cum dzo era :) , dar nu am urcat mai mult in lockpicking ca nu mi`am imaginat ca voi avea nevoie , well oricum am treaba in redridge destula :)

Posted

Cu 1k heal pot face toate instantele pe normal? Daca nu..pe care nu :) ms

Toate, cred ca poti sa faci si heroice cu 1k. Eu nu aveam probleme si nu erau nerfate ca acum. Bine tancii cu care mergeam aveau cam full kara gear, altfel nu prea isi permiteau sa intre ca lua 2 shoot :)

Posted

ce parere aveti de twink's? eu m-am gandit sa imi fac un lock....

ps:

De ce twink?
simplu..
un motiv, cel putin personal.. unii din noi se plictisesc de monotonia 70.. la un moment dat astepti lvl 80 si atat..
un al motiv este melancolia "ce frumos era atunci".. da.. era frumos cand "eram mici" si parca ne e dor
alt motiv ar fi dorintza de PvP la un alt nivel.. o bataie in care sa conteze mai mult tactica decat gearul (asta in cazul twink vs twink)
sau pur si simplu vrea si lumea twink .. ca e ultima moda

Cum imi fac twink?
- in primul rand, sa avem grija la lvl.. mereu il lasam la x9 (9,19,29..69)
- ne gandim la cea mai buna tactica pe care o poate aborda caracterul ales la acel lvl si incercam sa alegem in mod eficient talentele.
- alegem meserii sa ne ajute in PvP (recomandat: engi, alch - nerecomandat: ench, lw)
- facem rost de iteme cu cele mai bune stats la acel lvl (albastre sau verzi ele trebuie alese cu "grija")
- cel mai important ATU al unui twink sunt enchanturile acestuia. aici avem nevoie de gold.. mult gold.. si haideti sa nu cersim. daca nu aveti un char mare pentru finantzare slabe sanse sa puneti enchanturi bune. in afara de ring, neck, trinket, waist.. majoritatea itemelor necesita upgrade-uri din acest punct de vedere.

Gata am terminat Twinku'... acu ce fac?
pai ce sa faci.. poti  convinge si tu pe altii sa-si faca twink ca sa ai cu cine sa te joci si apoi fugariti-va prin wsg :) eu consider mult mai amuzat in momentul de fata twinku meu de 19 decat shamanu de 70

Daca l-am echipat gata?
nu prea.. ex: daca te uiti un pic la itemele de la vendorul WSG (pentru Horde: in nordul Barrens, pentru Alliance: sudul Ashenvale) ai sa observi niste iteme mult mai bune decat ce ai pe tine.. faci un calcul si ajungi la vreo 100 si ceva de insigne Warsong Gulch deci ai ceva de jucat :p

Daca mi-e lene sa fac twink?
nu iti faci..sau iti faci si il duci si tu in lvl19, fiind cel mai rapid twink.. mie mi-a luat 3 zile(reale nu jucate) sa fac lvl 19 pe hunter si de atunci nu ma mai satur de el.

Posted

apropo de servere private .. eu sincer nu imi pot imagina cum am putut pierde 3 ani la rand timpu pe serverele alea , daca stiam ca e asa misto WoW pe blizz .. pfu , demult aveam account

Posted

la drq ai face twink de 9? dak nu poti intra cu el in bg? trebuia sa zica lvl x9, x>=1 . :D oricum in wsg 10-19 e plin de twinks pe oficial. 400 crit omfg :|(pe mag de 10)

apropo de servere private .. eu sincer nu imi pot imagina cum am putut pierde 3 ani la rand timpu pe serverele alea , daca stiam ca e asa misto WoW pe blizz .. pfu , demult aveam account

dupa bac intru si eu pe blizz :)).

Posted

Dar totusi.. imi explica si mie in ce bg merge un twink de level 9 ? :)) Poate 10 :) [dodge twink ^^]

blizz info :

Warsong Gulch General Information

Level Ranges

There are seven Warsong Gulch level ranges (10-19, 20-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60-69 and 70). Only your level range options are visible.

Arathi Basin, located in Arathi Highlands, is a fast and exciting Battleground. The Basin itself is rich with resources and coveted by both the Horde and the Alliance. The Forsaken Defilers and the League of Arathor have arrived at Arathi Basin to wage war over these natural resources and claim them on behalf of their respective sides.

Style: Occupy resource nodes to accumulate resources.

Limits: Level 20-70 players (level range breakup: 20-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60-69, 70)

Maximum players per team: 15 Horde/15 Alliance

Win Conditions: Accumulate 2000 resources

Alterac Valley

Style: Destroy enemy towers on your path to defeating the enemy NPC general

Limits: Level 51-70 players (level range breakup: 51-60, 61-70)

Maximum players per team: 40 Horde/40 Alliance

Minimum players per team: 20 Horde/20 Alliance

Win Conditions: Kill the enemy's NPC general

Eye of the storm

Style

Four capture points and a flag to capture and return

Outland (Netherstorm)

Level Brackets

Level 61-69, 70 players

Maximum players per team

15 Horde/15 Alliance

Win Conditions

Accumulate 2000 victory points

-----------------------------------

deci twink de lvl 9 nu merge :) k nu ai unde sa intri :)) :right:

Posted

revenim iarasi la discutii despre srvuri private? ehh pe ele pierzi timp

am jucat pe echonet (blizzlike) am facut 70 (am pierdut timpul) dar nu se compara cu blizzard....