Guest Glama Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Vreau sa-mi mai fac un alt pe un random server...Ma primiti si pe mine in umbre de shalam ? :D Quote
Stalk3r Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 umbre de salam sa destramat :P ..poate urmeaza umbre de parizer Quote
Bulan69 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 faptul ca joci tu cu un shaman nu e nici pe departe problema mea, si daca warrior + shaman e un combo prost nu inseamna ca warrior e underpowered in arena. Si daca e un combo bun, then why do you whine.Ia-ti un druid cum fac 30% din toti cei de 2200+ rating si pune mana pe un rockin' s3 2-hander in prima saptamana. Sau stai cu shaman si pierzi. Either way, nu ma intereseaza.atunci dc iti dai cu parerea despre niste chestii de care n-ai habar :o Quote
Stalk3r Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 concluzia ultimei discutii .. druidul e ce'l mai folositor ? team pvp si altele ? Quote
Shade Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 atunci dc iti dai cu parerea despre niste chestii de care n-ai habar :o/facepalmdin ciclul "am pierdut discutia dar apelez la alte argumente ca sa ma simt bine"Nu stalk3r, concluzia ultimei discutii e ca warrior n-ar trebui sa se planga de 2v2, e una din cele mai bune clase in bracket-ul ala. Quote
4Fun Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 concluzia ultimei discutii .. druidul e ce'l mai folositor ? team pvp si altele ?orice char e bun in felul lui atata timp kt sti sa joci cu el Quote
zetulescu Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Vreau sa-mi mai fac un alt pe un random server...Ma primiti si pe mine in umbre de shalam ? :DNumai exista Umbre de Salam..dar poti sa vi pe Zenedar......si te ajutam cu cea mai mare placere Quote
Stalk3r Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 orice char e bun in felul lui atata timp kt sti sa joci cu elsi alaturi de cine :P Quote
Guest Glama Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 si alaturi de cine :PEu raman fan RMP tbh, mi se pare cel mai bun build si cel mai greu de jucat...Skill > Gear. Quote
4Fun Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Skill > Gear. nu cred asa ceva :-j ex : ai 1 mag imbracat in verde (abia ai facut 70) si esti atacat de 1 rogue full T6/brutal (alegi tu ce set vrei) + Warglaive kt de repede crezi k pici?? Quote
sir dylan Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 as vreau si eu niste servere de wow gratis...create in mini manager...gen echonet wow romania etc...pls Quote
Stef Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 cred ca ai sa primesti ban...ps: joaca pe echonet daca nu ai bani de blizzard Quote
Avzar Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Stuck at Handshaking ?Si nu doar eu, mai am niste prieteni...wtf?Ce sa-i fac? Quote
Stalk3r Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 intrii pe forum la blizzard europe , si o sa gasesti raspunsu , eu personal am vazut vre`o 10 topicuri acolo , da daca tie ti'e lene sa te uiti :P de ce nu mi`ar fii si mie :D am ajuns la level 19 (sign`u nu si`a facut update inca) .. aproape de 20 , si am cam terminat toate questurile din westfall ..din elwyn forest , si aproape toate in LakeShire (mai am 3 din care 2 is postere cu wanted si nu pot sa fac singur ..si unu e cu orcii de la cetatea Stone..nush cum care la fel e cam greu singur , sau la levelu asta. Intrebarea mea ... , unde as mai putea sa merg sa caut questuri in afara de regiunea asta ? (ps in duskwood nu fac fatza inca doar pe alocuri si doar 1v1 , max 2v2 (sap ftw ) Quote
Lasher_ro Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Eu am iesit 22 din redridge. Cauta grup pentru alea din redridge, si nu prea imi vine sa cred ca le-ai facut pe toate in afara de alea. Plus ca la 20 o sa mai fie cateva available ( si fii sigur ca-l faci pe ala de te trimite in goldshire, ca are 2 follow-ups ).In cel mai rau caz, mai fa niste questuri in Loch Modan, sau grind in Deadmines. Quote
andrew` Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 intrii pe forum la blizzard europe , si o sa gasesti raspunsu , eu personal am vazut vre`o 10 topicuri acolo , da daca tie ti'e lene sa te uiti :P de ce nu mi`ar fii si mie :D am ajuns la level 19 (sign`u nu si`a facut update inca) .. aproape de 20 , si am cam terminat toate questurile din westfall ..din elwyn forest , si aproape toate in LakeShire (mai am 3 din care 2 is postere cu wanted si nu pot sa fac singur ..si unu e cu orcii de la cetatea Stone..nush cum care la fel e cam greu singur , sau la levelu asta. Intrebarea mea ... , unde as mai putea sa merg sa caut questuri in afara de regiunea asta ? (ps in duskwood nu fac fatza inca doar pe alocuri si doar 1v1 , max 2v2 (sap ftw ) si eu m-am blocat pe la lvl tau si de atunci joc doar la H . la Horde e mai simplu de facut lvl la inceput mai ales pt. trolli/orci. Horde FTW ! Quote
M0rtix Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 la mine pe realm is cam 70g:) q: unde lvlesc si eu mining de la 282 pana la 300? ca am lvl de outland dar nu am lvl de mining si vreau sa merg cu toate in acelasi timp :) Quote
ratseloP Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 la mine pe realm is cam 70g:) q: unde lvlesc si eu mining de la 282 pana la 300? ca am lvl de outland dar nu am lvl de mining si vreau sa merg cu toate in acelasi timp :) Blasted Lands ? Quote