Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Guest Glama
Posted

Vreau sa-mi mai fac un alt pe un random server...

Ma primiti si pe mine in umbre de shalam ? :D

Posted

faptul ca joci tu cu un shaman nu e nici pe departe problema mea, si daca warrior + shaman e un combo prost nu inseamna ca warrior e underpowered in arena. Si daca e un combo bun, then why do you whine.

Ia-ti un druid cum fac 30% din toti cei de 2200+ rating si pune mana pe un rockin' s3 2-hander in prima saptamana. Sau stai cu shaman si pierzi. Either way, nu ma intereseaza.

atunci dc iti dai cu parerea despre niste chestii de care n-ai habar :o

Posted

atunci dc iti dai cu parerea despre niste chestii de care n-ai habar :o

/facepalm

din ciclul "am pierdut discutia dar apelez la alte argumente ca sa ma simt bine"

Nu stalk3r, concluzia ultimei discutii e ca warrior n-ar trebui sa se planga de 2v2, e una din cele mai bune clase in bracket-ul ala.

Posted

concluzia ultimei discutii .. druidul e ce'l mai folositor ? team pvp si altele ?

orice char e bun in felul lui atata timp kt sti sa joci cu el

Posted

Vreau sa-mi mai fac un alt pe un random server...

Ma primiti si pe mine in umbre de shalam ? :D

Numai exista Umbre de Salam..dar poti sa vi pe Zenedar......si te ajutam cu cea mai mare placere

Guest Glama
Posted

si alaturi de cine :P

Eu raman fan RMP tbh, mi se pare cel mai bun build si cel mai greu de jucat...

Skill > Gear.

Posted

Skill > Gear.

nu cred asa ceva :-j

ex : ai 1 mag imbracat in verde (abia ai facut 70) si esti atacat de 1 rogue full T6/brutal (alegi tu ce set vrei) + Warglaive :)) kt de repede crezi k pici?? :))=))

Posted

intrii pe forum la blizzard europe , si o sa gasesti raspunsu , eu personal am vazut vre`o 10 topicuri acolo , da daca tie ti'e lene sa te uiti :P de ce nu mi`ar fii si mie :D

am ajuns la level 19 (sign`u nu si`a facut update inca) .. aproape de 20 , si am cam terminat toate questurile din westfall ..din elwyn forest , si aproape toate in LakeShire (mai am 3 din care 2 is postere cu wanted si nu pot sa fac singur ..si unu e cu orcii de la cetatea Stone..nush cum care la fel e cam greu singur , sau la levelu asta.

Intrebarea mea ... , unde as mai putea sa merg sa caut questuri in afara de regiunea asta ? (ps in duskwood nu fac fatza inca doar pe alocuri si doar 1v1 , max 2v2 (sap ftw :)) )

Posted

Eu am iesit 22 din redridge. Cauta grup pentru alea din redridge, si nu prea imi vine sa cred ca le-ai facut pe toate in afara de alea. Plus ca la 20 o sa mai fie cateva available ( si fii sigur ca-l faci pe ala de te trimite in goldshire, ca are 2 follow-ups ).

In cel mai rau caz, mai fa niste questuri in Loch Modan, sau grind in Deadmines.

Posted

intrii pe forum la blizzard europe , si o sa gasesti raspunsu , eu personal am vazut vre`o 10 topicuri acolo , da daca tie ti'e lene sa te uiti :P de ce nu mi`ar fii si mie :D

am ajuns la level 19 (sign`u nu si`a facut update inca) .. aproape de 20 , si am cam terminat toate questurile din westfall ..din elwyn forest , si aproape toate in LakeShire (mai am 3 din care 2 is postere cu wanted si nu pot sa fac singur ..si unu e cu orcii de la cetatea Stone..nush cum care la fel e cam greu singur , sau la levelu asta.

Intrebarea mea ... , unde as mai putea sa merg sa caut questuri in afara de regiunea asta ? (ps in duskwood nu fac fatza inca doar pe alocuri si doar 1v1 , max 2v2 (sap ftw :)) )

si eu m-am blocat pe la lvl tau si de atunci joc doar la H . la Horde e mai simplu de facut lvl la inceput mai ales pt. trolli/orci. Horde FTW !

Posted

la mine pe realm is cam 70g:)

q: unde lvlesc si eu mining de la 282 pana la 300? :| ca am lvl de outland dar nu am lvl de mining si vreau sa merg cu toate in acelasi timp :)

Posted

la mine pe realm is cam 70g:)

q: unde lvlesc si eu mining de la 282 pana la 300? :| ca am lvl de outland dar nu am lvl de mining si vreau sa merg cu toate in acelasi timp :)

Blasted Lands ?