Mamut Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 as vrea si eu un addon care sa arate debuff pe care le pun EU undeva separat, fiindca, ca lock affliction e greu la instante sa te holbezi mereu daca mai e corruption, immolate etc. printre celelalte debuffurip.s: primu pe pagina :) Quote
Stef Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 daca tot veni vorba de addonuri stie cineva un addon gen quest helper sau cartographer ?? daca se poate sa imi dati si link de download Quote
Mamut Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 carbonite questthis addon rocks - ai toata harta descoperita(partile nedescoperite sunt mai intunecate, cele descoperite sunt deschise) - te ajuta si la PvP( in AB iti arata alea cucerite; cu albastru pt ally, cu rosu pt horde)o sa vezi e mf. mie imi place Quote
Stalk3r Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 daca tot veni vorba de addonuri stie cineva un addon gen quest helper sau cartographer ?? daca se poate sa imi dati si link de downloadpt ce ai nevoie de unu mai bun decat quest helper de la cartographer ? sincer ala iti da moka locu unde tre sa meri Quote
Stef Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 am un hunter 34 sunt in stv cand am luat q mi le arata dai logout intru ma uit din parti nimic am facut q care le-am stiut si acuma stau si ma uit in gol.... Quote
Stalk3r Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 lol , eu am rogue level 16 acu , in westfall , toate questurile cate am facut pana acum .. , defapt .. chiar toate din elwyn forest ,cateva din stormwind si toate din westfall , si nu am intampinat probleme deloc PS mai fa`i un update ca e posibil sa nu fie up2date si sa iti mai faca figuri de genu. Folosesti manager de Addon`uri sau oldskool style ? Quote
4Fun Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 as vrea si eu un addon care sa arate debuff pe care le pun EU undeva separat, fiindca, ca lock affliction e greu la instante sa te holbezi mereu daca mai e corruption, immolate etc. printre celelalte debuffurip.s: primu pe pagina :)sper sa'ti fie de folos Quartz Quote
BogdaNzZ Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 mamut, din cate stiu faza aia o patesti pe private... pe blizz sunt separate automat... Quote
Legacy Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 nu , am si eu cateodata prob cu qh ... cateodata le arata iar cateodata nu , de obicei cand fac party cu cineva mi le arata dar cand sunt singur nu le arata de fiecare data Quote
Mamut Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 aham.mz bogdan si 4funp.s: foloseam quartz, dar nu stiam ca are o chestie din aiap.s2: nu am reusit sa o activez :D Quote
Stef Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 lol , eu am rogue level 16 acu , in westfall , toate questurile cate am facut pana acum .. , defapt .. chiar toate din elwyn forest ,cateva din stormwind si toate din westfall , si nu am intampinat probleme deloc PS mai fa`i un update ca e posibil sa nu fie up2date si sa iti mai faca figuri de genu. Folosesti manager de Addon`uri sau oldskool style ?metoda veche....nu , am si eu cateodata prob cu qh ... cateodata le arata iar cateodata nu , de obicei cand fac party cu cineva mi le arata dar cand sunt singur nu le arata de fiecare dataIDEM Quote
Shade Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 vezi cat de ignorant esti, dk te-ai uita asa din intamplare din armory oO, ai vedea k joc cu resto shaman, adik no CC, si crede-ma batem warr+druid, rogue+priest, rogue+mage, warlock+priest, etc. singurule combouri care ne pun probleme sunt: druid + hunter si druid + warlock. si crede-ma k impotriva la primul setup nu ai ce face ..., roots, cyclone, trap, gg, scatter shot, gg.edit: limiteaza-te la clasa pe care o joci, pt k wow nu se invata din povesti, statistici, etc.faptul ca joci tu cu un shaman nu e nici pe departe problema mea, si daca warrior + shaman e un combo prost nu inseamna ca warrior e underpowered in arena. Si daca e un combo bun, then why do you whine.Ia-ti un druid cum fac 30% din toti cei de 2200+ rating si pune mana pe un rockin' s3 2-hander in prima saptamana. Sau stai cu shaman si pierzi. Either way, nu ma intereseaza. Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Warrior+Resto shaman e in top 5 setups la ratinguri mari.Chiar nu se pune problema sa nu poata sa faca fata in arena. Eu nu inteleg cum poate sa moara un shaman de la un hunter cum zici tu in cateva secunde in care esti CC, atata timp cat are ghost wolf instant, healing spells super rapide plus mana regen f mare si hunterul poate sa fie invartit in jur la piloni pana se plictiseste. Quote
4Fun Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 wtf FTW 1 2 toti / toate :) faceau acelasi lucru : stanga / dreapta / acelasi toteme / atacau la fel Oo ... oricum ciudat rau . eu zic k e hack / dual box X5 :) altcineva?? Quote
Stalk3r Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 mai .. eu am o problema preety serioasa .. nu ma pot loga nici pe forum nici pe armory nici unde cu contul de la WoWprimesc mesaju .. "Sorry, you entered an invalid account name or password. Please try again." da sigur ala e pt ca am printat pagina cu datele personale si asa mai departe ..poate careva sa ma ajute ? , am cauta pe forum la Blizzard dar nu am gasit nici o problema de genul..l8er edit .. am rezolvat problema , eu incercam sa ma loghez pe US nu pe EU armory :) .. stupid me -_- Quote
Shade Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 wtf FTW 1 2 toti / toate :) faceau acelasi lucru : stanga / dreapta / acelasi toteme / atacau la fel Oo ... oricum ciudat rau . eu zic k e hack / dual box X5 :) altcineva?? tipul plateste 5 conturi deodata si foloseste un program care sa le sincronizeze, nu e nici un hack cineva deja a dat clear la kara in felul asta Quote
4Fun Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 tipul plateste 5 conturi deodata si foloseste un program care sa le sincronizeze, nu e nici un hackcineva deja a dat clear la kara in felul astace facea cum facea era problema lui oricum am ramas masca ... facea ravagii in AV knd dadea cu Chain Lightning cadea hoarda pe capete :crazy: Quote
Guest Glama Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 ce facea cum facea era problema lui oricum am ramas masca ... facea ravagii in AV knd dadea cu Chain Lightning cadea hoarda pe capete :crazy:Multiboxing ftw Quote
Stef Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 mai .. eu am o problema preety serioasa .. nu ma pot loga nici pe forum nici pe armory nici unde cu contul de la WoWprimesc mesaju .. "Sorry, you entered an invalid account name or password. Please try again." da sigur ala e pt ca am printat pagina cu datele personale si asa mai departe ..poate careva sa ma ajute ? , am cauta pe forum la Blizzard dar nu am gasit nici o problema de genul..l8er edit .. am rezolvat problema , eu incercam sa ma loghez pe US nu pe EU armory :) .. stupid me -_-ori ai un keylogger in PC sau ai zis la cineva contul si parola cel mai bine ar fi sa day recover...ca daor tu stii intrebarile secrete etc. Quote
Stalk3r Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 alea deja nu mai is skill'uri ori ai un keylogger in PC sau ai zis la cineva contul si parola cel mai bine ar fi sa day recover...ca daor tu stii intrebarile secrete etc. am rezolvat :P .. nu aia era problema ,ce ca eu incercam sa ma loghez pe United States , nu pe Europa Quote
Guest Glama Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 alea deja nu mai is skill'uri am rezolvat :P .. nu aia era problema ,ce ca eu incercam sa ma loghez pe United States , nu pe Europa set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com Chiar asa greu e sa le memorezi ? :D Quote
Stalk3r Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 ce`i asa greu sa te uiti mai atent la ce am zis .. ? :Ppe FORUM si pe ARMORY nu reuseam sa ma loghez pentru ca intrasem pe US nu pe wow-europe.com , capish' ? :P Quote
Guest Glama Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 ce`i asa greu sa te uiti mai atent la ce am zis .. ? :Ppe FORUM si pe ARMORY nu reuseam sa ma loghez pentru ca intrasem pe US nu pe wow-europe.com , capish' ? :PAtunci e mai grav, parerea mea :Dworld-of-warcraft.com vs wow-europe.com ... nici o diferenta. Quote