Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

as vrea si eu un addon care sa arate debuff pe care le pun EU undeva separat, fiindca, ca lock affliction e greu la instante sa te holbezi mereu daca mai e corruption, immolate etc. printre celelalte debuffuri

p.s: primu pe pagina :)

Posted

carbonite quest

this addon rocks - ai toata harta descoperita(partile nedescoperite sunt mai intunecate, cele descoperite sunt deschise)

- te ajuta si la PvP( in AB iti arata alea cucerite; cu albastru pt ally, cu rosu pt horde)

o sa vezi e mf. mie imi place

Posted

daca tot veni vorba de addonuri stie cineva un addon gen quest helper sau cartographer ?? daca se poate sa imi dati si link de download

pt ce ai nevoie de unu mai bun decat quest helper de la cartographer ? sincer ala iti da moka locu unde tre sa meri

Posted

am un hunter 34 sunt in stv cand am luat q mi le arata dai logout intru ma uit din parti nimic am facut q care le-am stiut si acuma stau si ma uit in gol....

Posted

lol , eu am rogue level 16 acu , in westfall , toate questurile cate am facut pana acum .. , defapt .. chiar toate din elwyn forest ,cateva din stormwind si toate din westfall , si nu am intampinat probleme deloc

PS mai fa`i un update ca e posibil sa nu fie up2date si sa iti mai faca figuri de genu.

Folosesti manager de Addon`uri sau oldskool style ?

Posted

as vrea si eu un addon care sa arate debuff pe care le pun EU undeva separat, fiindca, ca lock affliction e greu la instante sa te holbezi mereu daca mai e corruption, immolate etc. printre celelalte debuffuri

p.s: primu pe pagina :)

sper sa'ti fie de folos Quartz

Posted

nu , am si eu cateodata prob cu qh ... cateodata le arata iar cateodata nu , de obicei cand fac party cu cineva mi le arata dar cand sunt singur nu le arata de fiecare data

Posted

lol , eu am rogue level 16 acu , in westfall , toate questurile cate am facut pana acum .. , defapt .. chiar toate din elwyn forest ,cateva din stormwind si toate din westfall , si nu am intampinat probleme deloc

PS mai fa`i un update ca e posibil sa nu fie up2date si sa iti mai faca figuri de genu.

Folosesti manager de Addon`uri sau oldskool style ?

metoda veche....

nu , am si eu cateodata prob cu qh ... cateodata le arata iar cateodata nu , de obicei cand fac party cu cineva mi le arata dar cand sunt singur nu le arata de fiecare data

IDEM

Posted

vezi cat de ignorant esti, dk te-ai uita asa din intamplare din armory oO, ai vedea k joc cu resto shaman, adik no CC, si crede-ma batem warr+druid, rogue+priest, rogue+mage, warlock+priest, etc. singurule combouri care ne pun probleme sunt: druid + hunter si druid + warlock. si crede-ma k impotriva la primul setup nu ai ce face ..., roots, cyclone, trap, gg, scatter shot, gg.

edit: limiteaza-te la clasa pe care o joci, pt k wow nu se invata din povesti, statistici, etc.

faptul ca joci tu cu un shaman nu e nici pe departe problema mea, si daca warrior + shaman e un combo prost nu inseamna ca warrior e underpowered in arena. Si daca e un combo bun, then why do you whine.

Ia-ti un druid cum fac 30% din toti cei de 2200+ rating si pune mana pe un rockin' s3 2-hander in prima saptamana. Sau stai cu shaman si pierzi. Either way, nu ma intereseaza.

Posted

Warrior+Resto shaman e in top 5 setups la ratinguri mari.

Chiar nu se pune problema sa nu poata sa faca fata in arena. Eu nu inteleg cum poate sa moara un shaman de la un hunter cum zici tu in cateva secunde in care esti CC, atata timp cat are ghost wolf instant, healing spells super rapide plus mana regen f mare si hunterul poate sa fie invartit in jur la piloni pana se plictiseste.

Posted

:-?? wtf FTW :))

1

2

toti / toate :) faceau acelasi lucru : stanga / dreapta / acelasi toteme / atacau la fel Oo ...

oricum ciudat rau . eu zic k e hack / dual box X5 :) altcineva?? :-??

Posted

mai .. eu am o problema preety serioasa .. nu ma pot loga nici pe forum nici pe armory nici unde cu contul de la WoW

primesc mesaju .. "Sorry, you entered an invalid account name or password. Please try again." da sigur ala e pt ca am printat pagina cu datele personale si asa mai departe ..

poate careva sa ma ajute ? , am cauta pe forum la Blizzard dar nu am gasit nici o problema de genul..

l8er edit .. am rezolvat problema , eu incercam sa ma loghez pe US nu pe EU armory :) .. stupid me -_-

Posted

:-?? wtf FTW :))

1

2

toti / toate :) faceau acelasi lucru : stanga / dreapta / acelasi toteme / atacau la fel Oo ...

oricum ciudat rau . eu zic k e hack / dual box X5 :) altcineva?? :-??

tipul plateste 5 conturi deodata si foloseste un program care sa le sincronizeze, nu e nici un hack

cineva deja a dat clear la kara in felul asta

Posted

tipul plateste 5 conturi deodata si foloseste un program care sa le sincronizeze, nu e nici un hack

cineva deja a dat clear la kara in felul asta

ce facea cum facea era problema lui oricum am ramas masca ... facea ravagii in AV knd dadea cu Chain Lightning cadea hoarda pe capete :crazy:

Guest Glama
Posted

ce facea cum facea era problema lui oricum am ramas masca ... facea ravagii in AV knd dadea cu Chain Lightning cadea hoarda pe capete :crazy:

Multiboxing ftw

Posted

mai .. eu am o problema preety serioasa .. nu ma pot loga nici pe forum nici pe armory nici unde cu contul de la WoW

primesc mesaju .. "Sorry, you entered an invalid account name or password. Please try again." da sigur ala e pt ca am printat pagina cu datele personale si asa mai departe ..

poate careva sa ma ajute ? , am cauta pe forum la Blizzard dar nu am gasit nici o problema de genul..

l8er edit .. am rezolvat problema , eu incercam sa ma loghez pe US nu pe EU armory :) .. stupid me -_-

ori ai un keylogger in PC sau ai zis la cineva contul si parola cel mai bine ar fi sa day recover...ca daor tu stii intrebarile secrete etc.

Posted

alea deja nu mai is skill'uri

ori ai un keylogger in PC sau ai zis la cineva contul si parola cel mai bine ar fi sa day recover...ca daor tu stii intrebarile secrete etc.

am rezolvat :P .. nu aia era problema ,ce ca eu incercam sa ma loghez pe United States , nu pe Europa :))

Guest Glama
Posted

alea deja nu mai is skill'uri

am rezolvat :P .. nu aia era problema ,ce ca eu incercam sa ma loghez pe United States , nu pe Europa :))

set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com
set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com

Chiar asa greu e sa le memorezi ? :D

Posted

ce`i asa greu sa te uiti mai atent la ce am zis .. ? :P

pe FORUM si pe ARMORY nu reuseam sa ma loghez pentru ca intrasem pe US nu pe wow-europe.com , capish' ? :P

Guest Glama
Posted

ce`i asa greu sa te uiti mai atent la ce am zis .. ? :P

pe FORUM si pe ARMORY nu reuseam sa ma loghez pentru ca intrasem pe US nu pe wow-europe.com , capish' ? :P

Atunci e mai grav, parerea mea :D

world-of-warcraft.com vs wow-europe.com ... nici o diferenta.