Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Guest Glama
Posted

Si care da mai mult dmg?

Teoretic Rogue, dar mi se pare ca world record e 4k DPS facut de un warrior.

Guest iDevil
Posted

Teoretic Rogue, dar mi se pare ca world record e 4k DPS facut de un warrior.

4k ? Poate mai mult..

Guest Blade$$
Posted

defapt e singura buna,nu ai ce sai faci,chiar daca il lasi fara hp isi da rapid un heal se face iara in dire bear form si o ia de la capat......

Pai daca iese din bear form e mort

Guest Glama
Posted

pe curse gasesti toate add-onurile de care ai nevoie (aproape)

@sp33d_man ai revenit ? :D :>

Uite, de exemplu eu nu stiu numele unui addon care sa faca ce vrea bardi... Imi spui tu ce sa caut ? :\

[Poate doar Xperl unit frames, in rest nu stiu ..]

Posted

astea 2 leam rezolvat ;))

and still un addon or a thinga'ma'gig somethin` ... sa am extra shortcuts fata de cele din "classica" bara de skills ?

daca te referi la binds pentru additional bars , ai key binds in "esc" menu... daca te referi la un addon pentru bars , care sa`ti dea mobilitate cu bars si sa ai extra daca ai nevoie .. incearca bartender sau cauta "bar addon" pe curse daca nu`ti place ala

stie cineva de ce nu ma pot loga in wowarmory ?

o fi fost picat .. se mai intampla cateodata [ si chiar as intelege sa fie picat , avand in vedere ca trebuie sa adauge guardianele ]

incearca din nou si spune`ne exact ce problema ai daca persista

Posted

am intalnit ieri la 2v2 cel mai de kkt setup: MM hunter si resto drood, bate-i fratioare...., exista niste setupuri foarte imbalanced, mai ales la 2v2 unde CC-ul conteaza ft mult, care pur si simplu iti strica tot farmecul. Ca warrior cand intalnesti vreo 5 ori la rand numai Hunter si Drood si timp de 2 minute nu poti face nimik, k esti mass CC, si iti moare healerul in chinuri iti vine sa dai cu capu in tastatura.

warrior whining about 2v2? go away, seriously.

Guest Glama
Posted

warrior whining about 2v2? go away, seriously.

Mkay, atunci incep eu.

*** de hunter **** cu **** **** *****, mai are si healer in spate.

BLIZZARD NERF DROODS :(.

DAR NUUUU, BLIZZARDU MAI ARE CEVA DE NERFAT LA SP, SE PARE CA INCA E IMBA.

Posted

Pai daca esti priest du-te disc: in 3v3 ai setup-uri foarte bune: resto druid +disc priest+hunter sau in loc de hunter iei rogue. Sa nu mai vorbim de clasicul RPM. In 2v2 mergea rogue cu sp acum nu mai stiu, dar merge sigur disc priest cu rogue :)

Guest Glama
Posted

Pai daca esti priest du-te disc: in 3v3 ai setup-uri foarte bune: resto druid +disc priest+hunter sau in loc de hunter iei rogue. Sa nu mai vorbim de clasicul RPM. In 2v2 mergea rogue cu sp acum nu mai stiu, dar merge sigur disc priest cu rogue :)

Nu am gear de pvp.. sunt shadow, a ajuns rogue langa mine m-a omorat like np.

Pvp isn't for me !

Posted

vezi cat de ignorant esti, dk te-ai uita asa din intamplare din armory oO, ai vedea k joc cu resto shaman, adik no CC, si crede-ma batem warr+druid, rogue+priest, rogue+mage, warlock+priest, etc. singurule combouri care ne pun probleme sunt: druid + hunter si druid + warlock. si crede-ma k impotriva la primul setup nu ai ce face ..., roots, cyclone, trap, gg, scatter shot, gg.

edit: limiteaza-te la clasa pe care o joci, pt k wow nu se invata din povesti, statistici, etc.

Posted

alo , ce`i cu scandalu' :))

asa .. revenind , la problema care ziceam ca o intampin , atunci cand ma loghez .. ma rog , cand vreau sa ma loghez , imi spune ca invalid id or password , dar .. sunt mai mult ca sigur ca nu le-am scris gresit, acu sunt la lucru , deseara cand ajung o sa incerc iar sa vedem ,poate chiar o fii fost picat.

Posted

vezi cat de ignorant esti, dk te-ai uita asa din intamplare din armory oO, ai vedea k joc cu resto shaman, adik no CC, si crede-ma batem warr+druid, rogue+priest, rogue+mage, warlock+priest, etc. singurule combouri care ne pun probleme sunt: druid + hunter si druid + warlock. si crede-ma k impotriva la primul setup nu ai ce face ..., roots, cyclone, trap, gg, scatter shot, gg.

edit: limiteaza-te la clasa pe care o joci, pt k wow nu se invata din povesti, statistici, etc.

Nu stiu ce spec are shamanul tau in arena, dar cel din armory de acum nu e prea OK. In cazul in care joaca cu asta. Nu are nevoie de improved Chain Heal for sure. Fara 3 puncte in Focused Mind nici nu se discuta. Atm am observat ca se joaca un 0/20/41 ceva de genu: http://www.wowhead.com/?talent=hZtbb0xxZE0otV0stez

Oricum Hunter+Druid e un setup greu pentru voi si poate doar neidemanarea celorlati sa va faca sa castigati. Daca ai fi avut druid ca si healer poate ar fi fost mai usor.