4Fun Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 cum poti schimba serverul de wow..eu joc pe wowromania dar vreau sa trec pe echonet...cum fac...?am cont..am schimbat realmistu si nu tot nu mere:(...help pls....tre sa sterg ceva..? nu tre sa stergi nimic .. vezi sa ai aceeasi versiune cu cea de pe server ... schimbi realmlistul si asta e Quote
andrew` Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 cum poti schimba serverul de wow..eu joc pe wowromania dar vreau sa trec pe echonet...cum fac...?am cont..am schimbat realmistu si nu tot nu mere:(...help pls....tre sa sterg ceva..? uite asta e char meu de pe echonet. - recent deletat http://www.youtube.com/watch?v=aRzImIbO6WY echonet e server bunicel(bossi sunt scriptati in BT HYJAL SSC, si instantele din outland). Bafta ! - recomand oficialul. Iau pauza de "wow" pt. o vreme apoi intru in forta pe oficial. Screw private servers. ! Blizz FTW ! Quote
Stalk3r Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 care e ce`l mai linistit realm (pe Blizz ofcourse) in sensu ..ca eu nu sunt chiar un pvp-ist inrait , si vreau doar sa descopar .. asa cum e originala luma WoW. Quote
Mamut Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 care e ce`l mai linistit realm (pe Blizz ofcourse) in sensu ..ca eu nu sunt chiar un pvp-ist inrait , si vreau doar sa descopar .. asa cum e originala luma WoW.pai intra pe un realm PvE sau RP(roleplaying, dar nu stiu ce inseamna)realm PvP daca vrei sa te bati cu hoarda/alianta toata ziuaNOTA!: daca intri pe un realm PvE nu-ti poti transfera charu pe un realm PvP; de pe un realm PvP poti sa-ti muti charu pe un realm PvE, dar dupa mutare nu poti sa-l mai aduci inapoi pe un PvP Quote
Guest Glama Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 uite asta e char meu de pe echonet. - recent deletat http://www.youtube.com/watch?v=aRzImIbO6WYechonet e server bunicel(bossi sunt scriptati in BT HYJAL SSC, si instantele din outland). Bafta ! - recomand oficialul.Iau pauza de "wow" pt. o vreme apoi intru in forta pe oficial. Screw private servers. ! Blizz FTW !Imo oamenii ca tine nu ar trebuii sa aiba acces la youtube. >.>@Stalk3rGo @ PvE Realm.Pe unele realmuri RP oricum RP-ul este mort.. [ex. Ravenholdt RPPvP]LE : Pe un realm PvE inca se paote face pvp... sa nu crezi altceva :D Quote
Stalk3r Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 am cumparat jocu , dar din cate am auzit prima luna e gratuit , dar tot trebuie sa platesc la faza cu game card`u sau cu cardul ,si eu nu mi`am cumparat pt ca stiam ca e free 1 luna , da nu mi`am imaginat ca totusi tre sa stabilesc de pe acu .. , si inca nu am primit cardul pe care primesc salariul .. deci mai am vre-o shansa sa joc acu seara ?Daca eu bag cardul de credit a lui taicameu , si cand il primesc pe al meu , care va fii sapt viitoare , sa il schimb cu al meu , e posibil ? pe scurt , e posibil sa trec de la un card la altul ? Quote
Guest Glama Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 am cumparat jocu , dar din cate am auzit prima luna e gratuit , dar tot trebuie sa platesc la faza cu game card`u sau cu cardul ,si eu nu mi`am cumparat pt ca stiam ca e free 1 luna , da nu mi`am imaginat ca totusi tre sa stabilesc de pe acu .. , si inca nu am primit cardul pe care primesc salariul .. deci mai am vre-o shansa sa joc acu seara ?Daca eu bag cardul de credit a lui taicameu , si cand il primesc pe al meu , care va fii sapt viitoare , sa il schimb cu al meu , e posibil ? pe scurt , e posibil sa trec de la un card la altul ?Da, poti sa schimbi cardulExista si functia Subscription, iti plateste automat in fiecare luna / 3 luni / 6 luni s.a.m.d.Raspunsul scurt:Da, poti sa schimbi payment method si cardul de pe care platesti.Raspunsul f scurt :Da. Quote
BogdaNzZ Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 @stalker: nu trebuie neaparat sa-l bagi pe-al lu' taica-tu', poti sa cauti unul la nimereala pe google pana il bagi pe cel corect.. Quote
Adrian_Mihaix Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 NU INTRA PE UN PVE REALM. Vei fi blocat acolo pe veci. Chiar nu are rost sa faci nici un char pe un pve realm. Gaseste un PvP realm cu medium population(recommended is moarte la gasit grupuri...iar High,Full de obicei sunt prea pline de alts si au preturi pe AH uriase) asa e cel mai bine. Ajungi gankat de cateva ori in stranglethorn vale, si din cand in cand te va mai trimite cineva de higher lvl la graveyard. Quote
Shade Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Chiar nu are rost sa faci nici un char pe un pve realm.In afara de motivele pe care deja le-ai enumerat, si care au fost destul pentru ca niste prieteni de-ai mei sa se mute pe realm-ul meu (care e pve btw).Eu chiar nu vad care ar fi marele bonus al unui pvp realm in afara de faptul ca te poti transfera oriunde contra cost (whoop dee doo). Quote
sp33d_man Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 In afara de motivele pe care deja le-ai enumerat, si care au fost destul pentru ca niste prieteni de-ai mei sa se mute pe realm-ul meu (care e pve btw).Eu chiar nu vad care ar fi marele bonus al unui pvp realm in afara de faptul ca te poti transfera oriunde contra cost (whoop dee doo).chiar asa de mult iti place sa mergi sa faci instanta si sa vezi 2 guilde alianta care sumoneaza, si tu nu le poti face nimic doar /wave ??pierde tot farmecul dintre ura celor 2 tabere... mi se pare doar un faction based realmurile PVE.P.S am presupus prin absurd ca esti horda :P Quote
Lasher_ro Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Prefer sa /wave decat sa fiu intrerupt constant din questing sau altceva. In Lineage 2 prefer PvP, dar in WoW e facuta mult mai bine partea de PvE, incat prefer o instanta decat un BG. Quote
Shuriken Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Prefer sa /wave decat sa fiu intrerupt constant din questing sau altceva. In Lineage 2 prefer PvP, dar in WoW e facuta mult mai bine partea de PvE, incat prefer o instanta decat un BG.fiecare cu preferintele lui,personal mas plictisii sa fac toata ziua numa pve.Nu stiu daca ai facuto sau nu,dar joaca si tu putin pe un pvp realm,nu e chiar asa treaba cum crezi,is destuii playeri de la alliance/horde care desi te intersectezi cu ei daca le dai un /wave /hello nau nici o treaba cu tine isi vad de quest si te lasa in pace,sau te omoara ca sa arate ca ei au 70 si te omoara cu usurinta,daca e asta cazu dute fumeaza o tigara,sau dute fa cva 5 minute ca nu sta el atata timp sa te astepte sa te mai omoare odata.Pana la urma jocu se cheama World of WARcraft,nu World of PEACEcraft,pvp aduce un alt farmec jocului in opinia mea. Quote
beamer Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 sa faci lvl pe un pvp realm este o parte faina a acestui joc,parerea mea :) Stv .este infernul oracarui realm si mai sunt inca cateva zone fierbinti(taren mill,southshore,stromgarde in arathi) in general zonele unde cele doua factiuni isi cresc alturile si au multe questuri asemanatoare ca cerinte,fain este cum incepe scandalul:) prima data se bat cu caracterele mici ,apoi cel care pierde se oftica si se logeaza pe main care de multe ori este tot pe acolo lasat:) si ii crapa pe cei care lau batut , aia batutii se logeaza si ei pe mainurile lor care intamplator se afla si ele tot pe aproape:P si uite asa incepe distractia :) Quote
CryNow Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 something nasty, un link de download wow [ freee ] fie torrent fie ... orice pls [wow simplu ] Quote
Stalk3r Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 avand in vedere ca nu prea am prieteni , am decis sa intru alaturi de Unul pe Zenedar , sa intru in guilda lor sa formam una strategica , daca nu o sa imi convina ... am tot timpu din lume sa ma mut oricum :) Quote
ChoWdeR Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 uite asta e char meu de pe echonet. - recent deletat http://www.youtube.com/watch?v=aRzImIbO6WY echonet e server bunicel(bossi sunt scriptati in BT HYJAL SSC, si instantele din outland). Bafta ! - recomand oficialul. Iau pauza de "wow" pt. o vreme apoi intru in forta pe oficial. Screw private servers. ! Blizz FTW ! haha ce te-au injurat aia Quote
Guest Blade$$ Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Ce tactici rogue vs druid stiti ?Am un rogue si ma descurc bine in pvp da un druid pe feral in dire bear form ala bolnav imi pune probleme mari.... as avea nevoie de niste sfaturi , o tactica ceva... Quote
Guest Glama Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Ce tactici rogue vs druid stiti ?Am un rogue si ma descurc bine in pvp da un druid pe feral in dire bear form ala bolnav imi pune probleme mari.... as avea nevoie de niste sfaturi , o tactica ceva...Fugi. Quote
Shade Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 fiecare cu preferintele lui,personal mas plictisii sa fac toata ziua numa pve.Nu stiu daca ai facuto sau nu,dar joaca si tu putin pe un pvp realm,nu e chiar asa treaba cum crezi,is destuii playeri de la alliance/horde care desi te intersectezi cu ei daca le dai un /wave /hello nau nici o treaba cu tine isi vad de quest si te lasa in pace,sau te omoara ca sa arate ca ei au 70 si te omoara cu usurinta,daca e asta cazu dute fumeaza o tigara,sau dute fa cva 5 minute ca nu sta el atata timp sa te astepte sa te mai omoare odata.Pana la urma jocu se cheama World of WARcraft,nu World of PEACEcraft,pvp aduce un alt farmec jocului in opinia mea.faza e ca atunci cand am inceput sa joc wow aveam o panarama de PC si nu puteam sa fac nici macar pve in liniste, daramite daca ma mai trimiteau si aia la graveyard de 20-30 de ori pe zi.Intotdeauna mi-a placut sa am o atmosfera relaxanta cand fac lvl, nu sa stau cu frica-n san ca vine un rogue si mi-o da inainte sa pot sa-i fac ceva.Personal, la cat de mult stau sa gasesc cate un group, prefer sa dau /wave decat sa ne-o luam apoi sa isi dea disband ca le-a pierit cheful.Dar vai ! 0 % Hit ^^Dar vai, 176 spellhit si 5/5 shadow focus. Quote
Guest Glama Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 faza e ca atunci cand am inceput sa joc wow aveam o panarama de PC si nu puteam sa fac nici macar pve in liniste, daramite daca ma mai trimiteau si aia la graveyard de 20-30 de ori pe zi.Intotdeauna mi-a placut sa am o atmosfera relaxanta cand fac lvl, nu sa stau cu frica-n san ca vine un rogue si mi-o da inainte sa pot sa-i fac ceva.Personal, la cat de mult stau sa gasesc cate un group, prefer sa dau /wave decat sa ne-o luam apoi sa isi dea disband ca le-a pierit cheful.Dar vai, 176 spellhit si 5/5 shadow focus.Dar vai ! Sunt nab si nu am bani de sockete :-" Quote
Shuriken Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Buna tactica.........defapt e singura buna,nu ai ce sai faci,chiar daca il lasi fara hp isi da rapid un heal se face iara in dire bear form si o ia de la capat...... Quote
Bulan69 Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 am intalnit ieri la 2v2 cel mai de kkt setup: MM hunter si resto drood, bate-i fratioare...., exista niste setupuri foarte imbalanced, mai ales la 2v2 unde CC-ul conteaza ft mult, care pur si simplu iti strica tot farmecul. Ca warrior cand intalnesti vreo 5 ori la rand numai Hunter si Drood si timp de 2 minute nu poti face nimik, k esti mass CC, si iti moare healerul in chinuri iti vine sa dai cu capu in tastatura. Quote
Animosity Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 uhm .. ar putea sami dea cineva links (directe) catre vreo cateva addonuri ? O_o nu prea ma descurc cu Google - Cartographer- Mob / Enemy HP ( u know sa pot vedea HP la mobs & other players )- Ceva addon sa pot plasa shortcuts la skills ca pe unde vreau ? ( am inteles de la cineva ca ar fi ... ) Quote