Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

salut , m-am decis si eu sa ma bag pe oficial pt ca .. am strans o groaza de motive pt care sa il cumpar

singura nedumerire .. , voi cum platiti pe luna ? card. .. pre paid card .. sau daca sunt alte modalitati ?

si prima luna e gratis ? sau ce oferte de genu sunt ?

Posted

as vrea sa stiu si eu ceva..exista wow pt single player...sau offline.....daca da...dati un link de unde pot downloada...presupun ca trb sa instalez un patch pt single player..as dori macar un nume al patchului sau linku' :gun:

Posted

as vrea sa stiu si eu ceva..exista wow pt single player...sau offline.....daca da...dati un link de unde pot downloada...presupun ca trb sa instalez un patch pt single player..as dori macar un nume al patchului sau linku' :gun:

:rofl1: :rofl2: cea mai mare bazaconie pe care am auzit-o :)))

o intrebare, ce te face pe tine sa crezi ca exista "o versiune" de single player, daca topicul se alfta la sectiunea MMO ?

sa fiu ontopic si sa raspund la intrebare, nu

Posted

mamut si brokenlord dati-mi si mie linkurile voastre la armory ca sunt curios ce caractere aveti de postati talent-builduri atat de 'bune'.

mamut stiu ca nu joaca pe oficial deoarece postase acuma ceva vreme ca nu ii da mama lui banii sa plateasca deoarece cred ca e o prostie sa platesti ca sa te joci :lol:

Posted

bloodboil down, gorefiend down

am avut timp sa incercam si vreo 2 wipes la reliquary... jesus christ, e prea de tot. La ce performante au astia din raid cred ca-l facem peste o luna de wipes...

Posted

crynow, tind sa te corectez..

poti sa joci wow pe single player, era ceva patch mai demult, dar nu stiu linkul de la el..

nu exista asa ceva :) .. singura modalitate sa joci "single player" e sa'ti faci sv (emulator) si sa faci ce vrei tu acolo ... jocul este conceput k un MMO ^:^)^ deci nu are single player

Posted

ce rost ar avea sa joci single? ... harta e imeeeeeensa si dupa cateva ore singur fara sa vb cu nime in joc teai plictisi rau de tot pt k nu ai ce face .. ai face f rpd lvl maxim si imediat ar deveni plictisitor.

Guest Glama
Posted

Greetings fellow wowers :) cineva de aici pe realmul Alonsus eu ? :)

Posted

Imi arata cum sa fac numa alea luate.

Ce skill merge cu Engineering?

dak te refereai la profesie :) ... mining k sa nu cheltui chiar asa multi bani pt fiecare skill

Posted

super , deci o sa raman la modul de plata prin card , in curand voi avea card la BRD , e ok right ? si daca ma razgandesc sa platesc cu card si sa platesc cu prepayd card se poate ?.. mii s-ar parea corect.

Inca o intrebare ... pe ce Realm e mai indicat sa joc ?

Posted

super , deci o sa raman la modul de plata prin card , in curand voi avea card la BRD , e ok right ? si daca ma razgandesc sa platesc cu card si sa platesc cu prepayd card se poate ?.. mii s-ar parea corect.

Nu conteaza de la ce banca este cardul atata timp cat este VISA ,Visa Electron, Mastercard

Posted

si daca ma razgandesc sa platesc cu card si sa platesc cu prepayd card se poate ?.. mii s-ar parea corect.

dak te rezgandesti sa schimbi din card in prepay sau invers se poate ... intri la cont si modifici datele

iti sugerez sa joci pe un realm unde ai mai multi prieteni :)

Posted

cum poti schimba serverul de wow..eu joc pe wowromania dar vreau sa trec pe echonet...cum fac...?am cont..am schimbat realmistu si nu tot nu mere:(...help pls....tre sa sterg ceva..? :comp2: