4Fun Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 platesti un mag sa'ti faca portal shattar si apoi o iei pe jos alta solutie nu vad :) Quote
BogdaNzZ Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 mamut si brokenlord dati-mi si mie linkurile voastre la armory ca sunt curios ce caractere aveti de postati talent-builduri atat de 'bune'. Quote
Stalk3r Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 salut , m-am decis si eu sa ma bag pe oficial pt ca .. am strans o groaza de motive pt care sa il cumparsingura nedumerire .. , voi cum platiti pe luna ? card. .. pre paid card .. sau daca sunt alte modalitati ?si prima luna e gratis ? sau ce oferte de genu sunt ? Quote
CrazyD3M0N Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Stalk3r, cand cumperi jocul iti va da un cd-key care va fi numai al tau, cand bagi cd-key-ul iti da o luna gratisyo cumpar pre paid card k sa joc, 60 de zile costa mai putin de 1,4 milgasesti pre paid card la aproape toate magazinele onlinepoftim 2 linkuri bune :) :http://www.emag.ro/jocuri_pc/cartela-prepa...pBC101234-G2134http://www.gameshop.ro/games.php?game_ID=3174 Quote
Stalk3r Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 am inteles , si daca vreau sa platesc cu cardul , ma costa mai mult sau mai putin ? sa platesc direct la blizzard. Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Te costa mai mult cu game card. In functie de subscription platesti intre 10.99 si 12.99 euro luna daca platesti prin credit card. Quote
sir dylan Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 as vrea sa stiu si eu ceva..exista wow pt single player...sau offline.....daca da...dati un link de unde pot downloada...presupun ca trb sa instalez un patch pt single player..as dori macar un nume al patchului sau linku' Quote
CryNow Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 as vrea sa stiu si eu ceva..exista wow pt single player...sau offline.....daca da...dati un link de unde pot downloada...presupun ca trb sa instalez un patch pt single player..as dori macar un nume al patchului sau linku' :rofl1: :rofl2: cea mai mare bazaconie pe care am auzit-o ) o intrebare, ce te face pe tine sa crezi ca exista "o versiune" de single player, daca topicul se alfta la sectiunea MMO ? sa fiu ontopic si sa raspund la intrebare, nu Quote
Legacy Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 mamut si brokenlord dati-mi si mie linkurile voastre la armory ca sunt curios ce caractere aveti de postati talent-builduri atat de 'bune'.mamut stiu ca nu joaca pe oficial deoarece postase acuma ceva vreme ca nu ii da mama lui banii sa plateasca deoarece cred ca e o prostie sa platesti ca sa te joci :lol: Quote
Shade Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 bloodboil down, gorefiend downam avut timp sa incercam si vreo 2 wipes la reliquary... jesus christ, e prea de tot. La ce performante au astia din raid cred ca-l facem peste o luna de wipes... Quote
filth Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 crynow, tind sa te corectez..poti sa joci wow pe single player, era ceva patch mai demult, dar nu stiu linkul de la el.. Quote
virus_ro Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 single player in varianta in care iti faci server si joci singur de nebun ... poate la asta te`ai referit ... Quote
Erhard Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Ultima intrebare: exista un addon care sa imi arate unde sunt questurile care le pot lua? Quote
4Fun Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 crynow, tind sa te corectez..poti sa joci wow pe single player, era ceva patch mai demult, dar nu stiu linkul de la el..nu exista asa ceva :) .. singura modalitate sa joci "single player" e sa'ti faci sv (emulator) si sa faci ce vrei tu acolo ... jocul este conceput k un MMO ^:^)^ deci nu are single player Quote
jeki Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 ce rost ar avea sa joci single? ... harta e imeeeeeensa si dupa cateva ore singur fara sa vb cu nime in joc teai plictisi rau de tot pt k nu ai ce face .. ai face f rpd lvl maxim si imediat ar deveni plictisitor. Quote
Guest Glama Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Greetings fellow wowers :) cineva de aici pe realmul Alonsus eu ? :) Quote
Erhard Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Da asta.Imi arata cum sa fac numa alea luate.Ce skill merge cu Engineering? Quote
4Fun Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Imi arata cum sa fac numa alea luate.Ce skill merge cu Engineering?dak te refereai la profesie :) ... mining k sa nu cheltui chiar asa multi bani pt fiecare skill Quote
Erhard Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Sunt gnome, se merita mining/engineer sau ma bag pe tailoring? Quote
Stalk3r Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 super , deci o sa raman la modul de plata prin card , in curand voi avea card la BRD , e ok right ? si daca ma razgandesc sa platesc cu card si sa platesc cu prepayd card se poate ?.. mii s-ar parea corect. Inca o intrebare ... pe ce Realm e mai indicat sa joc ? Quote
zetulescu Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 super , deci o sa raman la modul de plata prin card , in curand voi avea card la BRD , e ok right ? si daca ma razgandesc sa platesc cu card si sa platesc cu prepayd card se poate ?.. mii s-ar parea corect. Inca o intrebare ... pe ce Realm e mai indicat sa joc ?Nu conteaza de la ce banca este cardul atata timp cat este VISA ,Visa Electron, Mastercard Quote
4Fun Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 si daca ma razgandesc sa platesc cu card si sa platesc cu prepayd card se poate ?.. mii s-ar parea corect. Inca o intrebare ... pe ce Realm e mai indicat sa joc ?dak te rezgandesti sa schimbi din card in prepay sau invers se poate ... intri la cont si modifici dateleiti sugerez sa joci pe un realm unde ai mai multi prieteni :) Quote
Stalk3r Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 pai .. nu cunosc pe absolut nimeni care sa joace WoW pe oficial :\ Quote
sir dylan Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 cum poti schimba serverul de wow..eu joc pe wowromania dar vreau sa trec pe echonet...cum fac...?am cont..am schimbat realmistu si nu tot nu mere:(...help pls....tre sa sterg ceva..? Quote