Shade Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Saptamanile astea ma apuc si eu de WoW pe off(finally!!), si vreau sa am toate datele inainte de a incepe, deci am cateva intrebari:1. Care e cea mai buna rasa pt mag?2. Ce addonuri sa foloosesc( pt. mag, quests, harta, misc, etc.)3. Si ce build sa fol pt PvE si pt PvP?Pentru priest:1. Pe langa racials (desi ar trebui sa alegi dupa looks nu dupa racials), fiecare rasa de priest are 2 vraji speciale. Vezi http://www.wowwiki.com/Priest_abilities#Racial_Spells pentru o lista. Mie imi plac cele de la Night Elf.2. Nici unul. Invata-te sa joci fara add-ons pana ajungi lvl ceva mai mare.3. Priest e o clasa bazata pe 2 moduri de joc: healer sau dps. Daca vrei dps, shadow. Daca vrei healer, holy pve, disc pvp. Quote
M0rtix Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 eu am 70 shadow priest cu 952 spell dmg si tin sa zic ca in raids esti cautat mai mult holy decat shadow. prefera sa ia lock sau mage in loc de shadow priest in heroics si in kara. in alea 25 spriestu are locul lui dar tre sa fii cel mai smecher spriest din guilda. daca vrei sa iti faci dmg dealer mergi pe mag sau hunter daca vrei healer fa- ti priest. Quote
Legacy Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Mi-a cazut jumate de sabie in zul'farak (Jang'thraze the Protector) , maine mai fac odata ptr a doua jumate(de la primu boss). Am incercat si azi cu boost dar nu am reusit.Insa am auzit ca nu sunt ptr hunter, ci mai mult pentru tank :/Aveti aici o lista cu itemele ce cad in zul'farrak , astp cateva sugestii dupa care sa ma duc:http://wow.allakhazam.com/dyn/z/76.html Quote
Erhard Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 eu am 70 shadow priest cu 952 spell dmg si tin sa zic ca in raids esti cautat mai mult holy decat shadow. prefera sa ia lock sau mage in loc de shadow priest in heroics si in kara. in alea 25 spriestu are locul lui dar tre sa fii cel mai smecher spriest din guilda. daca vrei sa iti faci dmg dealer mergi pe mag sau hunter daca vrei healer fa- ti priest.Aha, multumesc de sfat, sunt fan dmg, deci ma fac mage... Quote
beamer Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 mai bine fa un warlock daca vrei dmg in raids ,mage suxx atm. Quote
Erhard Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Nvm cred ca raman mage sau imi continui druidul, e bun de ceva (druidul) ? Quote
beamer Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 este:) hot and run,hot and run ,hug pillar ,again hug pillar oom the mage 'till is dead :P Quote
Aldguth Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Toate clasele sunt bune de "ceva" IMO, druidul ar trebuii nerfed.....sau ba nu ca imi leveluiesc si eu unul acum. Quote
zetulescu Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Nvm cred ca raman mage sau imi continui druidul, e bun de ceva (druidul) ?Eu mi-am facut druid ...vreau resto..pot sa-ti spun ca este f fun sa cresti cu druidul...la 70 iti alegi pe ce drum mergi...sau chiar mai devreme eu de la 60 am crescut resto..( in party bineanteles :) ) Quote
Erhard Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Cum adica "Pe ce drum mergi" si "am crescut restu", ca nu inteleg ^^ Quote
4Fun Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Cum adica "Pe ce drum mergi" si "am crescut restu", ca nu inteleg ^^pe ce drum mergi .. adik iti alegi dak vrei sa fi healer/dps/tank (asta la druid) .. la orice clasa iti alegi pe ce "tree" vrei :)am vazut k pe tine te intereseaza popa .... la popa iti alegi healer ( holy) / dps (shadow) / si disciple (care nu stiu cu ce se mananca .. stiu k sunt cautati in pvp arena k au rezistenta mare cu shieldul ) Quote
Erhard Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Stiu ca deja sunt enervant, dar vreau sa nu ma am datele necesare,deci jobs pt. mage/druid si arme pt mage/druid daca se poate ^_^ Quote
beamer Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 http://www.wowwiki.com ,http://wow.allakhazam.com,http://thottbot.com,http://www.wowhead.com,gasesti aici orice informatie despre wow Quote
4Fun Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Stiu ca deja sunt enervant, dar vreau sa nu ma am datele necesare,deci jobs pt. mage/druid si arme pt mage/druid daca se poate ^_^acum iar tre sa'ti alegi .. pt mage/popa dak vrei pve sugerez sa'ti faci tailor care poate fi combinat cu herbalism/skinning/mining ( pt facut bani ) iar pt pvp nu vad folosul jobului iar iteme .. 60-70 iti pastrezi ce iteme gasesti din quest ( cele de heal/dps/etc ) ... mai multe despre iteme nu prea stiu ce sa'ti zic k's o gramada ... pt mag arma sugerez sa'ti iei cutitul+off handul din pvpiar la druid dak vrei healer la fel mace+off hand din pvp sau The Essence Focuserde la ah +1 off hand; iar dak vrei tank Braxxis' Staff of Slumber (ah) si mai tarziu farmezi reputatie cu Cenario Expedition pt Earthwarden Quote
M0rtix Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 pai la mag ia-ti tailor ca sa poti la 70 sa iti faci Frozen shadoweave sau Spellfire set deoarece seturile astea te ajuta foarte mult si poti sa le tii mult si bine chiar si dupa kara. la drood eu am vazut multi cu herbalism/alchemy( la horde) deoarece ai racial de increase herbalism. Quote
zetulescu Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Am scris mai sus ca vreau DPS nu heal :)atunci fa-ti rogue ......si gata Quote
Erhard Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Sa ma clarific, vreau o clasa ranged cu dmg mare, versatila si cel mai important: FUN ^^Shamanul are ceva DPS? Quote
M0rtix Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 take hunter mage or lock you choosehunter e fun Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Asa si de unde sa stie lumea ce e fun pentru tine? Pentru unii e fun sa stea in stealth si sa faca corpse camping jumatate de zi, pentru altii e pierdere de vreme, nu crezi ca ar fi mai bine sa deschizi o pagina de IE/Mozilla sau ce folosesti si sa te uiti putin pe forum la Blizz cam ce stie fiecare clasa ranged sa faca? Dupa care eventual mai mergi pe ceva situri de profil si mai citesti cam ce se cere la momentul actual in PVE/PVP, sa iti faci apoi in baza unor informatii o parere proprie despre ce iti place TIE si nu ce ii place la X sau la Y de pe forum? Quote
Avzar Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Baieti, ce ziceti...ma duc in Outland de la 58 sau sa mai stau pana la 60 in Azeroth. Daca da, de ce si daca nu de ce...M-as duce in Outland ca ma seaca q-urile din Azeroth...dar ma gandesc sa nu raman in pana de q-uri dupa aia in Outland...so ? :D Quote
4Fun Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Baieti, ce ziceti...ma duc in Outland de la 58 sau sa mai stau pana la 60 in Azeroth. Daca da, de ce si daca nu de ce...M-as duce in Outland ca ma seaca q-urile din Azeroth...dar ma gandesc sa nu raman in pana de q-uri dupa aia in Outland...so ? :Dsunt o gramda de quri nu ai cum sa ramai fara :) .. la 70 tot o sa mai ai quri nefacute .. asa k te poti duce linistit :> Quote
Legacy Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Mi-a cazut jumate de sabie in zul'farak (Jang'thraze the Protector) , maine mai fac odata ptr a doua jumate(de la primu boss).Insa am auzit ca nu sunt ptr hunter, ci mai mult pentru tank :/Aveti aici o lista cu itemele ce cad in zul'farrak , astp cateva sugestii dupa care sa ma duc:http://wow.allakhazam.com/dyn/z/76.html^----:D Quote
M0rtix Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 oki am skinning 300 si nu am unde sa invat in kalimador. stiu ca in thrallmar invat master skinner dar cum ajung acolo la lvl 52? Quote