Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

Sa isi faca ce clasa ii face placere sa joace. Atata timp cat iti place clasa si te intereseaza cat de cat ce poate face clasa respectiva si incerci sa ai best pve build/best pve gear(normal la care ai acces) o sa iti gasesti loc in un guild care face PVE, absolut toate clasele au loc in PVE ca dps. Daca nu iti place sa iti joci clasa la un moment dat o sa o lasi balta si treci la altceva care iti face placere sa joci.

Avand in vedere mai ales ca acum se apuca de joc, probabil nu va avea timp sa faca lvl+raiding serios inainte sa apara WOTLK, iar cand apare probabil se vor schimba multe in ce priveste top pve dps asa ca un motiv in plus sa joace o clasa care crede el ca i-ar placea.

Posted

O intrebare ....am un prieten care vrea sa se apuce de wow...pun aceasta intrebare in numele lui......ca dps pt pve..ce caracter recomandati sa-si faca? multam

parerea mea ptr pve mage ar fi ok in heroics tot timpu ai loc pana te gearui si dupaia in raiduri ai multe avantaje ca mag si bun dps
Posted

ce pro esti :o, ma inveti si pe mine sa ma joc wow , te roooooooooog :o?!?

frate o iei pe urma subsemnatului mamut si incepi sa postezi din ce ai visat azi noapte, ma mir cum aia de la blizz nu va invita sa faceti talents-tree pt wotlk, la ce ide aveti :o

Posted

ce pro esti :o, ma inveti si pe mine sa ma joc wow , te roooooooooog :o?!?

frate o iei pe urma subsemnatului mamut si incepi sa postezi din ce ai visat azi noapte, ma mir cum aia de la blizz nu va invita sa faceti talents-tree pt wotlk, la ce ide aveti :o

fara comentarii acide. Daca cineva nu stie il ajuti sa inteleaga, nu iti bati joc de el mkay? Iti spun eu ca inainte ca lumea sa vada care-s "best" specs tot asa faceau si nu ii lua nimeni la misto.

@broken: "spell pally" nu exista, retribution e melee build si se bazeaza pe 2handed asa ca punctele in redoubt sunt degeaba.

In general pentru o clasa hybrid offspec-ul o sa fie healing tree cu talentele care impiedica pierderea de cast time.

Elemental shammy pvp e de obicei 40/0/21, nu au prea mare folos pentru totem of wrath.

Iar la mage dupa cum a spus si 4fun, frostbite cel putin e lifesaver.

Posted

pala healer/dd in bg(sa se poata descurca si singur)

frost mage pvp cu sansa de stun, si dot+pyroblast

hunter care poate rezista mult in bg-uri si cu dmg destul de mare

@bulan69: nu prea le am cu warr; ma gandeam ca ma inveti tu cate ceva :D

@shade: imi place cum gandesti :)

LE: am editat numele la specu de hunter; fericit acuma?

LE2: as vrea sa stiu daca se merita sa mergi cu arma 2h pe un spec fury; sau cu dual wield cu un spec arms

Posted

@shade: frate daca vezi k nu ai nici o treaba cu builduri nu stai sa postezi ce-ti trece tie prin minte, "hunter tank" lol. LOOOOOOOOOOOOOL. Daca nu stii intrebi, nu-ti dai cu presupusu despre niste chestii de care n-ai habar.

@mamutu: daca n-ai fost cumva ironic, ce ai vrea sa stii despre warrior?

Posted

Ok deci la mage e total aiurit

La shamy ala il folosesc eu pun si pe ench pentru Ghost Wolf Instant

La Paly m-am referit paladin pe retri cu scut si arma de spelldmg cu mult spell dmg daca te pricepi cam asa incepi un duel Repetance,Seal Of Veghedance(sau cum so numi),Hammer Of Justice,lovesti de 5 ori,seal of righthouse,judgement si dupa aceia ii va lua dmg cu judgement in jur de 1k si apoi tot 300 in fiecare secunda,Apoi tot ii dai cu Crusader Strike.Cel putin mie asa imi place sa joc cu Retry Pala,si e destul de bun in PVP.

@Bulan69 bah tu esti foarte rau suntem incepatori,sunt primele mele builduri pe net,daca am gresit sau am facut oribil macar merit sa imi explici ce am gresit nu sa iti bati joc de mine.

Posted

Ok deci la mage e total aiurit

La shamy ala il folosesc eu pun si pe ench pentru Ghost Wolf Instant

La Paly m-am referit paladin pe retri cu scut si arma de spelldmg cu mult spell dmg daca te pricepi cam asa incepi un duel Repetance,Seal Of Veghedance(sau cum so numi),Hammer Of Justice,lovesti de 5 ori,seal of righthouse,judgement si dupa aceia ii va lua dmg cu judgement in jur de 1k si apoi tot 300 in fiecare secunda,Apoi tot ii dai cu Crusader Strike.Cel putin mie asa imi place sa joc cu Retry Pala,si e destul de bun in PVP.

@Bulan69 bah tu esti foarte rau suntem incepatori,sunt primele mele builduri pe net,daca am gresit sau am facut oribil macar merit sa imi explici ce am gresit nu sa iti bati joc de mine.

vezi lord, ca s-ar putea ca adversaru tau sa aiba trinket de pvp(care te scoate din stun/fear/disorient etc.) si iasa din stun si-ti da tie stun dupa aia; dar totusi, ca paladin spell dmg poti sa faci destule greseli pt ca ai armura multa, heal maricel si BULA...

ps. vezi daca e paladin/priest cu care te bati poate sa-ti dea dispel la seal of vengeance(nu veghedance)si tu nu mai ai pe el sealu...ops!=> tre sa te bati cu seal of righteouness(sau cum se numeste) si judgement.

ps2. rogue poate da cloak of shadows =>vanish => stun

exista mai multe chestii sa scapi de seal of vengeance...

LE:inca un build :D(rogue cu crit chance si sa faca combo point repede)

Posted

Seal Of Veghedance

Seal of Vengeance.

seal of righthouse
Thats just.....no comment.

Seal of Righteousness

Paladin cu shield si 1 handed weapon pe retri......ahhh thats just wrong.

Deci posturile 5508, 5510, 5511 = hilarious.

Posted

Nu se stie ce abilitati vor avea celelalte clase, tu spui ca si cand restul claselor raman tot la 61 de puncte si aceleasi talente.

Shadow step nu a fost mare branza pana cand nu l-au facut valabil si in non-stealth mode.

Posted

Am recitit cateva pagini anterioare sa vad daca a cerut cineva builduri sau voi aberati de buna voie si nesiliti de nimeni.

Am zis si in un post anterior, indiferent ce build vrei, de PvP, PvE, hibrid si indiferent de clasa, toate astea deja sunt postate, cunoscute si explicate pe o gramada de situri, inclusiv pe forumurile WoW ale fiecarei clase.

Buildurile postate sunt prost facute. Toate. Nu mai incerca sa copiezi de pe situri expirate, doar induci lumea in eroare. Daca chiar te intereseaza sa creezi un build nou care sa fie viabil ar trebui sa sti deja care sunt buildurile standard folosite acum si macar citeste ce face fiecare din abilitatile pe care le incluzi in build, pentru ca din cate vad eu la teorie stai foarte prost.

Posted

prietene nu sunt rau, nu ti-a cerut nimeni sa-l ajuti cu un build si nu e nici un concurs de cine posteaza cele mai cretine builduri. Daca vrei sa ajuti, macar fa-o la ceva ce te pricepi.

Posted

Nu stiu unde joci tu dar aici in wow retri = melee dmg, de cand crusader strike nu mai are nici o legatura cu spelldmg nici retri nu mai e axat pe spelldmg atat de mult.

Iar retri cu scut e o pierdere de vreme.

"mage cu sansa de stun" poate observi ca ce ai tu acolo e frost mage si singurul fire spell pe care o sa-l folosesti e fireblast.

Posted

Saptamanile astea ma apuc si eu de WoW pe off(finally!!), si vreau sa am toate datele inainte de a incepe, deci am cateva intrebari:

1. Care e cea mai buna rasa pt mag?

2. Ce addonuri sa foloosesc( pt. mag, quests, harta, misc, etc.)

3. Si ce build sa fol pt PvE si pt PvP?

Posted

1.Undead pentru rasiala buna (wotf) + rasiala de priest iar f buna (devouring plague), sau blood elf daca vrei sa arati bine.

2.XPerl, Bartender, Deadly Boss Mods, Atlas Loot(daca ai calc mai varza nu-l folosi) si QuestHelper.

3.Stai pe Shadow pana la level70 si de acolo decizi ce vrei sa faci.Pana la 70 nu se merita sa faci pvp, dar daca vrei te descurci f bine ca shadow...La 70 daca vrei PvE te bagi holy ca healer sau shadow ca dps, si daca vrei PvP te bagi disc/holy (mai multe puncte in disc) sau o combinatie intre disc si shadow (mai multe puncte in shadow)..daca alegi varianta cu disc/holy cel mai bun partener in 2v2 este rogue, iar ca disc/shadow iti trebuie alt dps :bm hunter/lock/rogue etc ....in 3v3 si 5v5 nu prea ma pricep la combo-uri da acolo am inteles ca exceleaza amandoua spec-urile...

Posted

am si eu o problema...legata de acest joc....cand intru ..si ma loghez nu merge..zice asta :the information how you send is not aviable please check the spelling of the account..for more information visit worldofwarcraftt.com...am bagat acele 3 chestiii de un gb,5 mb si 15 mb....:(....si am facut si aia cu realmist .....si eu incerc sa ma conectez pe echonet..daca stie cineva solutia va rog sa o spuneti :((

Posted

am si eu o problema...legata de acest joc....cand intru ..si ma loghez nu merge..zice asta :the information how you send is not aviable please check the spelling of the account..for more information visit worldofwarcraftt.com...am bagat acele 3 chestiii de un gb,5 mb si 15 mb....:(....si am facut si aia cu realmist .....si eu incerc sa ma conectez pe echonet..daca stie cineva solutia va rog sa o spuneti :((

trebuie sa ai cont

versiune 2.4.2

realmul serverului

Sugerez sa te joci pe oficial. Imitatia nu e niciodata la nivelul originalului.