Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

am vazut un clip pe yotube in care un be hunter era un fel de "skeleton"

how ?

read comments

recomand un realm cu high pop daca vrei sa faci pve, low pop daca vrei pvp.

Posted

pe high pop nu prinzi loc , am un prieten care juca pe high si nu prindea loc app niciodata(statea cu orele) pana a facut un char nou pe un pvp

@ms ptr elixir :D

Posted

Salut ,am si eu neoie pentru un prieten 1 addon pt druid tank .. care sa compare gearul .. adik item cu item sa calculeze armura+agil+stam si sa arate in % sau cu 0.0 diferentele la cel mai bun si la cel mai prost ... am auzit ceva de un addon pe nume brawl sau ceva de genu . . . . . ms.

Posted

e unu care arata x%. rating buster parca

Q: cum se ajunge cel mai repede in tanaris daca sunt in darnassus?

addonul ala compara socketele pt 1 item .... eu vreau sa compare intre 2 iteme

EDIT :iar ca raspuns la intrebarea ta : tanaris .. intra portalul mov.. ia barca .. apoi cu fly dak nu are fly pe jos

Posted

Two quests / quest chains.

The first is the old Serpentshrine Caverns attunement (yes, you have to do it).

1) Visit Slave Pens (Heroic) and talk with Skar'this the Heretic, who is located between the first and second bosses. He gives you the SSC attunement quest.

2) Kill Nightbane in Karazahn. The summoning has it's own quest chain (involving Heroic Shattered Halls and Heroic Sethekk Halls), but you personally do not need to have done it. Loot the "Blazing Signet".

3) Kill Gruul the Dragonkiller. Loot the "Earthen Signet"

4) Return the quest to Skar'this in Heroic Slave Pens.

The second is the old Tempest Keep: The Eye attunement.

1) Complete the Cypher of Damnation quest chain. There is a sticky in this forum which contains a guide to it.

2) After the Cypher of Damnation is completed, you will recieve a mail from Khadgar. Go see him, and he tells you to talk to A'dal, who has four Trials for you to accomplish:

3a) Mercy - Finish a timed run of Heroic Shattered Halls.

3b) Tenacity - Kill Harbinger Skyriss in Heroic Arcatraz without letting Millhouse Manastorm die.

3c) Strength - Finish Heroic Shadow Labyrinth and Heroic Steam Vaults.

4) Magtheridon - (only available after the previous three Trials are complete) Kill Magtheridon

cam asta e tot hf

Posted

mdaa....nu am ajuns pana acum in tanaris...deci no hearthstone, no griphon

darnassus-darkshore-ashenvale-barrens-thousand needles-tanaris

drumul prin barrens o sa fie cel mai greu, sper sa ai flight path in ratchet

Posted

sau as putea sa cer la un mag portal spre sw si plec din sw in booty bay-> barca la ratchet si dupa aia thousand needles-> tanaris...

e najpa de mers pana in tanaris, din darnassus...mai repede faci lvl in felwood. oricum tanaris e mult prea mf, cu zul'farrak+piratii aia faci la bani acolo...

Posted

din lipsa de ocupatie m-am gandit sa fac si eu niste builduri...sa-mi ziceti daca e ceva gresit la ele(sigur o sa fie :D)

warr pve cu 2h

warr pve cu dual wield

warr pvp cu 2h

warr pvp cu dw nu mi se pare cine stie ce...aja ca nu mai fac build

p.s: nu inteleg ceva...de ce nu se poate purta arma 2h la spec de fury? ca fury face sa dai mai repede cu arma si sa generezi mai repede rage; la arms cu dw ca sa faci rage la greu. adica cum am facut mai sus...

p.s: o sa mai revin cu alte builduri daca e :D

Posted

Nu mai reveni, pweeeease. Ai mila de noi, the pros ^_^ Chiar nu au nici o logica carnatii aia. De ce ai vrea defence ca pvp-ist? o.O sau multe alte tampenii.

Posted

Inainte sa incerci sa descoperi roata mamutule vezi ca a fost descoperita deja si nu incerca sa o faci patrata ca mere mai bine rotunda :)

Sau tradus : exista la momentul actual o gramada de situri unde sunt postate cele mai bune builduri pentru fiecare clasa, explicate de ce e asa si nu altfel si de ce unele talente nu sunt viabile sau au o importanta mai mica in un build de pve/pvp.

Poate cel mai cunoscut este www.elitistjerks.com , ai acolo tot ce vrei despre orice clasa, citeste ca stiu oamenii aia ce zic, in general sunt demonstrate inclusiv dpv matematic care builduri are rost sa fie folosite sau nu.

Posted

sau as putea sa cer la un mag portal spre sw si plec din sw in booty bay-> barca la ratchet si dupa aia thousand needles-> tanaris...

e najpa de mers pana in tanaris, din darnassus...mai repede faci lvl in felwood. oricum tanaris e mult prea mf, cu zul'farrak+piratii aia faci la bani acolo...

+ally ptr mine ca sunt hoarda , nici nu am ajuns bine ca au sarit pe mine <_<

acuma vreau sa fac tanaris , dar mai am cva q in STV .

Posted

din lipsa de ocupatie m-am gandit sa fac si eu niste builduri...sa-mi ziceti daca e ceva gresit la ele(sigur o sa fie :D)

warr pve cu 2h

warr pve cu dual wield

warr pvp cu 2h

warr pvp cu dw nu mi se pare cine stie ce...aja ca nu mai fac build

p.s: nu inteleg ceva...de ce nu se poate purta arma 2h la spec de fury? ca fury face sa dai mai repede cu arma si sa generezi mai repede rage; la arms cu dw ca sa faci rage la greu. adica cum am facut mai sus...

p.s: o sa mai revin cu alte builduri daca e :D

AND HE STRIKES AGAIN! frate ai mai postat acum ceva zile nijte balarii de builduri oO, iti dau un sfat prietenesc, lasa-te k nu le ai.

Posted

darnassus-darkshore-ashenvale-barrens-thousand needles-tanaris

drumul prin barrens o sa fie cel mai greu, sper sa ai flight path in ratchet

Eu l-as sfatui asa: sa ia barca din Darnassus>Auberdine>Menethil Harbour>Dustwallow Marsh,de aici pe jos pana in Tanaris,asta daca nu vrea sa mearga pe jos prea mult.