Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

Sunt romani si romani .. de ex am la mine pe realm pe unu la alianta care`l ajut si ma ajuta mereu ... insa e un retadin suparat pe viata care mereu incearca sa gankeze orice , mai ales romani.

Posted

Dap, are TBC.

si baieti, e server PvP, cand v-ati facut caractere acolo, nu ati citit ce va poate astepta? Dati reroll pe servere normal sau transfer daca nu va place cand sunteti gankati/campati.

Posted

ce coincidenta...ala tot retardin era...

or fi frustrati saracii retri palas ...

si baieti, e server PvP, cand v-ati facut caractere acolo, nu ati citit ce va poate astepta? Dati reroll pe servere normal sau transfer daca nu va place cand sunteti gankati/campati.

Eu unu nu m`am plans ... doar ca una e sa gankezi si sa campezi , si alta e sa alergi pe toata harta , sa iti pui prietenii sa iti caute un om prin tot outland`ul si sa iti faci account trial la hoarda si sa injuri ca un handicapat acel om doar pt ca nu l`ai prins sa`l gankezi , el nefacandu`ti nimic niciodata.

Mie chiar imi place sa fiu gankat. Poate sunt sadic sau cum vreti voi sa`mi ziceti , insa STV GankFest a fost cea mai frumoasa perioada din wow.

Posted

Zones by lvl

In teorie de la 30 poti sa mergi in STV, dar nu prea are rost, questurile sunt putine la 30, cel mai bine pe la 32-33 ca sa poti lua macar toate hunter mastery quests sa nu pierzi vremea facand doar cate unul. Plus ca acolo e war zone, cu cat esti mai mare cu atat ai sanse mai mari sa nu faci des drumul inapoi de la GY.

Posted

rerollez acum un undead rogue pe Neptulon ,am lvl 34:) si am fost in stv sa las un q la hunters camp :) si valeu era plin de alli 4 ,5 lvl 70 war,rogue ,droods iar pe auchindoun joc la alli si daca mergi acolo e aceasi poveste dar numai ca este invers:) e plin de horde :)

Posted

rerollez acum un undead rogue pe Neptulon ,am lvl 34:) si am fost in stv sa las un q la hunters camp :) si valeu era plin de alli 4 ,5 lvl 70 war,rogue ,droods iar pe auchindoun joc la alli si daca mergi acolo e aceasi poveste dar numai ca este invers:) e plin de horde :)

Fiecare realm are frustratii lui ... ca altfel nu le pot spune la o mana de 70s care gankeaza 20-30 sau raideaza orase cu guarzi lvl 40 in grup de 5 sau chiar raid. Una e sa faci pvp , una e sa iti razbuni altu` ... si alta e sa stai 24/7 la gank lowbies. Asta e frustrare.

Posted

Care e diferenta intre realmurile PvP si Normal ?:|

PvP, sa zicem realmul Ragnaros

Normal, sa zicem Quel'Thalas

Pe cel normal nu e pvp sau wtf?

Guest i.am.eu
Posted

Serverele pe care am jucat si mi-au placut ffff mult au fost :

1.WoWGasm

2.WoWScape(toate)

3.AlphaWoW

Recunosc ca am folosit coduri pe toate sv de wow pe care am jucat fiindca devenea f plictisitor sa merg ore in sir :D banuiesc ca si voi at facut la fel :D

Posted

Care e diferenta intre realmurile PvP si Normal ?:|

PvP, sa zicem realmul Ragnaros

Normal, sa zicem Quel'Thalas

Pe cel normal nu e pvp sau wtf?

Normal realm (sau PvE): http://www.wowwiki.com/PvE

PvP realm: http://www.wowwiki.com/PvP (undeva mai jos scrie ce si cum mai exact)

@ DKPs . cam cat "costa" intemel din 25-man in functie de DKPs ?

Nu e o valoare fixa, depinde ce fel de DKP sistem se foloseste, ca sunt cateva. De exemplu itemele pot avea valoare fixa, sau se da bid pe ele in functie de cat dkp ai si cat vrei sa consumi pentru un item.

Posted

Faza dura azi la Hex

wipe la 1st try... np mai incercam odata. Il aducem la 12%, 2 adds dead, rest cc-ed... zic eu "ok we got him".

2 secunde mai tarziu moare tankul.

whoops.

pana la urma nush cum facem si cu chiu cu vai, cu heals la greu, prin pauza lui de spirit bolts... pica. 12% fara tank... most epic fight EVER.

Posted

Serverele pe care am jucat si mi-au placut ffff mult au fost :

1.WoWGasm

2.WoWScape(toate)

3.AlphaWoW

Recunosc ca am folosit coduri pe toate sv de wow pe care am jucat fiindca devenea f plictisitor sa merg ore in sir :D banuiesc ca si voi at facut la fel :D

Asa e asa e , toti jucam pe private cu coduri. Ne`ai prins.

Cand intri data viitoare pe topic , citeste te rog note`ul topicului. Pe langa asta , nu inteleg ce legatura are lista serverelor pe care ai jucat tu cu topicul...

@ DKPs . cam cat "costa" intemel din 25-man in functie de DKPs ?

depinde de ce DKP system folositi. Nu exista un pret universal , ci pretul este stabilit de guilda sau , daca folositi bid dkp , de bidders.

Faza dura azi la Hex

wipe la 1st try... np mai incercam odata. Il aducem la 12%, 2 adds dead, rest cc-ed... zic eu "ok we got him".

2 secunde mai tarziu moare tankul.

whoops.

pana la urma nush cum facem si cu chiu cu vai, cu heals la greu, prin pauza lui de spirit bolts... pica. 12% fara tank... most epic fight EVER.

Nu acuz pe nimeni , ci doar clarific unele lucruri.

Tank`ul nu trebuie sa se bazeze doar pe threat , ci trebuie sa incerce sa reduca dmg`ul in cel mai bun mod posibil. Asta nu inseamna sa bage si last stand , si shield wall in acelasi timp , ci sa le combine cu shield block si disarm ca sa ii iasa cea mai buna combinatie de reducere a dmg`ului... pe langa asta, disarm trebuie pastrat pentru momente grele , nu dat de fiecare data cand este CD gata.

Healerii trebuie sa`si ia addon`uri pt healing sa se sincronizeze. Nu cunosc exact addon`urile pentru healeri , insa am un prieten care e practic obsedat si dependent de ele. Ma refer la cele care au cast bars pentru toti healerii din raid , ca toti healerii sa poata sa se sincronizeze si sa healeze eficient si constant .. nu toti in aceeasi secunda urmat de 1-2 sec fara heals.

Posted

Fiecare realm are frustratii lui ... ca altfel nu le pot spune la o mana de 70s care gankeaza 20-30 sau raideaza orase cu guarzi lvl 40 in grup de 5 sau chiar raid. Una e sa faci pvp , una e sa iti razbuni altu` ... si alta e sa stai 24/7 la gank lowbies. Asta e frustrare.

Ce marfa sa te campeze un rogue full T6 cand faci daily-ul din Hellfire. :) Pacat, ca totusi, nu exista ceva reguli care sa mai limiteze gank-ul excesiv; mai ales in zone lowbie.

Posted

Ce marfa sa te campeze un rogue full T6 cand faci daily-ul din Hellfire. :) Pacat, ca totusi, nu exista ceva reguli care sa mai limiteze gank-ul excesiv; mai ales in zone lowbie.

exista .. nu ia marks , nu ia honor , nu are nici un beneficiu. Totusi , nu inteleg de ce te`ar deranja ca e t6 ... t6 =/= s3 si nici viceversa.

Posted

exista .. nu ia marks , nu ia honor , nu are nici un beneficiu. Totusi , nu inteleg de ce te`ar deranja ca e t6 ... t6 =/= s3 si nici viceversa.

cand ea era ~60 sa stii ca o deranja

Guest i.am.eu
Posted

bine ca esti tu sfant ca nu ai jucat in viata ta cu coduri renegade ;)

OFFTOPIC:se scrie solitaire nu solotaire

Posted

cand ea era ~60 sa stii ca o deranja

my bad ... acum am vazut ca vorbea de lowbies gankati :P sunt mai incet la minte cateodata :D

ma una e sa joci cu coduri .... si alta e sa te lauzi cu asta.

Posted

OFFTOPIC:se scrie solitaire nu solotaire

damn.m-ai atins la suflet tipule . fa ss si lauda-te pe myforum ca m-ai atins la sentiment :crybaby:

solotaire - solo de la un singur neuron in capshoru tau ala...

Posted

exista .. nu ia marks , nu ia honor , nu are nici un beneficiu.

Nu e suficient; respectivul o face de fun.

Totusi , nu inteleg de ce te`ar deranja ca e t6 ... t6 =/= s3 si nici viceversa.

Ambush + kidney si eram pe jos in timp ce warrior-ul din party injura ca nu mai iese din sap. :) Nu ma deranjeaza ca e T6 sau Vindicator's; ideea e ca dai de multi plictisiti.