virus_ro Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Si cam ce build ar merge la 19 ?dual sword/mace assa+combat high sta gearNu merge pe dagger ca nu rezolvi nimic .. Quote
zetulescu Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 O intrebare..pentru ca am auzit foarte multe pareri...druidul poate tanka? si inca o chestie am obs ca resto druid este cautat in arene....el are ce cauta si in pve......ms. Quote
beamer Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 da poate tanka"dire bear form" si chiar cu succes ajunge pe la 27k armor cu gear bun,in arene druidul este cautat pentru faptul ca are Hot=Heal in time pune un hot pe war,rogue sau cu cine joca respectivul druid si fuge in jurul stalpilor din arena:) iar cei care fac dmg doar cand tinta se afla la vedere is cam in plus :) in pve este la fel de cautat tot pentru Hot ,in unele instante (heroice sau raid) e mult mai bun un hot decat un heal care are nevoie de casting time deoarece uni bossi prin spelluri sau adds genereaza spell pushback,innervate e un alt spell foarte folositor in pve "regenereaza mana " +buff mark of the wilde Quote
BogdaNzZ Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 druidu' poate depasi 30k armura, si e f bun la unii bossi gen tank-n-spank, ca face aggro mare pe un singur target si are dodge f mare.. Quote
Bulan69 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 hmm, 1. protection warrior, 2. feral druid, 3. protection paladin :) Quote
Guest pollut3r Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 if you search a good server pls come on myn...we just start it so it works with patch 2.4.0 or 2.4.1 we need ppl..so first ppl 20 ppl who come in my server will have tier 3 and lvl 70 free.(who wants)we just start it ..so it works with hamachi. just a 1mb program.. open hamachi.join network name: infernal-wow password:infernal and youre done,stay on,enter our site: http://5.211.96.131/index.php make account and you can come in now for informations.. you can always find me victor on the hamachi...we are 2 gms and 1 admin, the one who bring ppl and stay on the server we will promote them to gm ... cya in game (we will make without hamachi) Quote
ReneGade Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 care-i cel mai bun tank dupa parerea voastra ?aici e mai mult dupa preferinte.eu prefer drowdul.care este urmat de warr and then pally. Quote
Mamut Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 mi-e imi place paladinu ca tank ( are bula, tine aggro bine + consecration care e AoE care ajuta foarte mult in karazhan pt ca magii/lockii sa nu ia aggro... ce este cel mai urat la paladin MANA!!mereu i se termina prea rpd.)dupa aia druidu si warr. sau invers... Quote
Shade Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 "cel mai bun tank" e mult prea situational ca sa iti faci o parere concreta, fiecare tank are rolul lui. Warrior-ul mareste physical dmg la tot raidul prin sunder armor, druidul are hp si armor imense, iar paladinul genereaza threat prin dmg-ul pe care-l primeste.In cazurile astea un druid e bun in situatii in care ai nevoie de hp si dodge (de obicei vs melee bosses), warrior-ul pentru sheer mitigation iar paladinul pentru aoe/trash. Un paladin de exemplu e neaparat necesar in situatii gen Mount Hyjal si valurile de trash mobs de-acolo (chiar ma intreb daca se poate face fara un pally tank, mi se pare imposibil) dar pierde la mobii care dau silence sau mana burn, din moment ce e bazat pe spells.In general oricare tank e bun intr-o anumita situatie, dar pierde in alta. Ca si caster, prefer un mix intre toti, in general warrior pentru single mobs si paladin pentru aoe. Quote
Bulan69 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 "cel mai bun tank" e mult prea situational ca sa iti faci o parere concreta, fiecare tank are rolul lui. Warrior-ul mareste physical dmg la tot raidul prin sunder armor, druidul are hp si armor imense, iar paladinul genereaza threat prin dmg-ul pe care-l primeste. In cazurile astea un druid e bun in situatii in care ai nevoie de hp si dodge (de obicei vs melee bosses), warrior-ul pentru sheer mitigation iar paladinul pentru aoe/trash. Un paladin de exemplu e neaparat necesar in situatii gen Mount Hyjal si valurile de trash mobs de-acolo (chiar ma intreb daca se poate face fara un pally tank, mi se pare imposibil) dar pierde la mobii care dau silence sau mana burn, din moment ce e bazat pe spells. In general oricare tank e bun intr-o anumita situatie, dar pierde in alta. Ca si caster, prefer un mix intre toti, in general warrior pentru single mobs si paladin pentru aoe. Lol, inseamna k noi suntem supermani pt k nu folosim prot paladin nevah. Prot. paladin e bun doar in 5-man heroic si hai karazhan, poate si ZA(dar n-as baga mana in foc), are putina mana si deja in 2-3 minute ramane fara, pt k nu stau 15 dps dupa el sa faca threat treptat, salvandu-si mana. Feral drood are bonus armor si dodge dar la unele encounteri nu poate fi folosit drept MT ( reliquari of souls, Illidan, Archimonde, Kael), ceea ce un dezavantaj. In schimb protection warrior mi se pare cel complet tank, nu pt k il joc eu, ci pt k poate tanca orice :). Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Overall warrior e cel mai bun. Dar Shade are dreptate, nu poti sa iei overall care e mai bun, conteaza situatia concreta unde e nevoie de tank.In ce priveste faptul ca nu folositi voi prot pala, asta e alegerea voastra, dar nu o sa ajungeti prea departe prin Sunwell fara un pala tank, cel putin in stadiul actual, daca doriti sa asteptati nerfurile de la bossi e alta poveste.Nu e imposibil sa faci MH fara pala tank, noi l-am facut de la cap la coada fara sa folosim pala tank si pe vremea cand trasul venea mult mai repede decat acum si inainte de orice nerf. Dar pur si simplu e mult mai usor daca se foloseste un pala tank. Ai doar o tinta care are nevoie de healing serios, restul pot sa se concentreze pe raid.In Sunwell ca sa treci de Felmyst fara pala tank probabil e posibil, dar din nou nu are rost sa iti complici existenta. Aceeasi treaba se aplica la Muru, ai nevoie de dps instant si pe tinte multiple si warriorul nu face fata, pe cand un pala tank ii tine lipiti de el. Quote
beamer Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 ce parere aveti despre AoC. in raport cu WoW ,adica va "fura" AoC multi playeri care momentan joaca wow ? Sau vor juca o luna doua si vor reveni la WoW odata cu lansarea WOTLK ./discuss:) Quote
mmc Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Pe mine personal AoC nu ma atrage, din ce am vazut in filme si trailere. Enviromentul ca si grafica arata foarte bine, e adevarat, nu stiu pe ce configuratie insa, dar caracterele si felul in care se misca nu mi se pare cine stie ce. Raman la WoW si abia astept WoTLK :) Quote
ReneGade Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 ce parere aveti despre AoC. in raport cu WoW ,adica va "fura" AoC multi playeri care momentan joaca wow ? Sau vor juca o luna doua si vor reveni la WoW odata cu lansarea WOTLK ./discuss:)Well , am auzit multi care se vor lasa de WoW si vor merge la AoC.Exista sanse sa revina la WoW cand apare si wotlk. Quote
.TripDeTrip Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 sal.... am si io o problema... sunt nou pe WOW, am gasit sv, am instalat clientu am patchu dar WoW.Burning.Crusade.DVD.ISO.plus.Patches-CG.part20.rar lipseste. m-ar putea ajuta careva sa imi trimita sau sa imi dea situ sa gasesc patchu asta. multumesc anticipat Quote
Guest oWny Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 sal.... am si io o problema... sunt nou pe WOW, am gasit sv, am instalat clientu am patchu dar WoW.Burning.Crusade.DVD.ISO.plus.Patches-CG.part20.rar lipseste. m-ar putea ajuta careva sa imi trimita sau sa imi dea situ sa gasesc patchu asta. multumesc anticipatam aceeasi problema... ma poate ajuta cineva?? Quote
ReneGade Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 cauta in magazinele cu jocuri WoW + WoW TB , 100% merge de acolo. Quote
Stalk3r Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 scuzati ca intrerup discutia , m`am decis si eu sa cumpar intreaga colectie de jocuri de la Blizzard (exceptand Warcraft 1-2 , Diablo 1 ) , am luat tot si da sunt mandru de asta , vreau acu sa cumpar World of Warcraft cu burning crusade cu tot si sa fac precomanda pt Wrath of the Litch King, m`am tot uitat pe internet la diferite preturi etc , am gasit promotii bune la WoW simplu , era la 400 000 , iar burning crusade la 700 000 dar ce nu am inteles e cu pre-payd card asta .. am vazut ca e 1 milion si ceva pe 60 de zile .. asta e mult sau putin , teoretic cat va costa pe voi pe luna sa jucati ? thx in avans! Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Costa intre 10.99-12.99 euro pe luna, depinde de subscription daca platesti cu credit card.Daca platesti cu game card te costa game cardul, acum depinde de unde o sa il iei, la oficial pretul e aprox 1 milion/gamecard, dar poti sa gasesti pana si la 500.000 gamecardul depinde daca vrei sa risti. Quote
Stalk3r Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 da ,dar asta teoretic e pe 2 luni (aprox) , deci teoretic pe luna costa 500000 da ? Ma bate gandul sa fac si card pt ca am un job nou acu cu ceva salar frumushel si ar fii mai bine pe card intr`un fel, pt voi e mai ok pe card ? sau cu Prepayd card , desii pe prepayd pun pariu ca se adauga si tva si ies in plus , + de asta si benzina sa ajung pana la magazin de unde cumpar .. right ? Quote
ReneGade Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Card : 60 de zile : 1 Milion 100Mi se pare ca,card bancar iesi mai ieftin. Quote
virus_ro Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Iesi mult mai ieftin cu card. Fa`ti card si cumpara 3 sau 6 luni , altfel nu te avantajeaza si mai bine iei GC ... insa e vorba si de timp pierdut si poate nu are GC cand vrei tu sa cumperi. Quote