Guest IsYourMommyHot? Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Ok, acum o idee pt un spec care sa ma ajute sa nu raman fara mana la mubs ?! Quote
virus_ro Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 un specc bun pt power leveling la warrior? :) :beer:fury as zice .. eu am fost protection 1-50 , insa acuma sunt fury si iti pot da un spec bun de lvlinghttp://www.wowhead.com/?talent=LVZVVzAgxRiuioc - Eu nu`l folosesc pe asta pentru ca mi`am facut un spec de solo/pvp si nu neaparat strict lvling / grindinnervate :-"vai ... ce fraieri suntem ca nu ne`am gandit la innervate ... pe langa ca n`are cooldown , mai e si la shamani ... asa`i ? ntz ntz ntz ..Ok, acum o idee pt un spec care sa ma ajute sa nu raman fara mana la mubs ?!mergi in enha pana la shamanistic rage. Daca nu esti lvl destul de mare , incearca sa pui chestiile care te ajuta la dps sau mana lower cost. Cu cat moare mai repede mobu , cu atat folosesti mai putina mana pe shocks si alte chestii.Incearca : http://www.wowhead.com/?talent=hxZxVbzE0shuo si continui pana la shamanistic rage P.S. Nu folosi shocks mereu daca nu e neaparat nevoie ... incearca sa te bazezi pe white hits si shocks pentru effect , nu neaparat pt dmg :) Quote
mmc Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 un specc bun pt power leveling la warrior? :) :beer:Warrior se creste pe armsOk, acum o idee pt un spec care sa ma ajute sa nu raman fara mana la mubs ?!La 70 trebuie sa ai asta:http://www.wowhead.com/?talent=hcZxVbdVzsAuqox0ezUmplii enhance tree mai intai si apoi bagi in resto, cand ai terminat completezi la elemental.Nu stiu cum poti sa ramai fara mana, de cand au bagat shamanistic focus chiar nu mai sunt probleme. Tii mereu water shield pe tine si ar trebui sa mearga perfect.Rotatia ar trebui sa vina cam asa: Stormstrike - Earth Shock - Flame Shock, repeat. Quote
FPS-Doug Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Hihi banning + deleting spree de catre blizzardhttp://www.arenajunkies.com/showthread.php?t=21903Blizzard 1 - 0 Wintraders Quote
Guest IsYourMommyHot? Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Warrior se creste pe armsLa 70 trebuie sa ai asta:http://www.wowhead.com/?talent=hcZxVbdVzsAuqox0ezUmplii enhance tree mai intai si apoi bagi in resto, cand ai terminat completezi la elemental.Nu stiu cum poti sa ramai fara mana, de cand au bagat shamanistic focus chiar nu mai sunt probleme. Tii mereu water shield pe tine si ar trebui sa mearga perfect.Rotatia ar trebui sa vina cam asa: Stormstrike - Earth Shock - Flame Shock, repeat.Mda... Tot raman fara mana, nu crezi ca conteaza un pic si gearul ? :) Am multe verzi de 50~60, 2-3 blues... Quote
mmc Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 La level 65 ar trebui sa ai iteme relativ ok, cele din questuri in Outland si/sau instante. Quote
Guest darkkisss Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 In ultimele patch notes se vorbea despre 3 (daca nu ma insel) retete pt gemuri cu haste (rare nu epice) care vor putea fi luate de la SSO Quartermaster.E clar ca ele nu sunt acolo .. stie/a auzit cineva ceva legat de treaba asta? O sa apara odata cu gemurile si retetele epice sau vor fi adaugate unde trebuiau sa fie la Quartermaster in urmatorul patch ? Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Teoretic pe Grim Batol spre seara ar trebui sa fie posibila cumpararea de epic gems de la Shaani si normal si de recepies, laboratory era la 96% ieri seara.Retetele rare de care zici tu vor putea fi cumparate tot de la Shaani dar in patchul urmator, 2.4.2, se pare ca e necesara reputatie exalted pentru a le putea cumpara.Shaani item list Quote
Guest IsYourMommyHot? Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Yeeeeeeeeeeeee, mi-am luat [staff of the Forest Lord] ! :D Imba me Quote
Bulan69 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Kael & Vashj down, Archimonde down, 1/3 bt cleared, sup ?scz k revin asa tarziu, dar n-am mai citit de ceva vreme, archi si 1/3 bt cleared si tu esti neutral cu ashtongue si scale of sands, ai putea sa-mi explici, 'SuP"?? Quote
virus_ro Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 scz k revin asa tarziu, dar n-am mai citit de ceva vreme, archi si 1/3 bt cleared si tu esti neutral cu ashtongue si scale of sands, ai putea sa-mi explici, 'SuP"??uite`te prin posturile lui ... o sa ai raspunsul la intrebare si chiar mai mult de`atat. Quote
Bulan69 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 /point , chiar n-am gasit nimik , da un quote ceva. Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 E suficient sa te uiti la profil, check armory. Quote
Bulan69 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 mdea, anyway am primit trial in Underrated, a 3-a guilda de pe Neptulon de la Hordacime, 2/6 SWP, si cred k o sa ma mut :) Quote
virus_ro Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 /point , chiar n-am gasit nimik , da un quote ceva. e noapte .. nu stau sa ma uit pe vreo 2-3 pagini in urma dupa posturi :) daca tu esti curios , n`ai decat .. eu iti zic , sunt acolo posturile si o sa intelegi de ce e neutral :) Poti sa te uiti si la ultimul lui post de ex ... Bafta cu trialul btw :) Quote
mmc Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Se ia reputatie in BT/MH daca nu ai completat chain-urile pentru vechile attuns? Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Da, iei reputatie, singura diferenta e ca nu o sa poti sa iei inelul la Scale of the Sands exalted si nu o sa ai titlul de Hand of Adal.Dar daca te uit putin la semnatura si cauti pe Armory o sa vezi ca de fapt guildul in care este nu a trecut nici prin SSC, pana la Archimonde si 1/3 BT e cale lunga. Quote
mmc Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Era ca o curiozitate personala, oricum nu exista 1/3 in BT :) Quote
virus_ro Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 oricum nu exista 1/3 in BT :)Cum zicea si speedy .. ei nici n`au trecut prin ssc/tk si nu cred ca au calcat in MH , desi ar putea acum , fara attunements. El oricum nu cred ca a calcat in MH , sau poate decat sa vada vendorii , la ce reputatie are cu ei. 1/3 BT "exista" , doar ca s`a dat de gol prin chestia asta ca nu stie nici macar ce inseamna BT , sa nu mai zic de intrat / batut vre`un boss. La ce ma refer cu x/3 BT ? Uite`te pe Atlas si o sa vezi ca BT e impartit in 3 categorii : *- Black Temple [A] (Start) - Black Temple (Basement) - Black Temple [C] (Top)* unde prima categorie are 3 boss [ Naj , Supremus si Akama ]. Cel mai probabil a cautat si el repede prin atlas BT si a vazut 3 bossi la una din categorii , spunand 1/3 :) Quote
Bulan69 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 omg, l-am tankat pe illidan in seara asta , ce pro sunt, se vede k n-am mai tankat de 2-3 luni ceva serios ) Quote
Guest Blade$$ Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Vreau sa imi fac un character pt bg de lvl 10-19 .Care e cel mai bun in bg la lvl asta ? Ce imi recomandati Quote
virus_ro Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 huntards sunt buni la 29 , de 19 sunt fostii dodge-twinks. Mergi pe rogue la 19 ca e cel mai bun Quote