Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

eu am stat vreo 4-5 zile la farmat reteta aia. Si cand eu farmez inseamna ca mobii mor pe capete...

in MgT chiar merge trucul ala. e un effect la acel debuff care iti da 300dmg/1 secunda...te si mareste in size. Cand stai in spatele lumanarilor nu ai unde sa cresti asa ca pur si simplu nu poti sa iei debufful acela. La fel si la bloodlust de altfel. Si la Fel Rage de la Bloodboil(daca stai in cascada nu poti sa cresti in size asa ca nu iei extra hp deloc) iar asta doare acolo.

@Shade

Blessing deck costa...insa poti usor sa cumperi cele 8 piese pe 50-100g. Pe mine m-a costat in total numa 600g si e practic 80 spelldmg constant.

:)

Cat despre shadowbolts. E o problema de haste :D. Cel putin Shadowboltu meu are 2.35 sec cast(mai putin cu drums, si doar 1.6 secs cu drums si bloodlust :D). Personal eu sunt dezamagit de crit rating deoarece e mult prea random. Daca X are 33% crit si Y are 31% sunt destul de mari sansele ca Y sa dea totusi mai multe crituri decat X

Posted

trucul din MgT este foarte vechi...la mine pe server l-a descoperit unu cu mine in party( or fi fost si altii dar nu stiu de ei)....si noi credeam ca nu primesti niciun buff cand esti acolo ca vazusem ca nu mere BL..nu ne gandeam la dimensiune si alte chestii...ma las de raiding un timp pana iau calc bun fac heroice si kara/za :)

Guest Soulrender
Posted

Din 17 runuri nu a picat... -.-

-_- asta da bad luck , dar iti recomand si staffu din SSC :P sau cel mai bine cel de la Anetheron din Hyjal

Guest IsYourMommyHot?
Posted

-_- asta da bad luck , dar iti recomand si staffu din SSC :P sau cel mai bine cel de la Anetheron din Hyjal

Stafful din ssc il am ofc... Dar il folosesc la tankat . . .

Pana acum am fost la Anetheron de 7 ori, a picat o singura data si nu aveam suficient dkp -.-

Guest IsYourMommyHot?
Posted

Dragon Kill Points :-/

Guest IsYourMommyHot?
Posted

Nu nu, dragon kill points :>

Guest IsYourMommyHot?
Posted

Dungeon Kill Points . Period.

Dragon kill points ! ftw !

Posted

si eu stiu ca dungeon kill points

ganditi logic totusi

cati dragoni sunt in wow ? in karazhan sa zicem ca e nightbane desi el e undead si in rest ? e cam gol ...

Guest IsYourMommyHot?
Posted

si eu stiu ca dungeon kill points

ganditi logic totusi

cati dragoni sunt in wow ? in karazhan sa zicem ca e nightbane desi el e undead si in rest ? e cam gol ...

Termenul dkp se foloseste de pe vremea dragonilor, remember old-school, BWL/Onyxia, etc.

Guest Quartz
Posted

Noroc ... vreo guilda pe aici care recruteaza rogue .... daca e ceva pm

Guest IsYourMommyHot?
Posted

Am intrat intr-o guilda noua.

First raid night: 3/4 TK down + kara cleared.

Eu zic ca e bine.

E bine e bine :D

#Vreun shammy ench pt sfaturi ? Am o vaca de 65 si vreau s-o cresc :P

Posted

Am intrat intr-o guilda noua.

First raid night: 3/4 TK down + kara cleared.

Eu zic ca e bine.

E bine :) Daca aveti gear insa , mergeti in MH decat sa farmati tk/ssc ... BT s`a facut in s2 acum ceva timp

Posted

#Vreun shammy ench pt sfaturi ? Am o vaca de 65 si vreau s-o cresc :P

Nu-s enhance dar ma descurc, zi-mi ce-ti trebuie.

Guest IsYourMommyHot?
Posted

Nu-s enhance dar ma descurc, zi-mi ce-ti trebuie.

O idee de talent spec, si de "How 2 fight without drinking potions after each mob"..

Nu mai suport, a mers la level mai mic, dar acum stau 15~20 de secunde dupa fiecare mob sa fac mana -.-

Guest Soulrender
Posted

un specc bun pt power leveling la warrior? :) :beer:

as zice ca fury e cel mai bun :-)

O idee de talent spec, si de "How 2 fight without drinking potions after each mob"..

Nu mai suport, a mers la level mai mic, dar acum stau 15~20 de secunde dupa fiecare mob sa fac mana -.-

innervate :-"

Posted

el/ea e shaman..nu are innervate. da-i un /sleep ca am auzit ca se reface mai repede, dar sansa de crit cand esti lovit este de 100% parka.

Cel mai bine, aduna apa de la mobi si o bei cand ai f putina mana. GL