virus_ro Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [Cataclysm's Edge] imba? am luat-o azi si s-au crizat ofiterii cand am dat need (eu fiind de obcei fury 17/44/0 spec), si totusi vreau sa le demonstrez k si ms pve spec 33/28/0 se merita, voi ce ziceti? stiu k dps meu o sa aiba de suferit, de obcei sunt primul la archi, akama, teron, najentus. etc. dar oare +4% inc. physical dmg o sa conteze? Experienta nu am cu warr pentru ca de`abia am ajuns 70 cu el de cateva zile .. Insa iti spun din ce am vazut / intrebat la altii si calcule personale. Acel 4% e la tot raid`ul , astfel ... la fel ca si trinketul de warr , creste dmg proportional cu physical dps din raid. Vezi si tu cat dps ai in fury spec si cat ai in arms , dupa aia adauga la arms 4% * nr_melee si vezi cat iese. Daca aveti vreo 5-6 physical [ cam cum ar trebui sa fie de obicei , hunteri , shammy , druid + rogues ] in raid , o sa vezi ca este cu MULT mai mult fata de diferenta care este intre arms si fury , doar ca dmg`ul nu o sa`ti fie atribuit tie , ci impartit in raid :P [ Asta daca te interseaza sa fi primul mereu sau 1/2/3 ]. Pe langa asta , MS o sa te ajute enorm in unele fights [ Anetheron de ex ]. Totusi , am o intrebare ... prin need , te referi la roll pentru arma sau voi folositi group loot ? voi inca mai jucati cu need/greed la archimonde? aia ma intrebam si eu .. Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Nu ca ar conta da noi suntem pe la Muru prin Sunwell si nu avem DKP system. Faptul ca el a zis ca a dat need poate insemna ca si-a folosit dkp-ul pentru a lua arma sau ca si-a exprimat intentia de a lua arma in cazul in care nu au dkp si folosesc un alt mod de distribuire la loot, probabil officer council.Majoritatea folosesc DKP pentru ca e mult mai usor de vazut in cifre cine ar fi mai indicat pentru a lua un obiect sau altul, asta nu inseamna ca va fi un sistem corect sau ca nu poate fi abuzat. Quote
Bulan69 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 noi folosim rank loot, adik la fiecare item care pica scrii need si rankul pe care il ai, asta folosim de foarte multa vreme, nu e decizia mea k folosim rank loot, si nu dkp; voi credeati k ajungeam la illidan dk sistemul nu era bun pt noi. de obicei la 2h weapons se da greed, pt k nu folosim nici retri pala, nici ms warriors, dar vroiam ft mult swordu asta asa k am dat need elite, si s-a cam comentat.@shade si isyourmommyhot, voi unde sunteti cu progresu DKP lovers? Quote
Guest IsYourMommyHot? Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 noi folosim rank loot, adik la fiecare item care pica scrii need si rankul pe care il ai, asta folosim de foarte multa vreme, nu e decizia mea k folosim rank loot, si nu dkp; voi credeati k ajungeam la illidan dk sistemul nu era bun pt noi. de obicei la 2h weapons se da greed, pt k nu folosim nici retri pala, nici ms warriors, dar vroiam ft mult swordu asta asa k am dat need elite, si s-a cam comentat.@shade si isyourmommyhot, voi unde sunteti cu progresu DKP lovers?Kael & Vashj down, Archimonde down, 1/3 bt cleared, sup ? Quote
virus_ro Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 noi folosim rank loot, adik la fiecare item care pica scrii need si rankul pe care il ai, asta folosim de foarte multa vreme, nu e decizia mea k folosim rank loot, si nu dkp; voi credeati k ajungeam la illidan dk sistemul nu era bun pt noi. de obicei la 2h weapons se da greed, pt k nu folosim nici retri pala, nici ms warriors, dar vroiam ft mult swordu asta asa k am dat need elite, si s-a cam comentat.@shade si isyourmommyhot, voi unde sunteti cu progresu DKP lovers?E doar o parere personala , insa acel sistem care il folositi voi , mi se pare aiurea ... se poate practica "nepotia" lejer .... Nici dkp nu e bine cateodata pentru ca sunt oameni care se vorbesc pe loots sa il scoata ieftin , in timp ce altii se seaca de dkp unii pe altii pe 1 item.Noi folosim un dkp system , insa cu o mica modificare : pret fix pe item. Practic , cel cu cel mai mult dkp , ia loot`ul .. Insa sunt si niste exceptii flexiile : pass unul pentru altul , nr de iteme luate in raid`ul ala .. de ex , daca unu ia 2 iteme , nu mai ia al 3lea daca altul il vrea.P.S. N`am reusit sa luam 4th chest sambata asta ... a luat un rogue d/c afara la eagle si cand a pus storm pe el , am luat wipe .. + 5 oameni morti la dragonhawk ...10 min ne mai trebuiau si luam si al 4lea chest. Vedem sapt asta :) Quote
Shade Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Cred ca cel mai bun sistem de dkp e cel zero-sum pe care vrem sa-l folosim noi... adica atunci cand cineva cheltuie dkp pe un item, dkp-ul cheltuit se imparte la tot raidul in mod egal. In felul asta nu se mai da dkp pentru boss si se elimina inflatia care provine cand farmezi un boss de la care nu prea mai are nimeni ce lua, ca item.Bulan nu ma intreba ce progres am deoarece n-am inceput in acelasi timp, pe cand faceai tu ssc eu eram inca low-lvl. Oricum nu dkp-ul ne tine de la progres ci numarul de membri acum. Quote
Guest IsYourMommyHot? Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Ma rog, la noi e un pic altfel,Rings costa x dkp,trinkets y dkp, and so on.La loot, bineinteles fiecare spune need la ce`i trebe si nabu` cu cel mai mare dkp ia itemu. Daca n`are nimeni nevoie de el si se duce pt off-spec e moka:-).Este si un system pt multi-item loot, daca vreti vi`l zic :) Quote
virus_ro Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Ma rog, la noi e un pic altfel,Rings costa x dkp,trinkets y dkp, and so on.exact la asta m`am referit si eu :) Quote
alexandru1 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 insfarsit am ajuns si noi la illidan http://img517.imageshack.us/img517/175/iliwf8.jpg Quote
Adrian_Mihaix Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 bravo pt IllidanCred ca cel mai bun sistem de dkp e cel zero-sum pe care vrem sa-l folosim noi... adica atunci cand cineva cheltuie dkp pe un item, dkp-ul cheltuit se imparte la tot raidul in mod egal. In felul asta nu se mai da dkp pentru boss si se elimina inflatia care provine cand farmezi un boss de la care nu prea mai are nimeni ce lua, ca item.Bulan nu ma intreba ce progres am deoarece n-am inceput in acelasi timp, pe cand faceai tu ssc eu eram inca low-lvl. Oricum nu dkp-ul ne tine de la progres ci numarul de membri acum.Daca vrei iti dau PM niste indicatii de gear pt destro lock obtinute fara raiding si ar tb pe usor sa intri intr-un MH guild(depinde ofc si de realm). Ca pur si simplu daca stai in Kara si ZA nu ajungi nicaieri.@DKP system. Nu e nici unul perfectShade poate ti se pare zero sumul bun dar nu prea este. Din experienta vorbind...ar fi perfect daca ai avea 25 de oameni si totul ar fi farmed. Cand iti tb sa dai recruit...sistemul asta e oribil, cand iti tb lumea sa vina la progress sistemul asta fail ingrozitor-->nu pica nimic si mori 5 ore in continuu, cand iti tb attunement (acuma nu mai tb) sistemul asta pica, cand iti tb sa omori bossi de la care nu le tb la nimeni nimic(primi 5 in BT de ex) e pur si simplu ingrozitor.Alta buba la zerosum e ca itemul de obicei costa in functie de stats si nu de raritate/folosireLa BID system am vazut majoritatea consumandu-si tot dkpul inainte sa plece...Dar mkr in sistemul asta iti dai seama cat de mult vrea cineva un item specific. Cel mai bun e tot loot council. Atunci cand e loot council si nu "friend council". Poate nu ti se pare tie fair...dar pentru a curata totul in timp e mai bine.@ Hand of A'dal. E un titlu...asa cum e Grand Marshal. Oricine a facut un chain care includea sa ii omori pe Fathom Lord Karethress,Phoenixul Al'ar, Rage Winterchill, Lady Vashj si Kael are acel titlu. Quote
Bulan69 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 la noi se da in functie in rank, si nu prea se da rank pe nepotisme, trebuie sa ai attendance foarte ridicat. Quote
Shade Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Daca vrei iti dau PM niste indicatii de gear pt destro lock obtinute fara raiding si ar tb pe usor sa intri intr-un MH guild(depinde ofc si de realm). Ca pur si simplu daca stai in Kara si ZA nu ajungi nicaieri.N-am de gand.http://armory.wow-europe.com/character-she...or&n=XersesCe as putea sa iau din no raiding gear si sa fie mai bun de atat? (mai putin roba de 100 badges, inca lucrez la ea). Sunt hit capped btw, dar folosesc timbal's pentru spelldmg la trash. Quote
BogdaNzZ Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 ai putea sa schimbi cateva iteme (mai mult de cateva) cu unele din ZA...LE: am ajuns in hyjal l-am batut pe rage si l-am dus pe aneth la 50%...zilele astea il batem...si daca chiar vreti sa stiti, n-am niciun item din ssc/tk :) (strang dkp ptr iteme din MH/BT ca, cu ce am acum depasesc 1kdps lejer)LEE:Ce sfaturi imi dati sa imi mai creasca fps-ul in raiduri ca imi scade ingrozitor, mai ales la waveurile din MH imi ajunge la 0.5 ...am un amd athlon 2000+,1.5, 768rami radeon 9200SE...la leotheras de exemplu mi se misca cel mai bine 4-5 fps :)si addons scot toate la raiduri, las doar xperl bartender si DBM Quote
Shade Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 ai putea sa schimbi cateva iteme (mai mult de cateva) cu unele din ZA...no shit sherlockscade view distance si antialiasing, daca ai. Quote
BogdaNzZ Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 am scazut tot si am facut tot de la optiuni acum am gasit o noua varianta care merge de minune la bosi...dau camera si ma uit in pamant si cresc fps-ii incat sa fac dps acceptabil..azi am fost pe 5 in mag cu guilda, ei avand si iteme din ssc/tk si cativa din mh, io deloc :) Quote
virus_ro Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 ai putea sa schimbi cateva iteme (mai mult de cateva) cu unele din ZA...el a intrebat cu ce non-raiding items ar putea el imbunatati gear`ul , reply la postul anterior al lui Adrian. azi am fost pe 5 in mag cu guilda, ei avand si iteme din ssc/tk si cativa din mh, io deloc :)don`t tell me ... BM hunter sau lock ... right? Quote
Adrian_Mihaix Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 N-am de gand. http://armory.wow-europe.com/character-she...or&n=Xerses Ce as putea sa iau din no raiding gear si sa fie mai bun de atat? (mai putin roba de 100 badges, inca lucrez la ea). Sunt hit capped btw, dar folosesc timbal's pentru spelldmg la trash. Neck: schimba-l cu fie Vindicator's Pendant of Dominance. Nici daca stai cu cel de acum nu e rau Bracers: Vindicator's Silk Cuffs+15 spelldmg enchant Wand: Fie cel din Underbog de la last boss sau cel de la Badges Cloack:Cloak of the Betrayed(MGT drop) Hands: Studious Wraps cu 20 spelldmg enchant...asta sunt cele mai bune glowes ingame cu exceptia la t6(numai daca ai 4bonus) si la cele din sunwell Ring:Fused Negatron band(ca sa compensezi pierderea de hit) Trinkets: Darkmoon card Crusade(Blessing Deck) daca poti sa cumperi,Icon of the Silver Crescent mai e si robe dar ai zis deja de ea. Am vazut persoane mult sub gear-ul tau in Hyjal si BT. In plus te cam irosesti in Kz/ZA. Chiar nu vad atat de bune upgraduri in ZA(e un dagger de la Zul'jin si head+trinket(care in 10 killuri nu a cazut ever) de la Hex Lord...dar ai zis si tu ca abia sunteti la start de ZA) azi am fost pe 5 in mag cu guilda, ei avand si iteme din ssc/tk si cativa din mh, io deloc Avand in vedere ca 5 persoane(de obicei cele mai reliable) trebuie sa dea channel in fiecare minut, si ca magtheridon tot sare lumea in stanga si dreapta(poor meele) nu e chiar atat de impresionant. Plus ca probabil ati avut 5 tanks si 8 healeri. In orice caz, daca tb sa tii camera in pamant e de rau. Edit: vezi ca dmg meter nu iti zice exact cat de bun e cineva. am fost acum cateva zile in Mgt cu pug(era daily heroic). Ii sparg pe dmg meters la first 2 bossi(roguel avea obsesia sa tot reseteze dmg meterul insa il linka enchancement shammyu dupa fiecare boss)Ajungem la al 3-lea boss. Eu dau banish pe hunterul lor,pun enslaved sucubusul sa se bata cu alt add(enslaved sucubus din MgT ataca atat de iute si de tare incat mobi nu pot sa reseteze aggro table si sa mearga pe healeri), si ma apuc sa dau fear+recklesness pe Naga ca le era lene sa curatam mai mult trash. Ma bate roguel la dmg(el nici nu a dat sap mkr) si incepe sa dea link la dmg meters pe /1 . "Zomg i beated a t6 lock and i'm only in gladiator gear" Quote
mmc Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Nush de ce se agita saracul om, avand in vedere ca-n 5 men heroic or not dps meter chiar nu conteaza. Quote
ReneGade Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Some (:noob:) q :).de unde pica retele pentru Spellstrike hood & pants ? =)tocmai am descoperit ceva bug in mgt la al 2-lea boss (cel cu addsurile) :daca stai in spatele suporturilor de lumanari , si omori addsurile , nu primesti nici un dmg . Quote
virus_ro Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Ma bate roguel la dmg(el nici nu a dat sap mkr) si incepe sa dea link la dmg meters pe /1 . "Zomg i beated a t6 lock and i'm only in gladiator gear"ai dreptate cu dmg-meterele ... multi sunt obsedati de dmg , in loc sa`si vada si o alta utilitate in party/raid ... vad warr dps facand dps pe main target in loc sa faca offtank la un loose add, mages care daca pierd sheep , nu mai dau iar ca sa nu se opreasca din dps ... deci unii sunt chiar distrusi rau ..Some (:noob:) q :).de unde pica retele pentru Spellstrike hood & pants ? =)e mult mai usor sa verifici singur ... wowhead / allakhazam / thottbot Quote
Shade Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 dps pe trash e irelevant. De obicei sunt primul daca nu e vreun t5/t6 dps-er pe-acolo. Si la bossi e situational de fapt, la akil'zon de exemplu e melee FTW.@adrian_mihaix: cateva upgrades sunt chiar bune, cu studious wraps am dat-o in bara ca mi-am luat vodoo woven belt instead pentru ca dupa cateva zile sa-mi fac belt of blasting (nestiinta, ce sa-i faci). Momentan pastrez badges pentru demonsoul robes dar nici ringul ala (http://thottbot.com/i34889 ) nu arata urat. Cat despre wand, cel din badges nu-i cine stie ce upgrade, dar ala din UB chiar arata bine. La wrist prefer fury of the ursine de la nalorakk (chiar a picat ultima oara, dar am lasat celalalt lock sa le ia ca deh, eu am luat daggerul de la prince). Am farmat enchantul de spelldmg o gramada de vreme dar nu vrea sa pice.Blessings deck nu merita imo, costa vreo 2000G la AH, deja am prea multe trinkets + lock shadowbolts se casteaza greu. O sa incerc sa-mi fac rost de shiffar's nexus horn dupa ce compensez +hit din bloodgem (nu te uita la timbal's, ala il folosesc pentru non-raid bosses, sunt hit capped in mod normal)..de unde pica retele pentru Spellstrike hood & pants ? =)Murmur in SL si Netherkurse in Shattered Halls (si normal si heroic). Drop mic totusi, eu unul am avut noroc la murur dar zero luck la netherkurse.daca stai in spatele suporturilor de lumanari , si omori addsurile , nu primesti nici un dmg .Ma indoiesc. Un screen ceva? Quote
Guest Soulrender Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 PvP Lifetime Honorable Kills: 610357O_O nc.. n.c...Merita cumparat stafful de feral drood [ala nou, pe badge-uri.., 150, SSO vendor.] ?Am stafful de la ilhoof atm :-s, am cele 150 de badge-uri dar nu stiu ce sa fac :-s. Sfaturi pliz :)seu zic ca si staffu ptr feral dr00d din Zul'Aman ii bun :) Quote
Guest IsYourMommyHot? Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 eu zic ca si staffu ptr feral dr00d din Zul'Aman ii bun :)Din 17 runuri nu a picat... -.- Quote