Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

eu fac momentan de nevoie kara si ZA pt badges mai am 16 si iau pvp cloak care-mi trebuie,o fi fun raidingu da iti mananca timpu in greata,mie foarte greu sa stau 4h pe noapte sa raidez.

Posted

:beer: sal

intrebare de noob : care-i treaba cu roll xx? pentru raiduri ca nu am prins smecheria ,cine castiga si cum ?

daca eu scriu roll 50 si altcineva 51 castiga ala?

tenks :beer:

pai tu scrii /roll, si un numar intre 1 si 100 e ales la nimereala

cel mai mare castiga

e ca si cand ai da cu zarul

Guest micutzul
Posted

e cineva d-aici care joaca pe blizzard? daca da ziceti si voi :D :cool2:

Posted

m-am apucat si io de pvp cu fosta mea echipa de arena care era pe la 1.2k-1.3k o facusem doar ptr 10jocuri pe sapt sa iau punctele....sunt cu enha shammy e super tare comboul da orice grup cu pally ne mananca zilele....dam toate cooldownurile + bloodlust si pica aia ca mustele...am patit-o de multe ori cu magi sau paladini(cu bulan) sa nu apuce sa dea iceblock respectiv bubble....aveti ceva sfaturi pentru un astfel de team bm hunter/enha shammy???aa si teamu de la 1.2k l-am urcat azi la 1.4k si inca crestem...nu avem sperante mari doar sa ne luam cate-un item doua vengeful..io vreau axeu shamanu vrea manusile parca...si cum e faza la sf saptamanii luam puncte in functie de rating sau conteaza si cate jocuri am jucat??ca daca e asa jucam la greu :)

Posted

m-am apucat si io de pvp cu fosta mea echipa de arena care era pe la 1.2k-1.3k o facusem doar ptr 10jocuri pe sapt sa iau punctele....sunt cu enha shammy e super tare comboul da orice grup cu pally ne mananca zilele....dam toate cooldownurile + bloodlust si pica aia ca mustele...am patit-o de multe ori cu magi sau paladini(cu bulan) sa nu apuce sa dea iceblock respectiv bubble....aveti ceva sfaturi pentru un astfel de team bm hunter/enha shammy???aa si teamu de la 1.2k l-am urcat azi la 1.4k si inca crestem...nu avem sperante mari doar sa ne luam cate-un item doua vengeful..io vreau axeu shamanu vrea manusile parca...si cum e faza la sf saptamanii luam puncte in functie de rating sau conteaza si cate jocuri am jucat??ca daca e asa jucam la greu :)

Luati puncte doar in functie de rating,trebe jucate minim 10 jocuri pe sapt totusi.

Cum sa ai 1200 rating, sincer?..... adica eu solo ajung la 1400 lejer

Cat despre enh shammys,sunt cam aiurea in arene,inafara de 5v5 3 melee combo nu prea au sanse. Am incercat sa boostez eu unu in 2v2,am ajuns pe la 1830,dar din cauza echipelor de rogues n-am reusit mai mult.

Guest DRYOO
Posted

salut...mi-a recomandat acum cateva zile un tip http://wow.gxgnet.ro/

are 2 realm-uri, fun si blizzlike, cel blizzlike merge perfect, questuriile merg, caracterele nu au probleme, 2.4.1 patch...sincer...merita incercat si fara sa va mint, chiar vreau sa-l promovez. multumesc:)

Posted

salut...mi-a recomandat acum cateva zile un tip http://wow.gxgnet.ro/

are 2 realm-uri, fun si blizzlike, cel blizzlike merge perfect, questuriile merg, caracterele nu au probleme, 2.4.1 patch...sincer...merita incercat si fara sa va mint, chiar vreau sa-l promovez. multumesc:)

Go kill yourself :)

Guest IsYourMommyHot?
Posted

PvP
Lifetime Honorable Kills: 610357

O_O nc.. n.c...

Merita cumparat stafful de feral drood [ala nou, pe badge-uri.., 150, SSO vendor.] ?

Am stafful de la ilhoof atm :-s, am cele 150 de badge-uri dar nu stiu ce sa fac :-s. Sfaturi pliz :)s

Guest micutzul
Posted

staffu de la illhoof sux dude :P ia ala din 150 badge :) eu mi-as lua un 2h meserias din 150 badge dar mi-e prea lene sa fac atatea heroice :( joc pe hellscream si daca stau 1 zii intreaga acasa pot face cca 15-20 badge /zii dar tot nu-mi place, ca deja sunt plictisitoare instantele :banghead: dupa ce faci aceleasi heroice odata pe zii timp de 1 sapt te dai cu capu de zid ca tipu ala caraghios de mai sus :)

Posted

Luati puncte doar in functie de rating,trebe jucate minim 10 jocuri pe sapt totusi.

Cum sa ai 1200 rating, sincer?..... adica eu solo ajung la 1400 lejer

Cat despre enh shammys,sunt cam aiurea in arene,inafara de 5v5 3 melee combo nu prea au sanse. Am incercat sa boostez eu unu in 2v2,am ajuns pe la 1830,dar din cauza echipelor de rogues n-am reusit mai mult.

mersi pentru raspuns...am jucat azi cu un destro lock amandoi avand gearu' nostru normal de pve el fiind 0/21/40 buildul classic de dps...am ajuns la 1503..zilele astea speram sa mai crestem da nu mai merge asa bine damageul ca incepem sa dam de oponenti cu resil, noi n-avand deloc :)

Posted

[Cataclysm's Edge]

imba? am luat-o azi si s-au crizat ofiterii cand am dat need (eu fiind de obcei fury 17/44/0 spec), si totusi vreau sa le demonstrez k si ms pve spec 33/28/0 se merita, voi ce ziceti? stiu k dps meu o sa aiba de suferit, de obcei sunt primul la archi, akama, teron, najentus. etc. dar oare +4% inc. physical dmg o sa conteze?

Guest IsYourMommyHot?
Posted

voi inca mai jucati cu need/greed la archimonde?

Can i say wtf and run away in fear ?

Cam toate guildele in care am fost folosesc DKP systems de la... kara -.-