Shade Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 ReneGade, e grav daca luati wipe la urs...va trebuie 2 tanci buni si 3 healeri cu mp5 si faceti lejer primii 2...la urs pozitionati tancii unu peste altu' intr-un anumit loc si nu-i mai miscati de-acolo nici la charge ca se intoarce singur...si unu sa tankeze ursu si unu normal form...si la akil'zon(parca ala e al doilea?) cu cateva secunde inainte de storm (care ar fi bine sa fie anuntata de RL cu /rw de multe ori cu macro) va grupati toti pe tank si cam asta e tot(daca va ajuta sa vedeti mai bine puteti pune un mark pe el)..pasarile le puteti ignora...urmatorii bosi nu vi-i mai zic, ca sigur nu-i veti face pana nu luati iteme mai bune...macar ii farmati pe primii 2 pentru iteme..speaking of which, nalorakk downed ieri pentru prima data Quote
Bulan69 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 noi facem ZA sa zic in 2ore, 2ore jumate maxim, dar din pacate n-am prins deloc 4th chest pana acum :-ss. Aseara mi-a picat in sfarsit trinketul de la Zul'jin :) Quote
Stef Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 sunt cam nou pe blizzard m-am dar am jucat mult pe servere private dar am vazut ca nu se merita si m-am bagat pe blizz...intrebarea mea este daca nu stiti o guilda buna pe realmul sporeggar Ally si daca ma puteti baga si pe mine...? Quote
virus_ro Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 speaking of which, nalorakk downed ieri pentru prima dataPuG sau ti`ai gasit guilda buna? :) grats anyway :Pnoi facem ZA sa zic in 2ore, 2ore jumate maxim, dar din pacate n-am prins deloc 4th chest pana acum :-ss. Aseara mi-a picat in sfarsit trinketul de la Zul'jin :)cam asa facem si noi ... ~2 ore ... insa 4th chest n`am prins decat de 2 ori .. acuma bagam serios flasks si tot ce trebuie si vedem sambata asta daca luam si 4th chest :)P.S. Archi [ finally ... ] si Teron down .. incepem sa curatam BT acu Quote
BogdaNzZ Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Ma gandeam sa-mi cresc un lock sau mage...ce imi recomandati??Pentru PvE normal...care e mai bun la dps, mai cautat in raiduri ca heroice si instante nu prea fac, ca am main cu multi bani si imi creez tot ce pot cu banii pe main si sunt de-ajuns pentru kara.. Quote
Bulan69 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 aseara am stat la Illidan 2-3 ore , cu wipe-uri in draci in p2 pt k nu stiau OT k nu trebuie sa te indepartezi prea mult de blades oO, cel putin am ajuns p3 :X Quote
goldensilver Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 sunt cam nou pe blizzard m-am dar am jucat mult pe servere private dar am vazut ca nu se merita si m-am bagat pe blizz...intrebarea mea este daca nu stiti o guilda buna pe realmul sporeggar Ally si daca ma puteti baga si pe mine...?Liderul outcasts e tot roman , dar te primec daca ai gear pe masura ( >= tier 5 ) , potzi incerca firefly dar acolo au respins shi jucatori cu full tier 6 shi thunderfury . restul guildelor avand in vedere ca serverul e doar 24 % ally ( fookin belfs ) sunt casual shi majoritatea nu ajung nici macar in karabtw ce sunt dkp , cum se calculeaza, shi cum se distribuie ? Quote
Dele7e Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 tu ii zici la ala de t5 si t6 si el deabia a trecut pe oficial,pariu ca nu e 70 inca... Quote
zazone- Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 At the SK office http://www.sk-gaming.com/video/8158-At_the_SK_Office Quote
ReneGade Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Lock-ul e mai bun la dps decat mage.mage > all :> Quote
Adrian_Mihaix Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 aseara am stat la Illidan 2-3 ore , cu wipe-uri in draci in p2 pt k nu stiau OT k nu trebuie sa te indepartezi prea mult de blades oO, cel putin am ajuns p3 :Xnu mai e mult pana la kill atunci...mage > all :>la dps nici vorba. Quote
spa®ky Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 cat hit rating trebuie la un shadow priest? :) Quote
Guest Soulrender Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 cat hit rating trebuie la un shadow priest? :)Shadow Priestu' meu are in jur de 100 spell hit , si vreau sa iti zic ca nu am probleme cu el in raids :) Quote
virus_ro Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Ma gandeam sa-mi cresc un lock sau mage...ce imi recomandati??Pentru PvE normal...care e mai bun la dps, mai cautat in raiduri ca heroice si instante nu prea fac, ca am main cu multi bani si imi creez tot ce pot cu banii pe main si sunt de-ajuns pentru kara..lock + shadoweave tailoringbtw ce sunt dkp , cum se calculeaza, shi cum se distribuie ? Dungeon Kill Points. Sunt puse niste rewards in dkp pe fiecare boss in functie de dificultate si status [ first kills au in general triplu dkp ] si unele guilde dau dkp si pe timp ... non-farm bosses au dkp pe ora.cat hit rating trebuie la un shadow priest? :)72 cu 5/5 Shadow Focus [ Aici gasesti cele mai multe si bune informatii despre/pentru shadowpriesti ... www.shadowpriest.com ] Quote
FPS-Doug Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...amp;n=Dannyyzorhttp://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...r&n=GnomailCam cat as putea lua pe ei ? in RON ?Pe warlock am si full gear de kara / heroics / badges , flying epic , ceva bani , multe gems , vreo 100 badge , si 50k honor pe fiecare cu care voim mai cumpara niste gear in s4 Quote
sNooZe Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 ) Iarsi am ajuns sa va vindeti conturile...ce oameni.. :blink: Quote
mmc Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...amp;n=Dannyyzorhttp://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...r&n=GnomailCam cat as putea lua pe ei ? in RON ?Pe warlock am si full gear de kara / heroics / badges , flying epic , ceva bani , multe gems , vreo 100 badge , si 50k honor pe fiecare cu care voim mai cumpara niste gear in s4500-600 Quote
FPS-Doug Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 @snooze nu inteleg care e problema din moment ce m`am plictisit de wow , si am bagat bani in jocu asta ar fi si cazu sa scot bani din el nu crezi ?@knock mersi :) Quote
Mamut Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 am si eu o intrebare... un shockadin(paladin pe spell dmg) poate sa faca un rogue la dmg (in PvE la bosi ma refer). aman2 sa fie imbracati de acelasi nivel; pt ca am luat niste damage metere si nu-mi merg...nu apare nik.(eu fiind shockadinu ca sa stiu daca ma schimb cu un 2h) Quote
mmc Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Cred ca sunt slabe sanse, doar daca rogul moare sau e afk :) Quote
BogdaNzZ Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 paladinu in t6 si rogueul in t5 si tot il face...si in general paladinii sunt prafi la dps...fa-l prot sau holy si atunci chiar ajuti raidurile...sau gaseste o guilda care vrea retardin pentru judgements urile alea... Quote
Mamut Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 ma rog eu nu joc pe reatail... dar folosesc seal of vengeance si mie mi se pare ca dau destul dmg, cand mi se activeaza si trinket (ala de paladin din tk) mi se umple ecranul de 300 si ceva, vro 210 normal...nu prea am spell dmg. si nu mai nici noroc . ms pentru sfaturi :D P.S: am fost hyjal am luat Antonidas si Bastion of Light(aman2 scuturi) Quote
Dele7e Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 ReneGade, e grav daca luati wipe la urs...va trebuie 2 tanci buni si 3 healeri cu mp5 si faceti lejer primii 2...la urs pozitionati tancii unu peste altu' intr-un anumit loc si nu-i mai miscati de-acolo nici la charge ca se intoarce singur...si unu sa tankeze ursu si unu normal form...si la akil'zon(parca ala e al doilea?) cu cateva secunde inainte de storm (care ar fi bine sa fie anuntata de RL cu /rw de multe ori cu macro) va grupati toti pe tank si cam asta e tot(daca va ajuta sa vedeti mai bine puteti pune un mark pe el)..pasarile le puteti ignora...urmatorii bosi nu vi-i mai zic, ca sigur nu-i veti face pana nu luati iteme mai bune...macar ii farmati pe primii 2 pentru iteme.. Cum nu mai am ce face in pvp pana incepe S4 m-am apucat de raiding lol, am fost in ZA ieri pt. prima data cu ceva guilda (cam slabutza totusi) ,ursu l-am facut din prima mi-a cazut formula de enchanting:executioner si pe akil'zon ala cu stormu l-am mai picat,dupa vreo 3,4 incercari ca nu veneau aia destul de rpd in mijloc,iar la pasarea aia cu ouale sau ce e n-am mai reusit,tot mureau spartii aia din cauza flame`ului lol Am facut si kara full cu 7 dps 1 tank si 2 healeri,a mers rpd ,mi-a cazut t4 head si moongoose formula. Raidingu e fun cat de cat,dar oricum prefer pvp`ul :) Quote
odpzgubu Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 :beer: salintrebare de noob : care-i treaba cu roll xx? pentru raiduri ca nu am prins smecheria ,cine castiga si cum ?daca eu scriu roll 50 si altcineva 51 castiga ala?tenks :beer: Quote