Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Guest IsYourMommyHot?
Posted

"traiasca pugurile" .

Uhm... I pugged maggy O_O

Posted

Uhm... I pugged maggy O_O

Stiu pe unu care face pugs prin BT, si e roman.

Am deja cateva marks pe care pot sa le dau pe honor dar n-am chef sa iau nimic de pvp momentan... scopul meu e full pve gear.

Guest darkkisss
Posted

Facem saptamanal BT si tot saptamanal face si Illidan misto de noi ca nu ne da legendare.

Al doilea Illidan kill pt Collect si avem legendary offhand :P

Poi din ce-mi amintesc vine asa:

1. 1 rogue, daca aveti elemental shaman e gg, daca nu puneti un resto shaman sa-i dea heal tankului lu malande si isi face macro cu focus si intrerupt (earth shock), dar sa stea un rogue totusi ca o sa aiba resisturi mai mult ca sigur, merge si un dps warr cu pumelu ca back-up :) uite aici macro: /cast [target=focus]Earth Shock(Rank 1)

2. warr si parca are 3.

3. 2 daca-mi aduc bine aminte sau chiar unul.

npc

1. 2 melee , 2casters cel mai safe

2. Am facut fara probleme si cu warr si cu druid. 3 healeri

3. Un holy pala se descurca :) Poate inca 1 healer sa fie atent sa ajute in caz ca nu se descurca.

Gratz pt progres in SWP apropo :)

Blacka ... marele pescar :P

Posted

Al doilea Illidan kill pt Collect si avem legendary offhand

Gz, se aplica regula cred: ce-i din urma vor fi cei dintai

Gratz pt progres in SWP apropo smile.gif

Blacka ... marele pescar

Mersi, sa ne vedem cat mai curand la stone atunci :)

Si da:

Guest IsYourMommyHot?
Posted

Ai deformat forumu :)))

Ps, Main-Hand drop @ illi aseara :X

Posted

lol phew, credeam ca sunt singurul

check my dps on bane: http://img232.imageshack.us/img232/7817/wowscrnshot042108221426dw3.jpg

si ca sa ma laud, azi mi-am luat cioara smechera

http://img228.imageshack.us/img228/2698/wowscrnshot042308095023og9.jpg

<3 Onyxien.

eu as prefera 5/7 sau 6/7 , dar cum sunt guildele pe deathwing , mai bine ma lipsesc ... 6/7 guilds iau wipe in draci si nu trec de azgalor si 3/7 il omoara pe archi lejer ... [ guess where I am :P ]

Frumoasa "cioara" ti`ai luat:P Eu nici nu stiu de care am ... cred ca azure ...

good anticipat :)

sa`i dea careva ban lu retardatu asta , va rog. Cu riscu sa iau warn pt injurii , e un spammer de 2 lei care se baga pe toate thread`urile up-to-date sa faca posturi .... 10 posturi in 15 min , 60 in 1 ora ...

Posted

Aldguth spui terog numele addonsului pe care il folosesti la wow

sa`i dea careva ban lu retardatu asta , va rog. Cu riscu sa iau warn pt injurii , e un spammer de 2 lei care se baga pe toate thread`urile up-to-date sa faca posturi .... 10 posturi in 15 min , 60 in 1 ora ...

Take it easy!A primit suspend de ieri parca

Posted

Aloft, Atlas cu toate chestiile sale, cooldown count, instabolt(only for locks), Mik's scrolling battle text, natur ecb, omen 2, outfitter, quest helper, spammenot, Trinity bars, si tot ce tine de xperl. :)

Posted

mi-a picat si mie ieri chestu de hunter de pe heroic..dar nu-l folosesc inca, ca pierd 20hitrating de la ebon netherscale (full set)...cred ca schimb dupa ce cumpar wristu cu badgeuri sau cand iau ceva iteme din ssc/tk

Posted

am si eu o nelamurire in legatura cu x-pearl. daca sterg WTF din WoW bara de la player sta sus de tot, adica normal, lipit de marginea sus a ecranului (rezolutie fiind 1024x768), daca schimb rezoltia la 1280x1024 (am monitor 19 inchi) se duce ala mai jos si ma enrveaza ca nu pot sa fac farming cu mage ca ma selectez pe mine in loc sa dau cu blizzard unde trebe. va dau si screenshot daca e numai sa mearga ****.

Posted

miercuri seara : one shot najentus, supremus si akama, 2nd shot teron

aseara: 3-4 shot pt RoS, 2-3 shot pt Gurtogg si 1 shot pt mother sharaz.

Cred k Diseara o sa facem Ilidari Council si in noaptea de Pasti o sa fim la Illidan =))

Posted

:beer: sal ,intrebare de noob cum fac macro ? nu reusasc in niciun fel.... nu imi iese ... :comp2: :comp1:

adica nu se intampla nimic daca apas butonul pentru macro :blink: is un mic rogue

multam :beer:

Guest darkkisss
Posted

Mersi, sa ne vedem cat mai curand la stone atunci :)

L-am incercat pe Kalecgos , dar foarte putin... l-am dus pe la 45-50%best parca.Avem probleme de efectiv din pacate si nu am mai apucat sa trecem prin SWP. ( nici un holy priest momentan ,nici un lock cu experienta calumea ... avem 2 abia intrati in guild,nici gear-u nu e excelent).Si ceva drama , ca de .. fara nu se poate.Una peste alta sper sa trecem repede peste micile probleme si sa mai progresam :)

ceva de genul:

Ambush/Expose Armor/Mutilate

Ar fi mai folositor sa postezi comenzile exact cum le-ai scris in macro .. asa pot oamenii sa-si dea cu parerea ce e bine si ce trebuie modificat.

Sau ai putea sa cauti pe net macro-uri pt rogues, si poate gasesti si altele care ti-ar folosi inclusiv pe cel care il cauti.Google is your friend :)

Posted

L-am incercat pe Kalecgos , dar foarte putin... l-am dus pe la 45-50%best parca.Avem probleme de efectiv din pacate si nu am mai apucat sa trecem prin SWP. ( nici un holy priest momentan ,nici un lock cu experienta calumea ... avem 2 abia intrati in guild,nici gear-u nu e excelent).Si ceva drama , ca de .. fara nu se poate.Una peste alta sper sa trecem repede peste micile probleme si sa mai progresam :)

Drama gasesti in majoritatea locurilor. Eu de exemplu am plecat din fostul guild dupa ce l-am downed by Kalecgos ca eram satul de tampenie. Drama le-o aparut lor ca de atunci nu a mai fost un kalecgos kill, iar acu cateva zile dupa ce nu l-au downed nici pe Archimonde au inceput unsignurile.2 raiduri in a row missed, MT trebuie sa mearga afk cica intr-o saptamana si e poll pe forum sa mute guilda pe alt realm^^.

Sfatul meu, farmati BT,Hyjal si ZA(pt bear mount, ringul de la al 3lea chest si trinket) pana la epuizare...si dati lootul la cine stiti ca e loial si va avea cel mai mare dps boost. Daca intr-o saptamana raman astea uncleared(ZA are numa 3 zile reset chiar) e mai rau decat daca ati fost sa admirati sunwellu. Nu e nimic la inceput de sunwell ce nu puteti sa learn intr-o zi. Ranged invata sa traga in scouts, raidu invata sa se spread la Kalecgos si sa intre in portal. Restul e o problema de gear si de skill si de timp.

Mult noroc la progress

Posted

:beer: ceva de genul:

Ambush/Expose Armor/Mutilate

:>

se poate face un macro care sa le dea pe rand cu castsequence .. daca asta vrei.

/castsequence reset=combat/target Ambush; Expose Armor; Mutilate