Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Guest IsYourMommyHot?
Posted

vrea cineva un pala @ trade :)?

link ? :)

Posted

one question: am lvl 51, dupa ce termin un'goro unde sa merg?(nu am ajuns niciodata asa high-lvl :D, cel mai avansat char)

cel mai recomandat ar fi Western Plaguelands sau Felwood.

Guest IsYourMommyHot?
Posted

Aveti idee cand o sa apara arena s04 ? si daca s02 va putea fi cumparat cu honor points ? (conform zvonurilor lipsite in totalitate de o baza solida )

s2 se va cumpara pe honor points, din cate am auzit in ~ 3 sapt. ar terbuii sa apara -.-

PS.

Numa lenesi am pe realm, inca n-avem vendoru nou :blink:

/cry staff

La voi este ?

Guest IsYourMommyHot?
Posted

lvl 70 enhancement shaman...un loc de farmat...fara prea multa hoarda..un loc unde pot face bani.

Elemental plateu /SMV ?

Meserii / Epic fly ?

Posted

lvl 70 enhancement shaman...un loc de farmat...fara prea multa hoarda..un loc unde pot face bani.

Dailies, 25 questuri/zi aproximativ 250g plus some loot.

Guest IsYourMommyHot?
Posted

Dailies, 25 questuri/zi aproximativ 250g plus some loot.

Dailies fara fly sunt destul de grele tho..

Swifty flight form + herbalism = L0V3

Posted

Dailies fara fly sunt destul de grele tho..

Swifty flight form + herbalism = L0V3

BG+(Normal & Heroic)Dungeon nu ai nevoie de epic fly

Pentru cele din insula de asemenea.

Guest IsYourMommyHot?
Posted

pai ala de bracere vad... pe noi ne violeaza trashu -.- NU MAI SUPORT, CAND AUD ALARMA AIA DE LA ROBOTU ****** MA IAU LA BATAIE CU MONITORU ~X(

Posted

www.gotoyourmom.org

vezi ca esti nesimtit ... ?

Dupa ce ca joci pe private , n`ai o treaba cu mecanicile jocului si ai un "limbaj" de chat'er idiot ... mai si insulti lumea intr`un post off-topic. Nu meritati ma ... nu meritati ... Eu in locul lui shade nici informatia aia nu ti`o dadeam .. cand am vazut ce scris ai in primul tau post aici , deja am inceput sa sar peste posturile tale.

P.S. Scuze de off-topic ...

Posted

Mda.

De acum incolo, oricine mai insulta pe cineva in topicul asta, fie ca e retail player sau nu, prin linkuri aiurea sau alte prostii la vrajeala, ia warn. Puteti foarte bine sa dati reply "nu se discuta despre private aici, pare rau" in loc de "MOAA JUCATOR PE PRIVATE! STAI ASA SA VEZI CE MA IAU DE EL

BEY YA UITE AICI UN SERVER MISTO MUHUHAHAHA WWW.FUCKOFFPLSIMARETAILPLAYERANDIHATEYOU.NET

HAHAHA OWNED GO AWAY N00B YOU FAIL I WIN" etc etc.

primal shadows prin nagrand(oshu'gun)/netherstorm, primal air prin shadowmoon valley(altar of shadows) sunt cam cele mai potrivite locuri dar depinde de preturi. Pe unele servere primal shadows sunt foarte ieftine.

De mentionat ca nu-s cele mai bune locuri de farm, dar cele mai bune locuri de farm sunt intotdeauna pline.

250g/day nu e mult, pentru mine cel putin. 5-8 primals/ora @ 30g/primal = minim 150g pe ora. Daca ma pun pe treaba si farmez 10 ore/zi am bani de epic mount in 4 zile.

Posted

250g/day nu e mult, pentru mine cel putin. 5-8 primals/ora @ 30g/primal = minim 150g pe ora. Daca ma pun pe treaba si farmez 10 ore/zi am bani de epic mount in 4 zile.

Eu am pus o medie de 10g/quest, avand in vedere ca unele questuri dau 11g, altele 8-9g, dar cred ca e mai mult.

Nu stiu cum scoti tu 8 primals/ora, mi se pare cam mult. Poate sa ai engineering ca profesie si sa extragi mote of air.

Posted

Eu am pus o medie de 10g/quest, avand in vedere ca unele questuri dau 11g, altele 8-9g, dar cred ca e mai mult.

Nu stiu cum scoti tu 8 primals/ora, mi se pare cam mult. Poate sa ai engineering ca profesie si sa extragi mote of air.

ceva noroc prin skettis sau elemental plateau

this rulez btw: http://thottbot.com/i13379

Posted

Astia sunt mai cute decat xone, xtwo, xthree......xten pre tbc ^_^

nu cred ca erau pre-bc dual-box programs pentru acei xone, xtwo etc .. aia fiind alts in general , nu accounturi diferite jucand in acelasi timp in dual :)

sa sti ca .. e bun de inveselit lumea la un wipe idiot :P

Posted

Exista asa ceva? o.O Eu ma gandeam ca sunt 3 amici care fac chestia asta....odd.

lol... e un tip care face triple-box pur si simplu, cu un program care apasa cate o tasta pe toti clientii deodata.

am mai vazut asa, nu e primul

Guest IsYourMommyHot?
Posted

lol... e un tip care face triple-box pur si simplu, cu un program care apasa cate o tasta pe toti clientii deodata.

am mai vazut asa, nu e primul

A mai fost un tip cu 4 shammy elemental + 1 resto

si clasicul 5 x warlock :)