FPS-Doug Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 vezi esti chiar asa ti`a explicat clar cum se face si tot tu esti ala cu figuri meriti sa nici nu fii ajutat Quote
Shade Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 stii ceva??...nus chiar asacould have fooled medeci boon....a fakt asa....apoi...intru in joc si ma duc la menu/interface si ar trebui sa imi apara ceva nou pe acolo??...sau se modifica singur??deki b00n d00pa ce ai bagat ala acolo te d00ki in jok si la kherecter selekt skrin a-i in stanga jos un buton p-a care skrie addons dai klick pe b00tonu ala si tre sa fie n00mele addonului acolo daka n00 e bifat i-l bifezi si mere Quote
Aldguth Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 ZomX, dude la character selection screen iti apare jos stanga un butonas intitulat Addons! CLICK IT si bifeaza addonurile pe care le vrei activate -_- Quote
andy31 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 could have fooled medeki b00n d00pa ce ai bagat ala acolo te d00ki in jok si la kherecter selekt skrin a-i in stanga jos un buton p-a care skrie addons dai klick pe b00tonu ala si tre sa fie n00mele addonului acolo daka n00 e bifat i-l bifezi si mereai uitat sa folosesti "y"-uri #-o Quote
Guest Kael'thals Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 shit. O DA...ce amabili sunteti...desi...atat timp cat am rezolvat problema ( APP...multzam fain...) ....nu stiu dak chiar ma doare...ideea e ca pot apela la voi daca e ceva!! :> vezi esti chiar asa ti`a explicat clar cum se face si tot tu esti ala cu figuri meriti sa nici nu fii ajutat serios?....cum zici tu...nu mai zic neek ca apoi.........SRYYYYYYYYYYYYYYYYY...UN MAAARE SORRY pt 2xposting da ala chiar ma ****!!! Quote
Shade Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 ma faceti sa sterg reply-uri... gata cu off-topicul Quote
andy31 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 not fair :) ok i`m back on the highway .. no more secunary roads Quote
Guest tibi01 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Gata, ma las de Wow! mi-a mancat 3 ani jocu asta prost, 2 relatii distruse din cauza la un joc...Deci vreau sa vand contu acuma :)Am un mage in cel mai tare guild dp serveru' Agamaggan.5/5 Hyjal 8/9 Black Tample,Soon 9/9.Am 3/5 s3 arena + 5000 arena points.400 Ressiliance4t5, head t6 + multe epice ;)mai am 250 De Badge Of justiceAlch/herb 375.o gramada pe flask?uri pot sa facMai am un rogue 70,dar cu ala nu prea joc.+ 10k Gold,3 epix monts.si nu mai stiu.Pt mai multe detalii si oferte conectati-ma la id-ulTibi007maxs . jocu asta va mananca viata :=) Quote
Guest axel159 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 bah...nus chiar noob la WoW....le am....chiar mai mult decat ar crede altii...da nu stiu cum se pun addonurile apoi...intru in joc si ma duc la menu/interface si ar trebui sa imi apara ceva nou pe acolo??...sau se modifica singur?? mi-ai dat la moral ) cat de banana poti fi ? nici eu, care am jucat wow 1 luna cumulat in toata viata mea nu-s asa but... :blink: btw: dc dracu nu se schimba semnaturile astea automat ? tre sa le faci update "manual" ? Quote
Guest IsYourMommyHot? Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Care sunt cele mai bune enchanturi de twink la 19 ? Pe dagger/sword ?A, si inca ceva... Ce sa pun pe pants... Nethercobra ? Quote
andrew` Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Kael'thals ce avatar misto ai:)) lvl 100 u don't need add-ons go kill illidan alone , dak tot joci pe private joaca pe 1x nu instant 80. Quote
Mousey Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 hey, sunt nou in WoW, mi-am facut cont, iar cand intru in joc, scriu user si pass, intru si descarca update 2.40, cand il baga, pe la sfarsit apare cam asa: sper ca ma puteti ajuta! P.S.: Mentionez ca am WindowsVista Quote
ChoWdeR Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 hey, sunt nou in WoW, mi-am facut cont, iar cand intru in joc, scriu user si pass, intru si descarca update 2.40, cand il baga, pe la sfarsit apare cam asa: sper ca ma puteti ajuta! P.S.: Mentionez ca am WindowsVista am avut si eu problema aia, mie nu mi-a mers WOW pe Windows Vista.. poate si tie aia e problema .. am bagat dupa iara XP-u si mi-a mers, poate nu cu windows-u e probl, dar eu l-am instalat de 3x si tot nu mi-a mers pe Vista, bafta. Edit: intra in folderul unde e wow, cauta repair si da 2 clickuri pe el, si lasa-l sa repare jocul, daca nu merge nici asa atunci habar n-am. Quote
Mousey Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 am reusit, trebuia sa schimb manual numele din C:\Program Files\CommonFiles\Blizzard Entertainment\World of Warcraft\Uninstall.xml in Uninstall.xml.Trash... si cei cu vista cand schimba numele cu Total Commander si nu merge, dati All as Administrator Quote
Guest Kael'thals Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Kael'thals ce avatar misto ai:)) lvl 100 u don't need add-ons go kill illidan alone , dak tot joci pe private joaca pe 1x nu instant 80. de fapt...ala e varza...e server.animantrix.com.....lvl mare e 255 .....am 10 char....un warrior, paladin, hunter, druid si rogue de 255 si restu de 100...si e bizz Quote
Guest Kael'thals Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 In fine....dak tot insistati...are Linkmania creun server??.....dak da....realmu si siteu de cont pls...ca nici mie nu imi plac astea ca....da... peste 1 sapt las si serveru ala...vreau un server pe care sa joc muult si sa fie populat nu 2online!! :help: Quote
ReneGade Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 ma faceti sa sterg reply-uri... gata cu off-topicul imi cer scuze =D <3 pugs ^_^ al 3-lea pug care-l fac ptr kara si ne oprim la Curator Quote
mmc Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 In fine....dak tot insistati...are Linkmania creun server??.....dak da....realmu si siteu de cont pls...ca nici mie nu imi plac astea ca....da... peste 1 sapt las si serveru ala...vreau un server pe care sa joc muult si sa fie populat nu 2online!! :help: http://www.goaway.net Imba Quote
Guest IsYourMommyHot? Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 In fine....dak tot insistati...are Linkmania creun server??.....dak da....realmu si siteu de cont pls...ca nici mie nu imi plac astea ca....da... peste 1 sapt las si serveru ala...vreau un server pe care sa joc muult si sa fie populat nu 2online!! :help: www.linkmania-wow-server.ro.ro Quote
Shade Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 In fine....dak tot insistati...are Linkmania creun server??.....dak da....realmu si siteu de cont pls...ca nici mie nu imi plac astea ca....da... peste 1 sapt las si serveru ala...vreau un server pe care sa joc muult si sa fie populat nu 2online!! :help: sfatul meu: nu mai pomeni de servere private aici pentru ca o sa fii luat cu asalt de bosorogii care joaca pe retail. Quote
Guest Kael'thals Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 www.linkmania-wow-server.ro.roda ce am zis ma?....lool...am vrut sa stiu... Quote
andrew` Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 one question: am lvl 51, dupa ce termin un'goro unde sa merg?(nu am ajuns niciodata asa high-lvl :D, cel mai avansat char) Quote
Guest IsYourMommyHot? Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 one question: am lvl 51, dupa ce termin un'goro unde sa merg?(nu am ajuns niciodata asa high-lvl :D, cel mai avansat char)Plaguelands/BS/BL//WS Quote