Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

stii ceva??...nus chiar asa
could have fooled me

deci boon....a fakt asa....apoi...intru in joc si ma duc la menu/interface si ar trebui sa imi apara ceva nou pe acolo??...sau se modifica singur??

deki b00n d00pa ce ai bagat ala acolo te d00ki in jok si la kherecter selekt skrin a-i in stanga jos un buton p-a care skrie addons dai klick pe b00tonu ala si tre sa fie n00mele addonului acolo daka n00 e bifat i-l bifezi si mere

Posted

could have fooled me

deki b00n d00pa ce ai bagat ala acolo te d00ki in jok si la kherecter selekt skrin a-i in stanga jos un buton p-a care skrie addons dai klick pe b00tonu ala si tre sa fie n00mele addonului acolo daka n00 e bifat i-l bifezi si mere

ai uitat sa folosesti "y"-uri #-o

Guest Kael'thals
Posted

shit.

:)):)) O DA...ce amabili sunteti...desi...atat timp cat am rezolvat problema ( APP...multzam fain...) ....nu stiu dak chiar ma doare...ideea e ca pot apela la voi daca e ceva!! :>

vezi esti chiar asa :))

ti`a explicat clar cum se face si tot tu esti ala cu figuri

meriti sa nici nu fii ajutat

serios?....cum zici tu...nu mai zic neek ca apoi.........SRYYYYYYYYYYYYYYYYY...UN MAAARE SORRY pt 2xposting da ala chiar ma ****!!!

Guest tibi01
Posted

Gata, ma las de Wow! mi-a mancat 3 ani jocu asta prost, 2 relatii distruse din cauza la un joc...

Deci vreau sa vand contu acuma :)

Am un mage in cel mai tare guild dp serveru' Agamaggan.

5/5 Hyjal 8/9 Black Tample,Soon 9/9.

Am 3/5 s3 arena + 5000 arena points.400 Ressiliance

4t5, head t6 + multe epice ;)

mai am 250 De Badge Of justice

Alch/herb 375.o gramada pe flask?uri pot sa fac

Mai am un rogue 70,dar cu ala nu prea joc.

+ 10k Gold,3 epix monts.si nu mai stiu.Pt mai multe detalii si oferte conectati-ma la id-ul

Tibi007maxs . jocu asta va mananca viata :=)

Guest axel159
Posted

bah...nus chiar noob la WoW....le am....chiar mai mult decat ar crede altii...da nu stiu cum se pun addonurile

apoi...intru in joc si ma duc la menu/interface si ar trebui sa imi apara ceva nou pe acolo??...sau se modifica singur??

mi-ai dat la moral :))) cat de banana poti fi ?

nici eu, care am jucat wow 1 luna cumulat in toata viata mea nu-s asa but... :blink:

btw: dc dracu nu se schimba semnaturile astea automat ? tre sa le faci update "manual" ?

Guest IsYourMommyHot?
Posted

Care sunt cele mai bune enchanturi de twink la 19 ? Pe dagger/sword ?

A, si inca ceva... Ce sa pun pe pants... Nethercobra ?

Posted

hey, sunt nou in WoW, mi-am facut cont, iar cand intru in joc, scriu user si pass, intru si descarca update 2.40, cand il baga, pe la sfarsit apare cam asa:

Imagine IPB

sper ca ma puteti ajuta!

P.S.: Mentionez ca am WindowsVista

Posted

hey, sunt nou in WoW, mi-am facut cont, iar cand intru in joc, scriu user si pass, intru si descarca update 2.40, cand il baga, pe la sfarsit apare cam asa:

Imagine IPB

sper ca ma puteti ajuta!

P.S.: Mentionez ca am WindowsVista

am avut si eu problema aia, mie nu mi-a mers WOW pe Windows Vista.. poate si tie aia e problema .. am bagat dupa iara XP-u si mi-a mers, poate nu cu windows-u e probl, dar eu l-am instalat de 3x si tot nu mi-a mers pe Vista, bafta.

Edit: intra in folderul unde e wow, cauta repair si da 2 clickuri pe el, si lasa-l sa repare jocul, daca nu merge nici asa atunci habar n-am.

Posted

am reusit, trebuia sa schimb manual numele din C:\Program Files\CommonFiles\Blizzard Entertainment\World of Warcraft\Uninstall.xml in Uninstall.xml.Trash... si cei cu vista cand schimba numele cu Total Commander si nu merge, dati All as Administrator

Guest Kael'thals
Posted

Kael'thals ce avatar misto ai:)) lvl 100 =)) u don't need add-ons go kill illidan alone :)), dak tot joci pe private joaca pe 1x nu instant 80.

de fapt...ala e varza...e server.animantrix.com.....lvl mare e 255 .....am 10 char....un warrior, paladin, hunter, druid si rogue de 255 si restu de 100...si e bizz

Guest Kael'thals
Posted

In fine....dak tot insistati...are Linkmania creun server??.....dak da....realmu si siteu de cont pls...ca nici mie nu imi plac astea ca....da... peste 1 sapt las si serveru ala...vreau un server pe care sa joc muult si sa fie populat nu 2online!! :respekt: :help:

Posted

In fine....dak tot insistati...are Linkmania creun server??.....dak da....realmu si siteu de cont pls...ca nici mie nu imi plac astea ca....da... peste 1 sapt las si serveru ala...vreau un server pe care sa joc muult si sa fie populat nu 2online!! :respekt: :help:

http://www.goaway.net

Imba

Guest IsYourMommyHot?
Posted

www.linkmania-wow-server.ro.ro

Posted

sfatul meu: nu mai pomeni de servere private aici pentru ca o sa fii luat cu asalt de bosorogii care joaca pe retail.

Guest IsYourMommyHot?
Posted

one question: am lvl 51, dupa ce termin un'goro unde sa merg?(nu am ajuns niciodata asa high-lvl :D, cel mai avansat char)

Plaguelands/BS/BL//WS