Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

ca sa ... atmosfera.. o sa va spun o poveste :)) plec din BB in if sa iau mount ca mno am facut 40. imi dau seama ca tre sa fie darnasus si zic las ca oi topi orele astea in darnassus.. imi iau mount totul e ok .. caut juma de ora un forge .. dej faceam spam /1 WTF is a forge ? ... Pana sa`mi dau seama ca nu este m`am bagat la dota =)))

Posted

:beer: sal ... nu am mai postat de multisor ,acu am mai crescut :> lvl 66 dai al naibii de greu lvl up ,pana la 70 innebunesc. :crazy:

cea mai tare faza aseara in guilda s-a apucat gm sa faca alte ranguri si au inceput retrogardari si apoi plecari in masa din guilda :)) s-a speriat asta de nu mai stia ce sa zica sa nu plece lumea :(( ,cred ca pana la lvl 70 o sa raman solo fara guilda ca isi fac guilde toti tampitii care daca se cearta cu prietenul fac numai tampenii :banghead:

pentru un lock lvl 27 pe ce sa-l cresc? :cool2:

:beer:

Posted

Heeeeeeeeeeeeeey oameni! de mult timp nu v-am vazut bre..... ati uitat de mine :P right? ce mai faceti ? eu ma mandresc ca iau iteme mai bune de pe o zi pe alta xD

Posted

am si eu nevoie de niste sfaturi, si doresc sa pun cateva intrebari.

1. care addon pt mining vi se pare cel mai potrivit. am mari probleme incercand sa caut minereurile care imi trebuie. doar peste ce mai dau cand ma bat randomly. skillul in mining e mult sub cel de engineering.

2. niste opinii in legatura cu talentele pe hunter. care vi se pare cel mai bun build (in ce circumstante). urmaresc ca la lvl 70 dupa ce imi iau niste iteme sa devin some sort of an arena hunter.

3. in legatura cu peturile ce parere aveti. e unul mai bun decat celalalt? e vreun skill care rupe gura targului? pana acum am avut doar cat si pot spune ca sunt destul de multumit. mi se pare bun vs casteri datorita dashului si atacului foarte rapid, facand aproape imposibil pt un mag sa casteze un spell cu cast time mai mare de 2 sec avand petul langa el. si in afara de asta imi place ca pescuiesc ca sa ii dau de mancare (nu stiu de ce dar ma atrage profesia asta).

4. joaca cineva pe karazhan? :) si daca da, stiti vreo guilda ceva care merita pe server? am fost in una care promitea multe la inceput, dar din cauza schimbarii liderului a plecat aproape toata lumea, si n-a mai durat mult pana sa se duca de rapa totul. anyway caut ceva guilda cu multi membrii alaturi de care sa pot face instante din lvl in lvl, nu neaparat mostly 70 ppl guild care fac daily raids.

5. cu fishing, cam ce bani as putea sa fac. este vreun peste prin azeroth care as putea sa il vand bine la auction house? singura afacere de care stiu e cea cu deviate fish, asa am facut rost de bani pt mountul de lvl 40, insa ma gandeam ca poate exista si ceva mai profitabil de atat. sau daca nu, vreo modalitate rapida de facut bani avand in vedere ca am mining (228) si engineering (264), fishing (230+), cooking (150), first aid (292)?

Posted

1. Nu-ti trebuie add-on pentru mining. Doar pune find minerals pe on si use thottbot.com pentru a afla unde se spawneaza minereurile.

2. lvl 70 pvp spec = marksmanship, pana atunci BM

3. cat si ravager sunt dps pets, cat e bun overall, n-o sa ai probleme cu el. Unii hunteri folosesc scorpids in arena.

4. eu nu

5. Cu high level fishing poti pescui motes, plus ai o sansa sa prinzi asta

http://thottbot.com/i27388

Posted

mda...grupuri de toata jena . 4 Wipeuri la Romeo si Julieta , 2 Wipeuri la NB .. 1 wipe la Curator . dupa se duc ratatii dupa grupuri care erau useless , iese healer , pica pala , gata kara.. D-zo :|

Posted

am si eu nevoie de niste sfaturi, si doresc sa pun cateva intrebari.

2. Pentru arena pot sa mergi fie BM fie MM, amandoua sunt viabile din ce am vazut. Pentru pve se merge BM sau Surv.

3. PvE cele mai bune peturi sunt ravager si windserpent, PvP ar veni pentru arena scopid iar pentru bg/world un boar, mai multe detalii despre peturi gasesti aici http://petopia.brashendeavors.net/

5. Cu fishing poti face bani in Outland la nivel maxim foarte usor, sunt doi pesti: http://www.wowhead.com/?item=27429

http://www.wowhead.com/?item=27438

cu care se obtin http://www.wowhead.com/?item=27663 respectiv http://www.wowhead.com/?item=27666

foarte cautate de healeri.

Nu trebuie sa-ti faci mari griji cu goldul la lvl-ul tau, in Outland vei face bani usor mai din orice.

Posted

mda...grupuri de toata jena . 4 Wipeuri la Romeo si Julieta , 2 Wipeuri la NB .. 1 wipe la Curator . dupa se duc ratatii dupa grupuri care erau useless , iese healer , pica pala , gata kara.. D-zo :|

asa-ti trebuie daca faci PuG

lol wipes la opera mai multe decat la nightbane...

Posted

E clar ca this topic is officially boring.

Nus stiul de restul dar am fost ocupat lately cu RL+ wiping in Sunwell( care e extraordinar de greu unless toata g e full t6...am wipat la kalecgos la 10% si il putem bate...nu ne-o facut portal idiotu un minut intreg... dar nu avem cum sa il batem pe Brutallus). Mai rau e ca au quited cativa jocul si alti devin nervosi ca de ce ia atat de mult sa kill.

asa-ti trebuie daca faci PuG

lol wipes la opera mai multe decat la nightbane...

Opera in sine e mai complex decat Nightbane. De ai un tank bun si 2 healeri klumea il bati pe Nightbane fara probleme e doar tank and spank. Pug-urile cel putin eu le evit ca nu dai decat de s1 PvP speced ppl.

eu:Lf 1 more Dps Magister's Terrace Heroic

Vreo 5 warrior imi da whipser: Do u need MS dps warrior?

Asta ca si cum ai avea vreodata nevoie de MS dps warrior intr-o instanta.

Posted

Asta ca si cum ai avea vreodata nevoie de MS dps warrior intr-o instanta.

/agree

Ca fapt divers ar fi chiar util un MS warr in heroic magister
Personal cel mai bun grup pentru heroic mgt il consider un paladin tank + shaman healer + rogue + lock + shadowpriest. Sisters of torment sunt bune de enslave, de obicei folosesc una chiar impotriva lui kael'thas. Alti mobi pot fi mind-controlled iar daca rogue-ul e pvp spec si macar S2 poate sa faca pe off-tankul fara mari probleme. Paladin pentru aoe mobs ca-s gramada (druid sau warrior = +50% wipe chance cel putin la trash-ul dinaintea lui vexallus) iar shaman pentru bloodlust/heroism (folositor la vexallus). Eventual mage in loc de priest si deja avem cc la greu.

Am avut odata un team cu un druid, rogue, priest si shaman. Primii 3 erau t5/s2, am terminat instanta cred ca in 30 de minute. Nu l-am vazut niciodata pe kael'thas sa moara asa repede.

Opera in sine e mai complex decat Nightbane. De ai un tank bun si 2 healeri klumea il bati pe Nightbane fara probleme e doar tank and spank.
Noi deja nu prea ne mai luam wipes la opera (cel putin la romulo, ne-a picat deja de 3 ori eventul) insa ne-o luam cu stil la nightbane cand moare tankul in 2 secunde dupa ce a luat healerul fear. Sa ajungi invers (gear bun dar coordonare proasta) mi se pare trist.
Posted

Nu va e dor de vremurile de de mult.. Vremurile in care farmam Stratholme si speram sa pice shieldul de la Saphiron.Vremurile in care rogue rulla dar nici pala nu era ce e acu..Vremurile in care te bateai cu dragoni pentru t2..Vremurile in care iti venea sa te sinucizi cand dadeai roll 98 si celalalt dadea 99 si luat [might of the menethill] Vremurile in care ne bateam pe t3 i .. Vremurile in care ne chinuiam sa face attend la Molten Core.. Vremurile in care aveam t1 ... Vremurile in care eram niste roboti newbies .. vremurile in care nu era thottbot ?

Posted

Lol, e ca si cum ai zice: "Nu va e dor de anii '80?"

Lumea evolueaza la fel si wow, in WOTLK probabil ca o sa ne intrebi: Nu va e dor de T4 care pica la Prince si de Vashj?

Guest axel159
Posted

Si totusi nu vrea nimeni un game card ? :D 90 lei :)

Posted

Nu va e dor de vremurile de de mult.. Vremurile in care farmam Stratholme si speram sa pice shieldul de la Saphiron.Vremurile in care rogue rulla dar nici pala nu era ce e acu..Vremurile in care te bateai cu dragoni pentru t2..Vremurile in care iti venea sa te sinucizi cand dadeai roll 98 si celalalt dadea 99 si luat [might of the menethill] Vremurile in care ne bateam pe t3 i .. Vremurile in care ne chinuiam sa face attend la Molten Core.. Vremurile in care aveam t1 ... Vremurile in care eram niste roboti newbies .. vremurile in care nu era thottbot ?

Nu stiu de ce imi lasa mie impresia ceea ce ai scris tu aici ca nu ai vazut Naxx la vremea lui in "WoW normal" cum zici tu si amintirile astea vin de pe un server privat sau sunt putin inventate.