Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

VAND WoW 60 DAYS PRE-PAID CARD - 90 Lei. Detalii id alex_marciuc :)

Eu momentan joc Trial pe Blizzard si am un Undead Warlock Lvl 11. Problema e ca nu m-am informat indeajuns si mi-am luat teapa. Am cumparat card-ul si am zis ca dau upgrade la cont doar cu acel card, dar trebuie sa-mi cumpar o copie retail. Acum vreau sa vand card-ul si sa platesc jocul online. Cred ca se merita sa joci numai pe Blizzard, pt ca serverele pirat nu sunt atat de populate si nu e aceeasi experienta; ca sa nu mai spun de bug-uri si insuficientele intampinate. Am jucat pe Superkitt si nu am fost deloc multumit...

Astept raspuns pt cei care vor card-ul.

pai de ce vinzi cardul ca o sa iti trebuiasca la activarea contului (contul se activeaza cu game card sau creditcard)dupa activarea contului beneficiezi de 30 de zile gratuit si apoi cele 60 zile de la card :)

Guest axel159
Posted

Contul nu se activeaza cu game card, ci cu serial de joc, care e diferit de serial-ul de pe game card. Game card-ul e folositor doar daca ai deja serial de joc inregistrat pe contul tau si esti jucator full pe Blizzard. Card-ul e folositor doar pt prelungirea perioadei de joc.

Cum am dat banii aiurea pe game card, acum vreau sa-l vand, sa-mi cumpar serial de joc, sa ma folosesc de cele 30 de zile si dupa aceea sa imi prelungesc perioada cu plata prin card, pt ca mi se se pare mai usor si mai potrivit pt "finantele" mele.

Inca astept doritori :) PRET : 90 lei (pe piata e 110 lei)

Posted

Contul nu se activeaza cu game card, ci cu serial de joc, care e diferit de serial-ul de pe game card. Game card-ul e folositor doar daca ai deja serial de joc inregistrat pe contul tau si esti jucator full pe Blizzard. Card-ul e folositor doar pt prelungirea perioadei de joc.

Cum am dat banii aiurea pe game card, acum vreau sa-l vand, sa-mi cumpar serial de joc, sa ma folosesc de cele 30 de zile si dupa aceea sa imi prelungesc perioada cu plata prin card, pt ca mi se se pare mai usor si mai potrivit pt "finantele" mele.

Inca astept doritori :) PRET : 90 lei (pe piata e 110 lei)

spre informarea ta la activarea contului iti trebuie "payment method" si iti cere un credit card sau game card ca sa poti activa contu si nu doar serialu

"B. To register an Account to play World of Warcraft, you will be required to provide Blizzard Entertainment with:

i. your name, address and phone number;

ii. the "Authentication Key" from the World of Warcraft Software you purchased;

iii. accurate, complete, and updated billing information for payment of the Service subscription fee.

deci daca nu ai credit card ,iti ramane gamecardul :) pe care sa il folosesti la activarea contului si primesti 30 de zile gratis +cele 60 de la game card,eu zic sa il tii parerea mea:)

Posted

spre informarea ta la activarea contului iti trebuie "payment method" si iti cere un credit card sau game card ca sa poti activa contu si nu doar serialu

Spre informarea ta, te inseli. Pentru triale nu iti trebuie payment method decat daca vrei sa continui dupa cele 30 de zile pre-paid incluse in RetailBox

Lasa omu` sa`si vanda cardul ... ce te bagi tu ?

Posted

am o problema la Parrot .

am dwl acuma ultimu parrot (ptr 2.4) si nu functioneaza unele chestii . Spre exemplu ,nu vad dmg done si dmg pe care il primesc .

M-am uitat la setarile lui si totate erau puse pe enabled . ceva ajutor ? :;/

Posted

Pentru moment Parrot nu functioneaza cum trebuie, pana ce o sa isi faca timp cel care l-a facut nu ai ce sa ii faci, eventual o poti sa folosesti alternative, blizz scrolling combat text, SCT+SCTD sau MSBT

Eu acum folosesc MSBT, nu e rau si e cat de cat echivalent cu Parrot, il poti lua de aici.

Posted

Parrot imi placea tare, am stat o saptamana fara crezand ca apare o versiune compatibila cu 2.4 dar degeaba, am revenit la SCT, nu prea-mi place, o sa incerc MSBT ca arata bine :)

Guest axel159
Posted

Fratilor, activarea contului FULL nu se face cu GAME CARD. Am incercat. Secventele de serial de la GC sunt diferite fata de cele care trebuie completate pt upgrade. Dupa nelamurirea asta, am cautat sa vad dc se intampla asta si am intrebat si alte pers care si-au dat upgrade la cont si am aflat ca trebuie serial RetailBox.

GC nu face altceva decat sa PRELUNGEASCA un cont FULL, nu sa-l activeze.

:)

Guest IsYourMommyHot?
Posted

Feral drood [Ally]

KZ/ZA/Badges Geared

LF Guild [any EU realm], oferte ceva? :P

Posted

Fratilor, activarea contului FULL nu se face cu GAME CARD. Am incercat. Secventele de serial de la GC sunt diferite fata de cele care trebuie completate pt upgrade. Dupa nelamurirea asta, am cautat sa vad dc se intampla asta si am intrebat si alte pers care si-au dat upgrade la cont si am aflat ca trebuie serial RetailBox.

GC nu face altceva decat sa PRELUNGEASCA un cont FULL, nu sa-l activeze.

:)

El se referea la faptul ca pe langa retail box key iti trebuie si GC key pt activarea accountului ... ceea ce e gresit. La triale iti trebuie doar retail key

Guest andor66
Posted

Buna care imi poate spune si la mine cum pot sa fac sa mearfa WOW ca azi lam instalat si isi face update la vesiunea2.4.0 si 2.4.1

Posted

Buna care imi poate spune si la mine cum pot sa fac sa mearfa WOW ca azi lam instalat si isi face update la vesiunea2.4.0 si 2.4.1

Da detalii complete. Ce ai spus tu e ca si cum ai spune "De ce nu imi da vanzatorul paine ? Ca in magazin merge curentu` ... "

Posted

e mai mult ca sigur vorba de privat .. dar se mai inseala omu` si vreau sa nu il judec gresit pe parerea mea personala ... de`aia si intreb. Dar vad ca nu raspunde ...

Guest MaSeRaTi
Posted

salut am shi eu un warr de lvl 40 dak puteti sa mi spuneti shi mie unde sau cum fac 375 la mining k pana akm am 300/300 shi nush la ce mining trainer sa ma duc k la cel din orgrimmar nu-mi mai arata nimik

Posted

in outland faci...joci cumva pe private??ca e destul de greu sa faci 300 mining la level40..daca joci pe original roaga un mage sa faca portal catre shattrath pentru tine si te duci la trainer (cauta pe thottbot sa vezi unde e)

Posted

in outland faci...joci cumva pe private??ca e destul de greu sa faci 300 mining la level40..daca joci pe original roaga un mage sa faca portal catre shattrath pentru tine si te duci la trainer (cauta pe thottbot sa vezi unde e)

Lasa-l ma ca nu shtie sa minta, la lvl 40 pe oficial dabia treci de 200 si el zice de 300, de unde atatea thorium mines, e clar ca joaca pe privat.

Posted

Lasa-l ma ca nu shtie sa minta, la lvl 40 pe oficial dabia treci de 200 si el zice de 300, de unde atatea thorium mines, e clar ca joaca pe privat.

de unde si pana unde "e clar" ? ... Exista si oameni care au prieteni care`i tin in puf, ori are un main cu care a trecut ca prin branza prin joc [ hunter probabil .. ] , ori a cumparat gold. Exista totusi si posibilitatea sa joace pe privat , dar nu este nici pe`aproape "clar" .