BogdaNzZ Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 voi nu v-ati gandit la o chestie..dotul ala cat de mic e tot il procuieste....si itemu are 2-3 procuri p minut sau ceva de genul..deci oricat de mic ar fi dotu, trinketu tot functioneaza ....+ ca da si spelldmg..bineinteles cand voi fi cu magul lvl 70 daca n-am ceva mai bun o sa fac instanta aia pana pica si nu are un lock/spr nevoie... Quote
Shade Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 voi nu v-ati gandit la o chestie..dotul ala cat de mic e tot il procuieste....si itemu are 2-3 procuri p minut sau ceva de genul..deci oricat de mic ar fi dotu, trinketu tot functioneaza ....+ ca da si spelldmg..bineinteles cand voi fi cu magul lvl 70 daca n-am ceva mai bun o sa fac instanta aia pana pica si nu are un lock/spr nevoie...faza e ca lock-ul are 4-5 dots pe care le foloseste mereu :) Sunt trinkets mai bune pentru mag decat asta imoAm o mica problema...well, dilema... sunt intr-un guild care face kara raids acum, si dintre toti cei pe care i-am vazut ca vin la raid cu noi (si care nu sunt alts sau foste mains de care s-au saturat) eu sunt cam cel mai bine gear-uit (peste 1k spelldmg doar self-buffed) +cel mai bun raiding spec pentru gear-ul meu. Ceea ce-mi face treaba mai grea decat mai usoara... nu pot sa concentrez dps-ul pe mob ca o iau razna pe threatmeter si ajung tankul in cateva secunde (chiar daca mobul are 3-4 sunders pe el cand incep sa dau dots). Dps trinkets sunt deja overkill din moment ce fac pauze regulate ca sa faca tankul threat (plus cand vine curse of doom trebuie sa astept 5 secunde inainte sa faca dmg sau risc sa consum soulshatter). In conditiile astea, ce sugerati: sa o las mai moale cu echipatul (eventual acumulez dkp pana se imbraca tanks mai bine) sau sa continui sa cheltui dkp pe drops in speranta ca o sa recrutam niste tanks mai decenti? (plus ca e vorba si de faptul ca daca ies din guild se duce dracu' si dkp si tot...) Quote
FPS-Doug Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 DKP in kara?:oAnyways eu sugerez sa iei ce e mai bun :) Quote
BogdaNzZ Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 link la armory daca se poate..si strange dkp ptr sabia de la gruul daca e sau chestu de la mag sau pentru cand incepeti ssc/tk Quote
Shade Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 http://armory.wow-europe.com/character-she...or&n=Xersesda, dkp in kara :) sa ne obisnuim, cica... Quote
FPS-Doug Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Tb sa schimb mh , back , belt si wand...In rest spellstrike + fsw o sa te tina multa vreme :) Quote
virus_ro Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 faza e ca lock-ul are 4-5 dots pe care le foloseste mereu :) Sunt trinkets mai bune pentru mag decat asta imoAm o mica problema...well, dilema... sunt intr-un guild care face kara raids acum, si dintre toti cei pe care i-am vazut ca vin la raid cu noi (si care nu sunt alts sau foste mains de care s-au saturat) eu sunt cam cel mai bine gear-uit (peste 1k spelldmg doar self-buffed) +cel mai bun raiding spec pentru gear-ul meu. Ceea ce-mi face treaba mai grea decat mai usoara... nu pot sa concentrez dps-ul pe mob ca o iau razna pe threatmeter si ajung tankul in cateva secunde (chiar daca mobul are 3-4 sunders pe el cand incep sa dau dots). Dps trinkets sunt deja overkill din moment ce fac pauze regulate ca sa faca tankul threat (plus cand vine curse of doom trebuie sa astept 5 secunde inainte sa faca dmg sau risc sa consum soulshatter). In conditiile astea, ce sugerati: sa o las mai moale cu echipatul (eventual acumulez dkp pana se imbraca tanks mai bine) sau sa continui sa cheltui dkp pe drops in speranta ca o sa recrutam niste tanks mai decenti? (plus ca e vorba si de faptul ca daca ies din guild se duce dracu' si dkp si tot...)Eu unu iti sugerez sa te gearezi cat mai bine si sa folosesti dkp`ul la maxim [ insa cu cap ... ].Daca nu gasesc tank mai bun sau nu isi iau gear , batand pasul pe loc vreo 2-3 sapt .. e cazul sa`ti cauti alta guilda si sa nu te uiti inapoi ... Ideea e urmatoarea : Daca ti dkp ... nu rezolvi nimic. Nu e ca la pvp sa zici ca ti dkp si`ti iei itemul peste 3 zile ... este totusi o sansa de drop si nu poti sa zici "gata , cheltui tot dkp azi si plec" Quote
Dele7e Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Sezonul trecut pentru Mercilles Gladiator trebuia sa fii locul 1 pe BG. Banuiesc ca pentru Vengefull va fi la fel. Si da, din ce stiu se calculeaza 0.5% din numarul total de echipe dintr-un anumit BG.lol te contrazici singur....0.5% nu inseamna doar locul 1 Quote
mmc Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 N-ai inteles, de fapt cred ca nu m-am exprimat eu bine, pentru urmatorul rank, mai jos cu o treapta, acel 0.5% e din numarul total de echipe din BG. Quote
Dele7e Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 hmm,ciudat ,sigur e asa? care e next rank dupa vengeful glad? rival? Quote
mmc Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 hmm,ciudat ,sigur e asa? care e next rank dupa vengeful glad? rival?Nush ce sa zic, nu prea am gasit informatii decat atat: Arena Titles At the conclusion of each season, members of highly-ranked teams receive special titles to honor their achievements: 1. Gladiator (Top 0.5%) 2. Duelist (Top 0.5% - 3%) 3. Rival (Top 3% - 10%) 4. Challenger (Top 10 - 35%)Beginning with Season 2, special titles are given to the #1 team in each bracket for each battlegroup. The special title was called "Merciless Gladiator" for Season 2.Arena titles last until the end of the following season, at which time they are removed and redistributed to that season's top teams.http://www.wow-europe.com/en/info/basics/arena/index.htmlAsta ar insemna ca special title pt sezonul 3 va fi Vengeful Gladiator, iar apoi se continua cu gladiator 0.5%, duelist samd.Asa deduc eu, posibil sa ma insel. Quote
Dele7e Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 hmm,da,cred ca asa e 1st=vengeful glad si apoi next 0.5% = glad thx Quote
FPS-Doug Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 gladiator nu mai are rost de ce sa se dea .... presupun ca e cum a zis knock Quote
mmc Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 gladiator nu mai are rost de ce sa se dea .... presupun ca e cum a zis knockPai eu am zis ca se da :)De ce sa nu mai aiba rost? Quote
FPS-Doug Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Atunci am inteles eu gresitEu ziceam ca se va da doar Vengeful GLadiator // Rival // Duelist // Challenger Quote
goldensilver Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 ptr cine nu stie : 1 medalie de la fiecare BG primestei 355 de Honor , sau ceva de genu' :Dhuh ? poate sa-mi spuna cineva numele interface addonurilor marcate in poza ? http://imageshack.us Quote
FPS-Doug Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 1 Warsong mark + 1 Arathi Basin mark + 1 Eye of the storm mark + 1 Alterac valley = 314 Honor Quote
Guest axel159 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 VAND WoW 60 DAYS PRE-PAID CARD - 90 Lei. Detalii id alex_marciuc :)Eu momentan joc Trial pe Blizzard si am un Undead Warlock Lvl 11. Problema e ca nu m-am informat indeajuns si mi-am luat teapa. Am cumparat card-ul si am zis ca dau upgrade la cont doar cu acel card, dar trebuie sa-mi cumpar o copie retail. Acum vreau sa vand card-ul si sa platesc jocul online. Cred ca se merita sa joci numai pe Blizzard, pt ca serverele pirat nu sunt atat de populate si nu e aceeasi experienta; ca sa nu mai spun de bug-uri si insuficientele intampinate. Am jucat pe Superkitt si nu am fost deloc multumit... Astept raspuns pt cei care vor card-ul. Quote
andy31 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 mah oameni se merita charu meu pe 180 de lire ? sterline Quote
M0rtix Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 http://www.worldofwarcraft.com/wrath/featu...d/bardclass.xmlwtf ? Quote
Shade Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Eu unu iti sugerez sa te gearezi cat mai bine si sa folosesti dkp`ul la maxim [ insa cu cap ... ].Daca nu gasesc tank mai bun sau nu isi iau gear , batand pasul pe loc vreo 2-3 sapt .. e cazul sa`ti cauti alta guilda si sa nu te uiti inapoi ... Ideea e urmatoarea : Daca ti dkp ... nu rezolvi nimic. Nu e ca la pvp sa zici ca ti dkp si`ti iei itemul peste 3 zile ... este totusi o sansa de drop si nu poti sa zici "gata , cheltui tot dkp azi si plec"Daca in 2 saptamani nu reusim sa terminam toti bossii din kara, i'm outta there. Quote
BogdaNzZ Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 incearca sa faci dkp si sa-l consumi astfel incat de fiecare data cand ajungeti la prince sa ai destul dkp sa iei daggeru in caz ca pica Quote