FPS-Doug Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 http://worldofwarcraft.com/patchnotes/patch-06-04-01.html Quote
virus_ro Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 http://worldofwarcraft.com/patchnotes/patch-06-04-01.html O doamne ... n`am mai ras asa de cand ma stiu :crazy: Quote
zazone- Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Friendly emotes are no longer available to the Warlock. lol Quote
andrew` Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 "Dwarf Females now generate rage at a rate three times greater than normal." - ?! DOAMNE Quote
virus_ro Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 E pacaleala de 1 aprilie de acum 1 sau 2 ani ... poate nu ti`ai dat seamaIn comparatie cu ce idiotenii au avut anul asta , vad ca si glumele erau altfel .. nu numai gameplay`ul .. Quote
Stef Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Pets have a small chance to attack the Hunter when hungry. The chance increases with each passing moment that the pet isn't fed.:lol: :lol: Quote
virus_ro Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Desi se vrea a fi amuzant ... cam asa arata majoritatea patch`urilor Mages Mage Armor - Now has another new, unique icon. Totusi , asta ar fi trebuit implementata pe bune Hunters can now be affected by their own traps. This should add a sense of danger, and increase the Hunter's need to strategize his decisions. Quote
Thade Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 fuck male human warrior, dau reroll la female dwarf astia din guilda mea chiar au crezut, cica "omg blizz sux" :( Quote
Shade Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 New RageFire Chasm quests added for Alliance players as currently only Horde had quests there./lol Quote
Animosity Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 care imi sugereaza si mia un "build" de mag pt PvE (i`m curently lvl 44) toti pe care am intrebat miau sugerat Frost all the way .. but still .. ori is eu mai incompetent ori nush ^_^ nu ma descurc deloc FIRE build seems tha' shi1t pt PvE Quote
ReneGade Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 pai . ai putea sa mergi in principal pe arcane , pana ajungi la talanetul care iti da spell dmg . aici , depinde la fiecare cu ce il combina . eu prefer Arcane + Fire , altii arcane + frost . Quote
beamer Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 haha priviti ce ne asteapta:)http://wow.mmolecule.com/news/ektimages/gg/gg_03_new.jpg Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 care imi sugereaza si mia un "build" de mag pt PvE (i`m curently lvl 44) toti pe care am intrebat miau sugerat Frost all the way .. but still .. ori is eu mai incompetent ori nush ^_^ nu ma descurc deloc FIRE build seems tha' shi1t pt PvEMomentan tu faci lvl-up, pentru asta fie ai nevoie de un build care fie sa te ajute sa omori mobi foarte repede, fie un build care sa iti asigure supravietuirea.Daca vrei sa omori repede fire e cel mai bun build, eventual PoM/Pyro , daca vrei sa supravietuiesti in conditii destul de nasoale full frost.Eu pana la lvl 70 pe magul meu am mers doar pe frost, desi kill time e mai mare decat pe fire nu prea vizitezi GY si scutesti niste timp, la lvl 70 faci respec la ce build consideri ca ti se potriveste.Referitor la poza cu warlockul e destul de veche si nu prea reprezinta realitatea :) , cel putin daca Blizz o sa continue in acelasi mod in WOTLK cum a facut in TBC, Tier 3 armor care era la vremea lansarii TBC cea mai buna armura in PVE nu prea a fost schimbata pana pe la lvl 70, cand au aparut unele chestii blue comparabile sau mai bune, dar sunt unele exceptii care si acum la lvl 70 sunt mai bune decat orice gasesti in afara raidurilor. Quote
BogdaNzZ Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 M-am apucat de crescut un mag acum si il voi face frost pana la 70 ca imi place mai mult decat fire (nu ma intr de ce ptr ca nu stiu)...la 70 ma gandeam sa fac raiduri tot cu frost (cu fsw)...pierd dps sau e bun si frost??mentionez ca voi face ssc/tk + Quote
virus_ro Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 deep frost in MH e destul de bun pentru aoe ... insa in ssc , frost nu prea are sanse din cauza bossilor / trash`ului cu resist mare sau imunitate la frost .. Quote
mad_eye Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 pacaleala de anu asta de 1 aprilie a fost destul de marfa cu bard class-ul ,dar totusi cred k ar fi fost marfa daca chiar implementau hero class-ul ala Quote
Dele7e Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 cum sa aflu pe ce loc trebe sa fiu intr-un anumit bracket pt a primi vengefull glad title ? momentan avem 2169 rating in 3v3 si suntem cam pe 60se calculeaza 0.5% din nr. total de echipe? Quote
mmc Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Sezonul trecut pentru Mercilles Gladiator trebuia sa fii locul 1 pe BG. Banuiesc ca pentru Vengefull va fi la fel. Si da, din ce stiu se calculeaza 0.5% din numarul total de echipe dintr-un anumit BG. Quote
FPS-Doug Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Grrrr acu chiar urasc mages... Cum dreq a putut un mag sa dea need roll pe Timbal Focusing Crystal? Dal dreq de retard Quote
mad_eye Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Grrrr acu chiar urasc mages... Cum dreq a putut un mag sa dea need roll pe Timbal Focusing Crystal? Dal dreq de retard pai e item de mag orice mag ar fi dat roll daca nu are ceva mai bun Quote
FPS-Doug Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Item de mag ? E de shadowpriest // lockCe e bun pt mag de acolo ? Spell Dmg ? Go buy icon of silver crescent Quote
Shade Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Item de mag ? E de shadowpriest // lockCe e bun pt mag de acolo ? Spell Dmg ? Go buy icon of silver crescentfire mages au si ei un dot, dar nu se merita... oricum daca nu avea ceva mai bun, cum a zis si mad_eye, merge si asta. Nu prea poti sa te astepti la altceva de la un grup de randoms.As for mage: frost all the way. <3 Frostbite: procs from frostbolt, cone of cold, ice armor, practic 15% ala e mult pentru atatea sanse de proc. Am reusit sa omor un mob de lvl 30 (named) la lvl 25 doar cu frostbolts si vreo 2 frost nova. Sa nu mai zic de extra crit chance cand sunt frozen, cold snap si superbul water elemental. Quote